Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Az arcplasztikai műtét árai

Arcplasztikai műtét ára

Az arc megjelenése rendkívül fontos, hiszen az arcunkat látják meg először. A különböző arcplasztikai műtét árai azonban több tényezőtől is függhetnek. Elősorban pedig attól, hogy milyen fajta arcplasztikai műtét lesz elvégezve a páciensnél.

 

Arcplasztikai műtét ára: ránctalanítás

Az arcplasztikai műtét árai között talán az egyik legolcsóbb, a ránctalanítási beavatkozások, hiszen ezek lényegében nem is számítanak műtéti eljárásnak. Ezek a beavatkozások nem sebészeti eljárások, amelyek során kisebb beavatkozásokkal, modern technológiákat, töltőanyagokat alkalmazva elvégezhető a ráncok feltöltése vagy felvarrása. Ránctalanítási módszereinkről bővebben itt tájékozódhat

 

Arcplasztikai műtét ára: ajakfeltöltés

Az ajkunk is az arcunk része és mindenképp az arcplasztikai eljárások közé soroljuk. Az ajakfeltöltés egy nagyon gyorsan elvégezhető, általában injektálással történő beavatkozás, amely során az ajakakat megvastagítjuk, ezáltal teltebb hatást keltenek. Plasztikai sebészetünkön az ajakfeltöltés fajtái közül számos módszert alkalmazunk, amelyek ára már 70 000 Forinttól elérhetők. A PermaLip ajakimplantátum azonban már arcplasztikai műtét árain számolható, hiszen ennél a technikánál minimális bemetszés szükségeltetik. A PermaLip ajakimplantátum ára 220 000 Forinttól elérhető. 

 

A korrekciós arcplasztikai műtét ára

Orrplasztika

Az arcplasztikai műtét árai a legdrágábbak a korrekciós eljárások esetén, amelybe beletartozik az orrplasztika és a fülplasztikai is. Az orrplasztika esetén nem csak esztétikai, de funkcionális problémákat is orvosolhatunk a plasztikai sebészet során, mint az orrsövény ferdülés. Az orrplasztika esetén megkülönböztetjük a zárt és a nyitott műtéteket is, így az arcplasztikai műtét ára eszerint fog változni. Orrplasztikai műtétjeink ára 590 000 Forinttól érhetők el. 

Fülplasztika 

A fülplasztika szintén arcplasztikai műtét árain érhető el, hiszen korrekciós beavatkozásnak számít. Bár a fülplasztikát akár helyi érzéstelenítésben elvégezhetjük, attól függően, hogy mekkora mértékű a korrekció. Fülplasztikai műtétjeink már 220 000 Forinttól érhető el. 

 

Arcplasztikai műtét ára: Szemhéjplasztika

Az egyik gyakori arcplasztikai beavatkozás a lelógó szemhéjak korrekciója, amely nem csak esztétikai, de funkcionális problémákat is okozhatnak. Az arcplasztikai műtét ára itt attól is függ, hogy csak a felső vagy az alsó szemhéjplasztikája szükséges-e, vagy esetleg mind a kettő. Szemhéjplasztikai műtétek ára már 190 000 Forinttól elérhető plasztikai sebészetünkön. 

 

Arcplasztikai műtét ára: mindig a legmodernebb eszközökkel

A Bónusz Plasztikánál Dr. Tóth András plasztikai sebész tapasztalata mellett, folyamatosan képezi önmagát újabb és újabb technikák elsajátításával a világ minden táján. Bármely eljárásról is legyen szó, mindig a legkisebb kockázattal és a legnagyobb odafigyeléssel végzi el a műtétet vagy beavatkozást. Így biztos lehet benne, hogy a legjobb szolgáltatást és a várt eredményeket kapja! 

 

Részletes arcplasztikai műtét árainkat pedig Áraink alatt láthatja! 

Amennyiben Ön is szeretne arcplasztikai beavatkozást, kérjen online konzultációs időpontot és segítünk problémáján! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most július 26-ig!