Koronavírus: Dr. Tóth András segít ellátni a betegeket

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online október 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Dr. Tóth András a koronavírus osztályon is segít

 

A koronavírusos fertőzöttek ellátásban is segítkezik Dr. Tóth András, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújthassa a jelenlegi helyzetben a betegek ellátását illetően. 

Dr. Tóth András a koronavírus osztályon is segít

Melyik kórházban segít ellátni a koronavírusos betegeket? 

“Balassagyarmaton a Kenesei Albert kórházban segítek a koronavírusos betegek ellátásában. A kórházban jelenleg a belgyógyászati osztály lett átalakítva a koronavírusos betegek miatt, így a kórház többi része ugyanúgy üzemel. Jelenleg elegendő a hely a fertőzötteknek, hiszen most 12 koronavírusos esettel van dolgunk, és 2 ember gyógyulófélben van az intézményben. Persze, a kórházban megoldható a bővítés, ha az a későbbiekben szükséges lenne. Egyelőre itt nagy a mozgás, hiszen több megyéből is érkeznek hozzánk gyanús esetek, illetve tőlünk is sokakat áthelyeznek. “

 

Milyen felszerelést kapnak a betegek ellátására? 

“Az orvosok és az ápolók teljes felszerelést kapnak a betegek ellátása közben, ami azt jelenti, hogy biztosított a kezeslábas védőfelszerelés, lábzsák, speciális szemüveg, maszk és kesztyű egyaránt. Nincs hiány semmiből. “

 

Mennyire súlyos betegekkel foglalkozik? 

“Az intenzíven tartózkodó betegeket én nem látom el, csupán a gyanúval érkező betegekkel és a többi nem súlyos fertőzöttel foglalkozom. A súlyos betegek alatt már olyanokat kell érteni, akik lélegeztető gépen vannak, hiszen a koronavírus a tüdő szöveteit roncsolja. Éppen ezért alakul ki nehéz légzés, majd egyes esetekben a tüdő teljesen összeomlik. A súlyosabb tünetek általában 1-2 héten belül jelentkezhetnek és 3 hét után vannak gyógyult esetek. Gyógyultnak az az ember tekinthető, akinél a betegség lefolyása után 3 teszt is negatív. A gyógyultak között egy 70 év feletti is volt már, így az idősebb korosztálynál egyaránt történhet gyógyulás. “

 

A betegek milyen ellátást kapnak, milyenek a körülmények? 

“Minden beteg ellátására megvannak a megfelelő eszközeink, van elegendő védőruházat, lélegeztetőgép, fertőtlenítőszer. Mindenki esetében azon vagyunk, hogy meggyógyuljon és elkerüljük a további fertőzéseket.” 

 

Teljesen el vannak különítve a többi betegtől? 

“A koronavírus gyanúval bekerült betegeket teljesen elkülönítjük, amely azt jelenti, hogy bekerülésük után a szűrést követően, az eredményig egy külön szobában tartjuk. Ez azért van, hogyha a gyanús esetekből beérkezők között csak egy fertőzött is van, a többiek ne kaphassák el. Ha az eredmény negatív, csak abban az esetben távozhat a kórházból a beteg, ha egy újabb tesztelés alkalmával ismét negatív az eredmény. Amennyiben a teszt pozitív, úgy a többi fertőzött beteghez helyezzük át, ahol már nem szükséges a teljes elkülönítés.”

 

Napi hány órában kell egy műszakban lennie? 

“Ugyan még emberhiánnyal nem kell számolnunk a kórházban, így is sok a munka, hiszen egy váltótársam van. Így háromszor 24 órában vagyok a koronavírus osztályon, amely azt jelenti, hogy hétfőn, szerdán és szombaton 24 órán keresztül vagyok ügyeletben. “

 

Hogyan történik a napi szűrés a be és kilépést követően a kórházban? 

“A kórházba érkezett gyanús eseteknél már a mentőben megtörténik a speciális fertőtlenítés. Ezután elkülönítjük teljesen, egészen a teszt eredményének megérkezéséig. Ha a teszt negatív a beteg természetesen állapotától függően távozhat, különböző speciális fertőtlenítés nélkül, hiszen nem érintkezett olyan személlyel, sem tárgyakkal, amelyek fertőzöttek lettek volna. Az orvosok és ápolók természetesen ugyanúgy betartják a szükséges higiéniai előírásokat és a védőfelszereléssel biztosítjuk magunkat a fertőzés elkerülésére. Természetesen minket is folyamatosan tesztelnek a vírussal kapcsolatban, és minden esetben egy igazolást állítanak ki a negítv tesztekről. “

 

Valóban csak az idősebbekre és a krónikus betegekre veszélyes a vírus? Mit tapasztalt ezzel kapcsolatban? 

“Ők azok, akik veszélyeztettettek, sokkal könnyeben elkapják és súlyosodnak a tünetek. Náluk várhatóan nehezebb a gyógyulás folyamata, hiszen a szervezetük nem olyan ellenálló, mint egy fiatalabb, egészséges emberé. Éppen ezért az idősebbek és a krónikus betegek között történt eddig leginkább haláleset. Volt azonban egy 45 éves rendőr, akinél csupán enyhe magas vérnyomást diagnosztizáltak, sajnos ma már az intenzíven van lélegeztető gépen. Hiába mondják, hogy az emberek nagy részénél tünetmentes a vírus, vagy nem olyan ártalmas a fertőzés, nem tudhatni, hogy kinél, hogyan jelentkezik.” 

