Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ezeket a kérdéseket tegyük fel a ránctalanító beavatkozás előtt!

Öt általános kérdés, amely felmerülhet a ránctalanító kezelések előtt

Szerző: Bónusz Plasztika

A piacon ma már számos terméket, sebészeti és nem sebészeti kezelést találunk a bőr fiatalítására és a ráncok kezelésére. A következőkben összeszedtük azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek segítenek eldönteni, Önnek valóban szüksége van-e plasztikai beavatkozásra. 

Ránctalanító kezelések

A plasztikai beavatkozások között egyaránt találhatunk sebészeti és nem sebészeti eljárásokat, amelyek segítenek eltüntetni a makacs, karakteres ráncokat. Legyen Ön akár hölgy, akár férfi, amennyiben szeretné, ha bőre újra fiatal lenne az alábbiakat mérlegelje: 

 

Honnan tudhatom, hogy szükségem van-e plasztikai beavatkozásra?


Ha egyetlen krém, szérum vagy kozmetikai kezelés sem segített Önnek, akkor ideje megfontolnia valamely ránctalanító eljárást. Ha bőre rugalmatlan, akár arcán vagy nyakán, akkor érdemes felkeresnie plasztikai sebészetünket, hiszen számos lehetőséget biztosítunk a megoldásra. A különböző kezelések során nem csak a ráncokat tüntetjük el, de akár a felesleges bőrt is, illetve a bőr újra rugalmassá válhat, amelytől arca teljesen megújul.  

 

Mi történik a beavatkozás alatt?


A ránctalanítási eljárások során több különféle technikát lehet használni, attól függően, hogy a sebész mely beavatkozást ajánlja egyénre szabottan. A PDO szálbehúzás, a botox, és az egyéb tartós töltőanyagok, illetve a LipoLife 3G eszköze által elérhető BeautiFill szolgáltatásaink nem sebészeti eljárásnak minősülnek, így ezeket helyi érzéstelenítésben végezzük, amely során a páciens semmilyen fájdalmat nem érez a kezelés során. 

 

Mi a helyzet a gyógyulással és hegesedéssel?


Minden ránctalanító technika esetén másképpen alakul a gyógyulási és a hegesedési folyamat. Általánosságban elmondható, hogy a ránctalanító kezelések után a kezelt területen feszült, kissé duzzadt lesz bőrünk. Ilyenkor érdemes fájdalomcsillapító gyógyszert bevenni, amelyek segíthetnek a kellemetlenségeken. A legtöbb kezelési eljárás után a hegesedés és a véraláfutások kialakulásának esélye minimális, azonban ez egyénenként változó. A kezelés utáni időszakban érdemes kerülni a testmozgást és a megerőltető terhelést. Általában 10 nap után már a páciens nyugodtan visszatérhet a hétköznapi tevékenységeihez. 

 

Mikor látom a valós eredményeket?


Ez is kezelés függő. A leggyorsabb eredményeket a nem sebészeti eljárásokkal érhetünk el, hiszen ezek gyógyulási ideje is gyorsabb, mint a sebészeti kezeléseké. A BeautiFill szolgáltatásunk esetén a gyógyulási idő például csak 10 nap! Az esetlegesen kialakult hegeket, véraláfutásokat elfedhetjük sminkkel. Az arc tényleges eredményeit 2 hónap után láthatjuk. A bőr ekkorra sokkal fiatalabbnak, simábbnak hat, így akár egyes páciensek 10 évet is letagadhatnak!

 

Mennyibe kerül az eljárás?


Az arckezelő eljárás költségei sokféle tényezőtől függnek, beleértve a szükséges korrekció mértékét, a sebész tapasztalatait és az eljárást. Átlagosan elmondható, hogy a ránctalanító kezelések már 70.000 Forinttól egészen több százezer forintig elérhetők. Ne feledje, hogy ez a becsült költség nem tartalmazza az érzéstelenítés vagy a műtő költségeit. Nézze meg Árainkat ITT!

 

Ha úgy gondolja, hogy készen áll ránctalanító beavatkozásainkra, akkor keresse fel bátran plasztikai sebészetünket és személyre szabottan segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb eljárást!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!