Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Milyen módszerek alkalmazhatók a bőrfiatalításra: ezek a legjobb bőrfiatalító eljárások

Milyen módszerek alkalmazhatók a bőrfiatalításra?

Szerző: Bónusz Plasztika

Az öregedés nyomai sajnos mindenkin meglátszanak, a kor előrehaladtával ugyanis a bőr veszít tartásából, valamint rugalmasságából, és megnyúlik. Ez pedig ráncok kilakulásához vezet, ami leginkább az arc területén feltűnő. A bőr fiatalítására számos módszer létezik már, az alábbiakban ezeket fogjuk bemutatni. Hatékony bőrfiatalító eljárások

A leggyakoribb eljárás a botox

Az egyik leggyakrabban alkalmazott eljárás arcfiatalításra a botox, amiről biztosan már Ön is hallott. A Botox valójában egy olyan szer, amely lebénítja az izmokat, ezzel csökkentve a ráncok kialakulását. Összességében a Botox használata viszonylag biztonságos, kevés káros hatással bír, ellenben nem túl tartós, körülbelül 120 napig tart. Manapság már ennél sokkal modernebb, és tartósabb eljárások is léteznek.

 

Szintén népszerű a hialuronsavas ráncfeltöltés

A ráncok injekcióval való feltöltésének egyik legnépszerűbb anyaga a hilauronsav. Ez az eljárás azért jobb, mint a botox, mert a hilauronsav a szervezetben is megtalálható, ezért kevesebb esély van allergiás reakciók kialakulására, továbbá tartósabb is. Hatása változó, pár hónaptól kezdve, egészen egy-két évig is tarthat. De idővel egyre kevesebb töltőanyagra lesz szükség, hiszen a hilauronsav ösztönzi a szervezet saját természetes kollagéntermelését. Plasztikai sebészetünkön a legjobb minőségű anyagokkal és legkorszerűbb eljárásokkal dolgozunk, a legjobb hatás elérése érdekében.

 

A leghatékonyabb, és biztonságosabb eljárás, a BeautiFill

Egy forradalmian új technológiának köszönhetően azonban új szintre lépett a ráncfeltöltés. Alma Laser egy igen különleges plasztikai sebészeti technológiát fejlesztett ki. LipoLife 3G lézeres zsírleszívó gépének köszönhetően ugyanis, gyakorlatilag teljesen ép zsírsejtekhez lehet jutni, amit vissza lehet tölteni az arc különböző részeibe, illetve az ajakba is. Mivel a zsírsejtek nem károsodtak, túlélési arányuk nagyon magas, szinte mindig 90% felett van, így messze ez a leghatékonyabb ráncfeltöltési módszer. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy sokkal biztonságosabb és kockázatmentesebb, mint bármely más eljárás, hiszen idegen anyag nem kerül a szervezetbe, illetve a gyógyulási idő is nagyon gyors emiatt. Valamint a hatási is jóval hosszabb ideig tart. A BeautiFill Magyarországon egyedül Dr. Tóth András Plasztikai sebésznél érhető el, IDE kattintva olvashat róla bővebben! 

 

Arcfiatalítás PDO szálakkal

A PDO szál is egy hatékony, nem sebészeti eszköz arcfiatalításra. A PDO egy olyan szintetikus szál, amely segít felemelni a megereszkedett bőrt, és stimulálni a kollagéntszintézist, aminek köszönhetően a bőr feszesebb lesz. A PDO szálak teljesen biztonságosak, egyáltalán nem allergizálnak, és eddigi tapasztalataink alapján semmilyen mellékhatást nem okoznak. Mivel felszívódó szálakat használunk, ezért az elért változás nem végleges, ajánlott másfél évente megismételni.

 

Arcplasztika, a hosszú távú megoldás

Plasztikai sebészetünkön próbáljuk előnyben részesíteni a fentebb leírt, nem sebészeti beavatkozásokat, de ha igény van rá, akkor természetesen bemetszésekkel járó sebészeti beavatkozást is végzünk. Az arcplasztika célja, hogy a megereszkedett bőrt, illetve zsírszövetet optimális helyükre helyezzük át, majd rögzítjük, aminek köszönhetően az arcbőr megfeszül, ezért a ráncok elsimulnak. Az eljárást, a legmodernebbnek számító MACS Facelift technikával végezzük.
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!