 

Hogy látja, meddig tart a vírusveszély? Meddig kellene karanténban lennünk? 

“A vírusveszély a pozitívabb összefoglaló szerint 2 hónap lesz, de valaki azt mondja inkább 4 hónappal kell számolni. Nem lehet megmondani egyelőre. Mindenki azon van, hogy a betegek száma egyre kevesebb legyen, majd végül elnyomjuk a vírust teljesen. A karantént ugyan még nem fogalmazták meg teljesen kijárási tilalomként, de mégis arra intenék mindenkit, hogyha teheti ne menjen sehova. Ezzel óvjuk magunkat, és elsősorban az idősebbeket. Budapesten és környékén jelenleg sokkal nagyobb a veszélyhelyzet, mint vidéken, és a kisebb településeket. Ettől függetlenül ugyanúgy érvényes a kijárási korlátozás, és mindenki vegye komolyan!”

 

Mit tanácsolna a vírus elkerülésére? 

“Tartsuk be a szükséges higiéniai protokollt. Mossunk kezet minél gyakrabban, bármilyen dolgunk van. Használjunk kézfertőtlenítőt és figyeljünk oda, hogy ne nyúljunk a szájunkhoz, arcunkhoz késmosás nélkül! “

 

Valóban fontos a maszk használata? 

“A WHO közleménye szerint úgy szól, hogy annak, aki egészséges nem szükséges a maszk hordása. Én azt tanácsolnám, hogy mindenképp használjunk maszkot a többiek védelme érdekében. Lehet, hogy magunkat nem tudjuk megvédeni vele, de ha már mindenki hordja, a fertőzés sokkal inkább elkerülhető a maszk használata mellett. Így, ha boltba, gyógyszertárba, postára vagy olyan helyre megyünk, ahol többen vannak, mindenképp hordjuk. Sportolás közben a szabadban, autóban ülés közben nem kell hordani, hiszen olyankor egyedül tartózkodunk kis helyen. “
 
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online október 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow

Kapcsolódó cikkek:

Kombinálhatja a zsírleszívást hasplasztikával?

Kombinálhatja a zsírleszívást hasplasztikával?

Ha nem elégedett alakjával és ez leginkább a hason lévő zsírpárnák és megereszkedett bőr miatt van, akkor ma már számos lehetősége adódik arra, hogy visszanyerhesse alakját. A zsírleszívás és a hasplasztika az egyik leggyakoribb testkorrekciós eljárások a tökéletes alak elérésért. Lássuk, lehetőség van-e kombinálni a kettőt!

Továbbarrow
A toka okai és eltüntetésének módszerei

Kettős áll (toka): okai és kezelési lehetőségei

Azok a páciensek, akik nincsenek megelégedve nyakuk formájával, esetleg nem kívánt zsírpárna vagy megereszkedett bőr található nyak területén, gyakran keresnek megoldást a karcsúsításra. Szerencsére, ma már számos lehetőség van a toka eltüntetésére: a következőkben erről lesz szó!

Továbbarrow
Mikor érdemes a mellimplantátum cseréje?

Mikor érdemes a mellimplantátum cseréje?

A mellimplantátumok idővel cserére szorulhatnak vagy akár meg is változhat az implantátumokkal együtt a mell formája, hiszen az idő múlásával a bőrszövetek ugyanúgy öregednek. Lássuk, mi a teendő ilyenkor!

Továbbarrow
Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

Budapest – Dimenzió Egészségközpont

Nyíradony – Borostyán MED Hotel

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online október 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

Az orrplasztika a leggyakoribb plasztikai sebészeti eljárás az arcplasztikai beavatkozásokon belül. Az orrplasztika többféle eljárással történhet, azonban sok esetben a gyógyulás...
Továbbarrow
A ráncfeltöltő-anyagok az egyik legnépszerűbb nem sebészeti esztétikai kezelések közé tartoznak.  A töltőanyagok sokoldalú kezelést tesznek lehetővé, amelyek nemcsak átmenetileg...
Továbbarrow
A mellplasztika esetén sok kérdés juthat eszébe, még mielőtt végleges döntését meghozza. Számos olyan kérdés felmerülhet, amelyek ugyan apróságnak tűnnek, mégis fontos lehet, vagy...
Továbbarrow
A ránckezelési lehetőségek egyre szélesebb körűek. Számos vény nélküli termék létezik, és az emberek egyre több esetben a plasztikai sebészhez fordulnak a hosszabb távú lehetőségek...
Továbbarrow
Az öregedés persze az első számú oka lehet a ráncok megjelenésének. De ezen kívül mi állhat a háttérben meg? Erről lesz szó!
Továbbarrow
Az orrplasztika igen népszerű plasztikai sebészeti eljárás hazánkban is, amely nem csak esztétikailag, de funkcionálisan is képes segíteni. Ha orrplasztikát fontolgat, akkor jó helyen...
Továbbarrow