Arcfeltöltés látványos eredménnyel- Tartós arcfeltöltés kockázatok nélkül, ezek a legjobb arcfeltöltési módszerek

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online augusztus 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Arcfeltöltés

Legjobb arcfeltöltési módszerek

Arcfeltöltés, ráncfeltöltés… hívhatjuk akárhogyan a lényege ugyanaz: visszanyerni fiatalos kinézetét. A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle arcfeltöltési eljárás is elérhető, a hagyományostól a legmodernebbig. Hogy Önnek melyik a legideálisabb arcfeltöltés, amivel a legjobb eredmény érhető el, azt egy személyes konzultáció alkalmával segítünk eldönteni.

 

Arcfeltöltés a megoldás a fiatalos külső visszanyeréséhez

Az arc az egyik legfontosabb része az embernek, ez az a rész, amit ruhával nem lehet eltakarni, amit mindenki lát, és ami alapján elsőként megítélik általában az embert. Az arc a leghangsúlyosabb részünk, aminyiben tükörbe nézve Ön is elégedetlen a látvánnyal, a plasztikai sebészetben használt módszerek jelenthetik a megoldást. Már egy fél órás arcfeltöltéssel is nagyon látványos eredményeket lehet elérni.  Az arcfeltöltés gyors, és teljesen fájdalommentes, azonban attól függően, hogy milyen anyag kerül a szervezetbe kialakulhatnak allergiás reakciók. A Bónusz Plasztikai Sebészeten igyekszünk olyan anyagokkal dolgozni, amik nagyon hasonlóak a szervezetben megtalálható anyagokkal, vagy teljesen meg is egyeznek velük, hogy a minimálisra csökkentsük ezeknek az allergiás reakcióknak az előfordulását. Hogy elkerülje az esetleges arcfeltöltéssel járó kellemetlen mellékhatásokat, mindig forduljon képzett szakemberhez! 

 

Arcfeltöltés botoxszal

Az arcfeltöltés botoxszal sokkal inkább az elmúlt évtizedben volt népszerű, ugyanis manapság már jóval modernebb eljárások is léteznek, mint ez az arc izmait lebénító anyag. Ez az arcfeltöltés nagyon biztonságos, azonban hatása csak körülbelül 120 napig tart, tehát nem ez a legtartósabb eljárás, hiszen manapság már több évig tartó megoldások is vannak.

 

Arcfeltöltés hialuronsavval

Arcfeltöltése az egyik leggyakrabban használt anyag a hialuronsav. Nem véletlen olyan népszerű, ez a szervezetben megtalálható anyagokhoz nagyon hasonlító anyag, hiszen nagyon ritkán fordulnak csak elő mellékhatások. Az injekció helyén megjelenő bőrpír, duzzanat, vagy zúzódás meglehetősen ritka. Ha jelentkezik is ilyen tünet, az rövid időn belül eltűnik. Az eredmény akár 1-2 évig is látható, de előfordul, hogy néhány hónap múlva meg kell ismételni az arcfeltöltést, mert felszívódik az anyag. A hialuronsavas arcfeltöltés hatására a szervezet kollagéntermelése is megindulhat, ami csökkenti a ráncok kialakulásának gyorsaságát. 

 

Arcfeltöltés kollagénnel

Tudta, hogy a kollagénes arcfeltöltés volt az egyik legelső a piacon? A kifejlesztői azt gondolták, hogy miven a szervezetben is megtalálható a kollagén töltőanyag, a tisztított kollagén megfelelően alkalmazható lesz az arc ráncainak feltöltésére, azonban nem jött be a tervük. Az első probléma az volt, hogy már a kezelés után 1 hónappal bomlani kezdett, ezért nem volt tartós az eredmény. A másik pedig, hogy mivel a felhasznált kollagén jellemzően állati eredetű volt rengeteg allergiás reakciót okozott az arcfeltöltés során. Manapság már jóval fejlettebb módon dolgozzák fel a kollagént, de még mindig nem ez a legjobb arcfeltöltő anyag, noha sok helyen előszeretettel használják. 

 

Arcfeltöltés saját zsírral- a legjobb arcfeltöltési megoldás

A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle arcfeltöltési eljárás is elérhető, de az össze közül a leghatékonyabb, a legtermészetesebb hatást keltő, a legkevésbé kockázatos a saját zsírral való arcfeltöltés. A LipoLife 3G zsírleszívő eszköznek köszönhető olyannyira épségben maradnak a zsírszövetek a zsírleszívást követően, hogy alkalmasak maradnak a ráncokba való visszatöltésre. 90% felett van a túlélési arányuk. A leszívott zsír feltöltése nagyon hatékony megoldás, ugyanis nemcsak természetes, hanem hosszantartó eredményt is ad. Más arcfeltöltésre használt anyagokkal ellentétben a saját zsír nem szívódik fel, csupán a szervezettel együtt öregszik, így hatása hosszú távú. Arról nem is beszélve, hogy mellékhatásoknak, allergiás reakcióknak nagyon kevés az esélye. 

 

Ha a leghatékonyabb arcfeltöltési eljárást keresi, aminek a kockázata is nagyon alacsony, akkor kérjen időpontot személyes konzultációra a Bónusz Plasztikai Sebészetre IDE kattintva!   

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online augusztus 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online augusztus 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow