Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Hogyan készüljünk a bikini szezonra- Ezeket a plasztikai beavatkozásokat érdemes elvégezni a nyár előtt

Hogyan készüljünk a bikini szezonra?

Szerző: Bónusz Plasztika

Már áprilisra fordítottuk a naptárunkat, itt a tavasz, és hamarosan érkezik a nyár is. Ideje elkezdeni készülni a bikini szezonra! De hogyan? Plasztikai Sebészünket kérdeztük, milyen beavatkozásokat ajánl?

A legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a nyár előtt

A legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a nyár előtt a zsírleszívás

Nyárra nagyon sokan szeretnének tökéletes alakot, megszabadulni a téli időszak alatt összeszedett zsírrétegtől. Ennek tökéletes módja a rendszeres sport, és a kiegyensúlyozott táplálkozás, egészséges éltmód kialakítása. Azonban vannak esetek, amikor ez nem jelent segítséget, illetve ehhez több időre van szükség, ezzel szemben a zsírleszívással gyors, és hatásos eredményt lehet elérni. A zsírleszívást érdemes egy-két hónappal a bikini szezon előtt elvégezni, ugyanis a hagyományos zsírleszívási módszerekhez 4-5 hét gyógyulási időre van szükség. Zsírleszívást a test bármelyik területén el lehet végezni. 

 

Nyár előtt gyors megoldás a lézeres zsírleszívás

Bár a zsírleszívás után 4-5 hét kell a teljes felépüléshez, ez idő alatt pedig kompresziós ruha viselése is kötelező, van egy gyorsabb módszer is. Plasztikai Sebészetünkön a legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk, amik segítségével sokkal biztonságosabban, gyorsabban, és hatékonyabban lehet elvégezni egyes beavatkozásokat. A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, aminek segítségével nemcsak olyan ép zsírszövetekhez lehet jutni, amit akár azonnal vissza is lehet tölteni a megfelelő helyre, például az arc ráncaiba, hanem a gyógyulási idő is lerövidül. Ebben az esetben csupán 10-14 napra van szükség a végleges eredmény kialakulásához, a teljes felépüléshez. A varratszedésre a 7. napon kerül sor, így akár már 10 nap után a medencében is pihenhet a bomba bikini formájával!

 

Nyár előtt a mellplasztika is népszerű

A nyári bikiniszezon szintén népszerű beavatkozás a mellplasztika. Nagyon sok hölgy nem elégedett mellei méretével, formájával, állásával. Plasztikai sebészetünkön nemcsak mellnagyobbítást, és mellfelvarrást, hanem mellkicsinyítést is végzünk, bár ez utóbbira csak ritkán van igény. Általánosságban ezekről a műtétekről az mondható el, hogy a teljes felépülési idő 6 hét, a varratszedésre a 14. napon kerül sor, így ezekkel számolni kell, még a nyár előtt. A mellfelvarrást és a mellnagyobbítást egy műtét keretén belül is el lehet végezni, amennyiben ez szükséges. 

 

Ezek tehát a bikini szezon előtt leggyakrabban alkalmazott plasztikai beavatkozások. Természetesen bármilyen más beavatkozást el lehet végezni. Keressenek bizalommal. Ide kattintva kérhetnek személyes konzultációra időpontot! Ha most belevágnak még nyárig elkészül az álomalak!  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!