Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Így tüntethető el a megnyúlt bőr a has környékéről!

Mivel tüntethető el a megnyúlt bőr a has környékéről?

Szerző: Bónusz Plasztika

A plasztikai sebészet egyik legnépszerűbb eljárása a hasplasztika, illetve a zsírleszívás. Ugyanakkor ez az egyik leginkább félreértett eljárás. A hasplasztika egy sebészeti eljárás, amelynek célja a has kontúrjának korrigálása.
 

Hasplasztika

A hasplasztika egy sebészeti eljárás, amelynek célja a has kontúrjának korrigálása. Ez a műtét mind a férfiak, mind a nők körében népszerű a jelentős súlyváltozások után, ami laza, megereszkedett hasi bőrt eredményezhet. Gyakran fordulnak hozzám hasplasztika céljából anyukák, akik a szülés után szeretnék visszanyerni régi formájukat és eltüntetni a terhesség következtében kialakult megnyúlt bőrt a hasukról.

 

A hasplasztika menete


A hasplasztika jellemzően egynapos sebészeti beavatkozás, és általában körülbelül 2-2,5 órát vesz igénybe. Ez azt jelenti, hogy minden hasplasztika egyedülálló, és az eljárás ideje változhat, különösen, ha az eljárást további műtétekkel kombinálják. A műtét során a has alsó részén, gyakran a derékvonal alatti részén kerül sor a metszésre. A bőrt a has alsó részéből a has felé nyomjuk, a hasa körül bemetszés történik, majd a bőrt a has felső részébe engedjük. Ez a hozzáférés lehetővé teszi az izmok közepén történő meghúzását és a has lapos kontúrjának helyreállítását. A legtöbb páciensnél egy csatorna kerül elhelyezésre a bőr bezárása előtt. Ezek addig maradnak, amíg a folyadék ki nem ürül teljesen a has környékéről. 
 

 

A páciensek a műtét után egy kompressziós ruhát kapnak, amely segít a gyógyulási folyamatok felgyorsításában, illetve a duzzanatok és véraláfutások visszaszorításában. Számos páciens érezheti úgy a műtét után, mintha folyamatosan izomláz lenne a hasában. Ez azért van, hiszen az izmok megrövidülnek, azaz olyan, mintha felüléseket végeztünk volna el. A beavatkozás után körülbelül 1-2 hét után a páciensek már visszatérhetnek a munkába, amennyiben nem fizikai munkát végeznek.

 

 

Van egy kis felesleg a hasán?


Úgy hangzik, mintha a hasplasztika lenne a legmegfelelőbb eljárás az Ön számára? A legtöbb páciens a műtét utáni eredmények miatt ezt ajánlja. Mint minden sebészeti beavatkozásnál az orvossal meg kell vitatni a műtéttel járó kockázatokat is, nem csak az előnyöket. Ha hasplasztikán gondolkozik, mindenképp olyan szakembert válasszon, aki bizonyítottan jó a szakmájában.

 

 

Kinek ajánljuk?


Azoknak a hölgyeknek és uraknak elsősorban, akiknél hirtelen fogyás vagy hízás következtében felesleges bőr maradt a hasán. Ezt szinte lehetetlen eltávolítani természetes módon, hiszen a bőr elvesztette rugalmasságát. Edzéssel némileg segíthetünk rajta, azonban nyomtalanul nem tűnik el a bőr teljes egészében. Erre tökéletes megoldásnak bizonyul a hasplasztika, hiszen a teljes bőr eltávolítható általa. Emellett ajánljuk azoknak a hölgyeknek, akiknek a szülés következtében hasfaluk jelentősen megereszkedett, ezáltal szintén rugalmatlan bőrréteg keletkezett.

 

Amennyiben kíváncsi Dr. Tóth András plasztikai sebész eddigi elért eredményeire a hasplasztika területén, kattintson IDE!


Kis mennyiségő zsírpárna esetén Lipolife 3G eszközét ajánljuk, amely a lézer termikus hatása miatt bőrfeszesítő hatása van. Erről további információkat ITT találhat!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!