Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Bőrfelesleg eltávolítás a Bónusz Plasztikán

Bőrfelesleg eltávolítás a kontúrosabb vonalakért

Az emberek egész életük során változnak. Egy hirtelen súlyveszteség is eredményezhet nemtetsző bőrfelesleget egyes testrészeken, de a várandósságot követően is felléphetnek nemkívánatos változások. Ilyen esetekben a bőrfelesleg eltávolítás megoldást jelenthet, hogy Ön olyan alakkal büszkélkedhessen, amilyenre vágyik.

 

Mikor ajánlott a bőrfelesleg eltávolítás, mint plasztikai beavatkozás?

 

Természetesen, amikor Ön úgy érzi, hogy a bőrfelesleg eltávolítás javítana az életminőségén. Bőrfelesleg leggyakrabban hirtelen nagy fogyás, illetve várandósság után szokott maradni, és sok esetben nem javítható elegendő mértékben tornával, edzéssel. Ilyen esetekben megoldást jelenthet felesleges bőr művi úton történő eltávolítása.

 

Hogyan változtatja meg az Ön életét a bőrfelesleg eltávolítás?

 

Ezen bőrfeleslegek eltávolítására általában azért van szükség, mert a pácienst esztétikailag zavarja, úgy érzi, takargatnia kell. Ez bizony szinte folyamatosan feszélyezi őket. A bőrfelesleg eltávolítás után azonban büszkén mutogathatja Ön is a hasát a strandon, vagy épp vehet olyan ruhát, mely kiemeli a nyaka ívét. Egy ilyen korrekciós eljárás rengeteg önbizalmat ad, ami hosszútávon is sokat emel az életminőségén.

 

Milyen kezelések alkalmazhatóak bőrfelesleg eltávolítás céljából?

 

Az egyik leggyakrabban alkalmazott beavatkozás a bőrfelesleg eltávolítás okán a hasplasztika. Ezt a korrekciós kezelést általában az elhízás, az elhízást követő fogyás, illetve várandósság után szokták igényelni, amikor a has esztétikája megváltozik, és bőrfelesleg alakul ki. A hasplasztika során a nemkívánt részek eltávolításra kerülnek, a gyógyulási folyamatot követően pedig Ön olyan hassal büszkélkedhet, amilyenről mindig is álmodozott!

 

Szintén gyakran igényelnek a bőrfelesleg eltávolítás céljából tokaplasztikát. Ennek az eljárásnak köszönhetően Önnek is lehet hattyúnyaka, hiszen a kellemetlenséget okozó toka, illetve nyakon felgyülemlett zsír, vagy bőrrétegek eltávolításra kerülnek.

 

A bőrfelesleg eltávolítás szinte a test egész felszínén elvégezhető, Dr. Tóth András plasztikai sebész minden nemkívánatos rész eltávolítására kínál megoldást. Nem érdemes örökké csak takargatni az esztétikailag zavaró területeket, inkább keressen fel minket!

 

Miért minket válasszon a bőrfelesleg eltávolítás végett?

 

Nálunk, a Bónusz Plasztikai Sebészeten Ön Dr. Tóth András, széles szaktudással, nagy tapasztalattal és sok elégedett pácienssel rendelkező orvos kezébe helyezi szépségét, ő pedig kiemelt odafigyeléssel segíti Önt a kívánt eredményhez. Mindehhez pedig a legkorszerűbb eszközök és technikák, valamint magas minőségű anyagok állnak a rendelkezésére minden fajta beavatkozáshoz, így a bőrfelesleg eltávolítás során is.

 

Amennyiben úgy érzi, Dr. Tóth András Önnek is segíthetne, akár bőrfelesleg eltávolítás céljából, keressen fel minket a Bónusz Plasztikai Sebészeten, kérjen időpontot, kollégáink sok szeretettel várják Önt!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!