Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellkisebbítés: a leggyakoribb és legfontosabb kérdések

A mellkisebbítés legfontosabb kérdései

Szerző: Bónusz Plasztika

Bár a mellnagyobbító műtét még mindig rendkívül népszerű, nem minden nő akar nagyobb kebleket! Valójában a mell csökkentésére szolgáló műtét az egyik legnépszerűbb eljárás az országban manapság - és orvosi és esztétikai célokra egyaránt elvégezhető!

A mellkisebbítés legfontosabb kérdései

A plasztikai műtét mellett döntés nagyon személyes, és minden betegnek emlékeznie kell arra, hogy rengeteg kérdést feltegyen a műtét előtt. Vessen egy pillantást néhány gyakori kérdésre, amelyet a plasztikai sebésznek tehet fel a redukciós műtét előtt.

 

Jó jelölt vagyok a mellkisebbítő műtétre?

A mellcsökkentési műtétet leggyakrabban azok a nők keresik, akik nem elégedettek túl nagy keblükkel. A nagyon nagy mellek gyakran kényelmetlenek lehetnek, és általában súlyos hátproblémákhoz vezetnek. Amellett, hogy kényelmetlen, sok nő pszichésen is szenvedhet a nagy mellektől, ami mások nemkívánatos figyelméhez vezethet.

 

Pontosan hogyan fogja ez az eljárás kisebbé tenni kebleit? 

Mellét kisebbé teszi a műtét során eltávolított zsír és a mirigyszövet. Így a mellek nem csak kisebbek lesznek, de arányosabbak lesznek a testtel, és Ön is kényelmesebben érezheti magát. Ez az eljárás rendkívül sikeres abban, hogy a betegek magabiztosabbak legyenek és jobban érezzék magukat!

 

Mennyi ideig tart az eljárás befejezése? 

Általánosságban elmondható, hogy az emlőcsökkentési műtét körülbelül két-három órát vesz igénybe. Az eljárást általános érzéstelenítésben vagy altatásban végezzük el.

 

Hegesedni fog-e az eljárás után? 

A plasztikai sebész biztosítja, hogy a lehető legkevesebb hegesedést tapasztalhatja. Számos különböző mellcsökkentési technika közül választhat, beleértve a függőleges metszésű mellcsökkentést, a hagyományos mellcsökkentési műtétet vagy a heg nélküli mellcsökkentést. A hagyományos emlőcsökkentési műtét során horgony alakú bemetszést végzünk, ami a nagyon nagy mellű nők számára kiváló! A vertikális metszésű mellcsökkentést vagy a „rövid heg” technikát olyan nőknél alkalmazzák, akik nem igényelnek nagy mennyiségű szöveteltávolítást. A heg nélküli mellcsökkentő műtét zsírleszívási technikát jelent, ami kevés vagy semmilyen hegesedést nem jelent!

 

Ha emlőcsökkentő műtétet fontolgat, fontos, hogy beszéljen tapasztalt plasztikai sebésszel, aki biztosítja, hogy a lehető legjobb eredményt érje el! Kérjen konzultációs időpontot Dr. Tóth Andrástól most! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!