Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcfeltöltés látványos eredménnyel- Tartós arcfeltöltés kockázatok nélkül, ezek a legjobb arcfeltöltési módszerek

Arcfeltöltés

Arcfeltöltés Budapesten saját zsírral Arcfeltöltés, ráncfeltöltés… hívhatjuk akárhogyan a lényege ugyanaz: visszanyerni fiatalos kinézetét. A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle arcfeltöltési eljárás is elérhető, a hagyományostól a legmodernebbig. Melyik a legjobb arcfeltöltési eljárás? Egy személyes konzultáció alkalmával segítünk eldönteni, addig is olvasson részletek eljárásainkról!
 

Arcfeltöltéssel mennyit lehet fiatalodni?

Az arc az egyik legfontosabb része az embernek, ami nemcsak nagyon sokat ad a karakterisztikánkhoz, hanem egy olyan felület, amit ruhával nem lehet eltakarni. Sajnos az a bőr, az idő múlásával, évek telésével elkezd veszíteni a rugalmasságából, ami ráncok formájában válik láthatóvá. A ráncok az arcon a legszembetűnőbbek. Ezen a folyamaton, természetes úton – különböző krémek használatával, kozmetikai kezelésekkel, napfény kerülésével – maximum lassítani lehet, de a ráncokat eltüntetni nem. Az egyetlen megoldást a ráncok ellen az arcfeltöltés jelenti. A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle arcfeltöltési eljárást is ajánlunk Önnek –attól függően, hogy mennyi, és milyen mély ráncai vannak, illetve az arc mely területén helyezkednek el. A leghatékonyabb arcfelötlésünkkel akár 5-10 évet is fiatalodhat, és az eredmény tartósan megmarad!
 

Milyen arcfeltöltési eljárások vannak?

Az arc a leghangsúlyosabb részünk, aminyiben tükörbe nézve Ön is elégedetlen a látvánnyal, a plasztikai sebészetben használt módszerek jelenthetik a megoldást. Már egy fél órás arcfeltöltéssel is nagyon látványos eredményeket lehet elérni.  A Bónusz Plasztikai Sebészeten igyekszünk olyan anyagokkal dolgozni, amik nagyon hasonlóak a szervezetben megtalálható anyagokkal, vagy teljesen meg is egyeznek velük, hogy a minimálisra csökkentsük ezeknek az allergiás reakcióknak az előfordulását. Nálunk megtalálhatja a legjobb arcfeltöltési eljárásokat, amiket nagyon magas színvonalon végzünk!
A legjobb arcfeltöltési eljárások Budapesten

Arcfeltöltés botoxszal

Az arcfeltöltés botoxszal sokkal inkább az elmúlt évtizedben volt népszerű, ugyanis manapság már jóval modernebb eljárások is léteznek, mint ez az arc izmait lebénító anyag. Ez az arcfeltöltés nagyon biztonságos, azonban hatása csak körülbelül 120 napig tart, tehát nem ez a legtartósabb eljárás, hiszen manapság már több évig tartó megoldások is vannak. Plasztikai Sebészetünkön a botoxos arcfeltöltést a legnagyobb szakértelemmel végezzük.
 

Arcfeltöltés hialuronsavval

Arcfeltöltése az egyik leggyakrabban használt anyag a hialuronsav. Nem véletlen olyan népszerű, ez a szervezetben megtalálható anyagokhoz nagyon hasonlító anyag, ezért nagyon ritkán fordulnak csak elő mellékhatások. Az injekció helyén megjelenő bőrpír, duzzanat, vagy zúzódás meglehetősen ritka. Ha jelentkezik is ilyen tünet, az rövid időn belül eltűnik. Az eredmény akár 1-2 évig is látható, de előfordul, hogy néhány hónap múlva meg kell ismételni az arcfeltöltést, mert felszívódik az anyag. A hialuronsavas arcfeltöltés hatására a szervezet kollagéntermelése is megindulhat, ami csökkenti a ráncok kialakulásának gyorsaságát. A Bónusz Plasztikai Sebészeten gyakorlott szakember, Dr. Tóth András Plasztikai Sebész végzi el a beavatkozást. Rengeteg páciensünk távozott már hialuronsavas ráncfeltöltésünk után hatalmas mosollyal, és fiatalos megjelenéssel. Legyen Ön a következő! Jelentkezzen be konzultációra arcfeltöltéshez!

JELENTKEZEM

Arcfeltöltés kollagénnel

Tudta, hogy a kollagénes arcfeltöltés volt az egyik legelső a piacon? A kifejlesztői azt gondolták, hogy mivel a szervezetben is megtalálható a kollagén töltőanyag, a tisztított kollagén megfelelően alkalmazható lesz az arc ráncainak feltöltésére, azonban nem jött be a tervük. Az első probléma az volt, hogy már a kezelés után 1 hónappal bomlani kezdett, ezért nem volt tartós az eredmény. A másik pedig, hogy mivel a felhasznált kollagén jellemzően állati eredetű volt rengeteg allergiás reakciót okozott az arcfeltöltés során. Manapság már jóval fejlettebb módon dolgozzák fel a kollagént, de még mindig nem ez a legjobb arcfeltöltő anyag, noha sok helyen előszeretettel használják.  

Plasztikai Sebészetünkön a fent leírtak miatt nem alkalmazzuk ezt a típusú arcfeltöltést, hanem helyette sokkal jobbat ajánlunk!
 

Arcfeltöltés saját zsírral- a legjobb arcfeltöltési megoldás

A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle arcfeltöltési eljárás is elérhető, de az összes közül a leghatékonyabb, a legtermészetesebb hatást keltő, a legkevésbé kockázatos a saját zsírral való arcfeltöltés. A LipoLife 3G zsírleszívó eszköznek köszönhető olyannyira épségben maradnak a zsírszövetek a zsírleszívást követően, hogy alkalmasak maradnak a ráncokba való visszatöltésre. 90% felett van a túlélési arányuk, ami valósággal lenyűgöző, a hagyományos zsírleszívás még a felét sem közelíti meg. Miért olyan jó hír ez Önnek? 

A leszívott zsír használata az arcfeltöltés során nagyon hatékony megoldás, ugyanis nemcsak természetes, hanem hosszantartó eredményt is ad. Más arcfeltöltésre használt anyagokkal ellentétben a saját zsír nem szívódik fel, csupán a szervezettel együtt öregszik, így hatása hosszú távú. Arról nem is beszélve, hogy mellékhatásoknak, allergiás reakcióknak nagyon kevés az esélye. 
 

Ha a leghatékonyabb arcfeltöltési eljárást keresi, aminek a kockázata is nagyon alacsony, akkor kérjen időpontot személyes konzultációra a Bónusz Plasztikai Sebészetre IDE kattintva!  

Mennyibe kerül az arcfeltöltés?

Mennyibe kerül az arcfeltöltés a Bónusz Plasztikai Sebészeten? A Bónusz Plasztikai Sebészeten minden beavatkozás előtt egyénre szabott konzultációt biztosítunk ügyfeleink számára, ahol minden részletet alaposan átbeszélünk. Ezen az alkalmon többek között segítünk a megfelelő arcfeltöltés kiválasztásában is, valamint az arcfeltöltés árakkal kapcsolatban is bővebb tájékoztatást kaphat. Ennek ellenére megtalálhatja részletes árlistánkat honlapunkon is, ahol láthatja, hogy melyik arcfeltöltés mennyibe kerül pontosan.

Arcfeltöltés konzultáció: Melyik a legjobb arcfeltöltési eljárás?   

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!