Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Esztétikai beavatkozás személyre szabva, Budapesten exkluzív környezetben

Esztétikai beavatkozás

Mik azok az esztétikai beavatkozások, milyen típusai vannak, hogyan hatnak az esztétikaiak beavatkozások, mikor érdemes alkalmazni őket, és miben különböznek a plasztikai műtétekről? Összegyűjtöttünk minden fontos információt az esztétikai beavatkozásokkal kapcsolatban.
 

Mi a különbség az esztétikai beavatkozás és a plasztikai műtét között

Önt is érdeklik az esztétikai beavatkozások, de nem tudja pontosan, hogy mik is azok? Az esztétikai beavatkozásokat is sokszor plasztikai sebészek végzik, éppen ezért sokan keverik a kettőt. Lássuk mi a különbség az esztétikai beavatkozások, és a plasztikai műtét között!

Az esztétikai eljárások, ahogyan a neve is mutatja ezek olyan szépészeti eljárások, amikhez nincsen szükség műtéti eljárásra. Az esztétikai eljárások tehát nem minősülnek sebészeti eljárásoknak, ennek következtében az eredményük sem ugyanaz, mint a plasztikai műtéteknek. A szépészeti eljárásokról elmondható, hogy alapvetően nem változtatják meg arca vagy teste külsejét, formáját, kinézetét, nem lesz tőle másmilyen az arcvonása, de látványos átalakulásokat lehet elérni. Az esztétikai beavatkozásokkal is lehet fiatalosabb a megjelenése! Milyen előnyei vannak ezeknek az esztétikai beavatkozásoknak?
 

Az esztétikai beavatkozások előnyei

  • Az esztétikai beavatkozások azoknak is kedveznek, akik félnek kés alá feküdni: az beavatkozások eljárások talán legnagyobb előnye, hogy hogy nem szükséges hozzájuk műtéti eljárás, így akik félnek valami miatt a műtétektől, vagy nem szeretnének kés alá feküdni, azok számára is ideális.
  • Az esztétikai beavatkozások biztonságosak: az esztétikai beavatkozások jóval biztonságosabbak, a kockázatok, és a beavatkozás utáni komplikációk esélye jóval alacsonyabb, illetve a felépülési idő is rövidebb. A Bónusz Plasztikai sebészet által használt korszerű eljárások és biztonságos anyagok miatt pedig ez még inkább csökken.
  • Az esztétikai beavatkozások eredményei könnyen korrigálhatóak: az esztétikai beavatkozások eredménye nem végleges, nem egy életre szóló elköteleződés, illetve az eredmény könnyen korrigálható a következő eljárás alkalmával. Azért is szoktuk pácienseinknek ajánlani az esztétikai beavatkozásokat, mert jól tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nem végleges megoldásra van szükség. 
 

Milyen típusai vannak az esztétikai beavatkozásoknak?

Ahogyan plasztikai műtétből, úgy esztétikai beavatkozásból is több típus létezik. Az esztétikai beavatkozásokat leginkább az arc területén lehet használni ráncfeltöltésre, bőrfiatalításra, ajakfeltöltésre, és más arckezelésekre. A Bónusz Plasztikai sebészeten is többféle esztétikai beavatkozást alkalmazunk, amiből minden páciensünk személyes igényei, és javaslataink figyelembevételével választhat. a legmodernebb esztétikai beavatkozásokat alkalmazzuk, amik eredménye szinte már vetekszik a plasztikai beavatkozások eredményével. Plasztikai sebészünk, Dr. Tóth András folyamatosan konferenciákra jár, annak érdekében, hogy újabb és újabb hatékony, modern esztétikai beavatkozások módszertét sajátítsa el. Mutatjuk mely esetekben érdemes esztétikai beavatkozásokat alkalmazni!
Arcesztétikai beavatkozások

Arcfiatalítás esztétikai beavatkozással

Arcfiatalításra, ráncok feltöltésre gyakran ajánljuk pácienseinknek a különböző esztétikai beavatkozásokat. Plasztikai sebészetünkön a legkorszerűbb módszereket alkalmazzuk, többek között igénybevehető, Magyarországon egyedülálló módon a BeautiFill szolgáltatás, amely a LipoLife 3G eszközének köszönhető. Jelenleg ez a legjobb, legbiztonságosabb esztétikai beavatkozás a ráncok eltüntetésére, ehhez azonban szükség van egy előzetes zsírleszívásra, ugyanis a leszívott zsírsejteket egy speciális szűrő segítségével megtisztítjuk, és ezt töltjük vissza a kezeli kívánt területekre. 
 

BeautiFill arcesztétikai beavatkozás előnyei

Ez a modern esztétikai eljárás nemcsak nagyon bizonyságos, hiszen nem kerül idegen anyag a szervezetbe, hanem jóval tartósabb is, mintha más anyagokat fecskendeznénk a bőr alá, hiszen a zsír nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel. Ezen kívül végzünk még arcfiatalítást PDO szálakkal, és botoxot is igénybe lehet venni. Ezekről az esztétikai szolgáltatásokról itt olvashat bővebben: arcfeltöltés.  
 

Ajakfeltöltés esztétikai beavatkozással

Egy másik népszerű terület az esztétikai beavatkozások esetében az ajkak feltöltése. Ajakfeltöltésre mi elsősorban az esztétikai beavatkozásokat ajánljuk pácienseinknek, hiszen ezek sokkal biztonságosabbak, és sokkal könnyebben módosíthatóak. Gyakran előfordul, hogy valaki fiatalon szeretne telt ajkakat, de idősebb korban már nem feltétlenül vágyik rá. 
Szájesztétikai beavatkozások

Ajakesztétikai beavatkozások előnyei

Mivel az esztétikai beavatkozások nem véglegese, ebben az esetben ez nem jelent problémát. Ajakfeltöltés esetében is több módszer közül lehet választani, de saját zsírral való töltésre is van lehetőség, csakúgy, mint a ráncok esetében. Ezek az ajakesztétikai beavatkozások nagyon biztonságosak, és a folyamatos töltések alkalmával az eredmény is könnyedén korrigálható.
 

Ha bármilyen kérdése felmerülne az esztétikai beavatkozásokkal kapcsolatban, vagy szeretne időpontot foglalni egy teljesen ingyenes személyes konzultációra, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! 

JELENKEZEM!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!