Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Bőrfiatalító kezelések, legjobb bőrfiatalító kezelések, lézeres bőrfiatalító kezelések, gyors bőrfiatalító kezelések

Bőrfiatalító kezelések

Lézeres bőrfiatalító kezelések Manapság már nagyon hatékony bőrfiatalító kezelések vannak, amik akár műtéti bemetszés nélkül olyan látványos eredményekhez vezetnek, hogy 10 évet is letagadhat majd korából! A Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhetőek a leghatékonyabb bőrfiatalító kezelések, többek között a forradalmian új Alma Hybrides lézeres bőrfiatalító kezelés is!
 

Milyen bőrfiatalító kezelések vannak?

A bőrfiatalító kezeléseket szakmai körökben két nagy csoportba osztjuk, vannak azon bőrfiatalító kezelések, amiket nem sebészeti eljárásokkal végzünk, azaz nincsen hozzá szükség bemetszésre, műtétre, és vannak olyan bőrfiatalító kezelések, amik bemetszéssel, műtéttel járnak. Bár a nem sebészeti eljárásokkal végzett bőrfiatalító kezelések hatása rövidebb ideig tart, kockázatuk jóval alacsonyabb, rövidebb felépülési idővel, és kisebb kellemetlenséggel járnak. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a bemetszéssel járó bőrfiatalító kezelést is a legmodernebbnek számító MACS Facelift technikával végzi el Dr. Tóth András plasztikai sebész!
 

A bőrfiatalító kezelések a Bónusz Plasztikai Sebészeten a legmodernebb, és egyben leghatékonyabb kezelésekkel zajlanak! Szeretne egyetlen kezeléssel 10 évet fiatalodni? Jelentkezzen be hozzánk konzultációra, ahol gyakorlott plasztikai sebészünk segít eldönteni, melyik Ön számára a legoptimálisabb a bőrfiatalító kezelések közül!

IDŐPONTOT KÉREK! 
 

Milyen bőrfiatalító kezelések vannak, amikhez nincsen szükség műtétre?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten bőrfiatalító kezelések nagy választékával várjuk a fiatalosabb külsőre vágyókat. Sok különböző bőrfiatalító kezelésünk van: a hagyományos botoxtól kezdve, a hilauronsav ráncfeltöltésen, a BeautiFill kezelésen át, a forradalmian új Alma Hybrides lézeres bőrfiatalító kezelésig. A bőrfiatalító kezelések egytől egyig nagyon biztonságosak, és hatékonyak, azonban a különböző eljárások eredményessége eltér egymástól. Még a botox hatása nagyjából 120 napig tart, ezután újabb kezelés szükséges az eredmény fenntartása érdekében, addig a BeautiFill kezelés során a ráncokba töltött zsír nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel, így jóval tovább tart a hatása. A különböző bőrfiatalító kezelésekről, azok előnyeiről, hátrányairól, valamint hatásairól ebben a korábbi cikkben olvashatnak részleteket: bőrfiatalítás módszerei!
 

Forradalmian új bőrfiatalító kezelések, amikkel akár 10 évet is fiatalodhat

Dr. Tóth András plasztikai sebész már régóta dolgozik a szakmában, nagy gyakorlattal rendelkezik bőrfiatalító kezelések terén is, de mivel szeretné a legmagasabb színvonalon kiszolgálni pácienseit, folyamatosan újabb és újabb kezeléseket tanul meg. A Bónusz Plasztikai Sebészeten ezért a legmodernebb bőrfiatalító kezelések is elérhetőek, amikkel úgy fiatalodhat 10 évet, hogy nem kell bemetszést végeznünk hozzá!
 

A legújabb bőrfiatalító kezelések: Alma Hybrid lézeres bőrmegújítás 

Legújabb bőrfiatalító kezelésünk során egy nagyon speciális, kombinált lézeres technológiát alkalmazunk közvetlenül a fiatalítani kívánt bőr területén, ami anti-aging hatással rendelkezik. Ezzel a bőrfiatalító kezeléssel 5-10 évet fiatalodhatnak pácienseink. Ez az első olyan lézeres kezelés, ami három hatást összpontosít egyetlen lézerben, ezzel pedig felerősítve a bőr fiatalítását. A lézer hatása csodálatos, mert több célra is használható egy időben: bőrfiatalítás, hámlasztás, hegesedés kezelése, stria kezelése, a pórusok szűkítése, feszesítés. A kezelés felépülési ideje nagyon gyors, 3-5 napra szűkül. A Bónusz Plasztikai Sebészeten egyénre szabott bőrfiatalító kezelésekkel várjuk, amit bőre állapotához mérten alakít ki Dr. Tóth András. A kezelésről bővebben itt olvashat: Alma Hybrid lézeres  bőrmegújítás!

Szeretne 10 évet fiatalodni, gyorsan, műtét nélküli bőrfiatalító kezelésekkel? Kérjen időpontot személyre szabott konzultációra! 

IDŐPONTOT KÉREK! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!