Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mikor érdemes a szemhéjplasztika elvégeztetése?- tudnivalók a szemhéjplasztikával kapcsolatban

Mikor érdemes a szemhéjplasztika elvégeztetése?

Szerző: Bónusz Plasztika

Azon gondolkozik, hogy szemhéjplasztikai beavatkozásra adja a fejét? Már régóta elégedetlen szemhéjával, a ráncok kezdenek kifogni Önön? Mutatjuk, mikor érdemes a szemhéjplasztika elvégzése, és még néhány más fontos tudnivalót is megosztunk az eljárással kapcsolatban.

Szemhéjplasztika menete

Miért van szükség szemhéjplasztikára?

A szemhéjplasztikai műtét, ugyan egy esztétikai korrekciós műtét, mégis sok esetben nemcsak esztétikai, hanem funkcionális kérdés is. Az arcon elvégzett plasztikai beavatkozások legfőbb indítórugói szinte minden esetben a ráncok eltüntetése. Ez a szemhéjplasztikai műtét esetében sincsen máshogyan, de ebben az esetben nem csaupán egyszerű esztétikai oka van a beavatkozásnak. A szemhéjon megnyúlt bőrnek a következtében a látás is szűkölhet, ami az életminőség romlásához vezet. Ebben az esetben nem érdemes halogatni a beavatkozást, mert ez a szemek egészségének romlásához is vezethet. Ne szokjon hozzá a beszűkült látáshoz, inkább kérjen konzultációs időpontot!  

 

Mikor érdemes belevágni a szemhéjplasztikába

A megereszkedett szemhéji bőr szembetűnő változást okozhat az egész arcon, így az egész megjelenését megváltoztathatja. A szemhéj megereszkedése teljesen természetes folyamat, ami akár már a 30 életévet megkezdődhet. Semmilyen csodákat ígérő kozmetikum nem tudja ezt a folyamatot visszafordítani, legfeljebb lassítani. A bőr szövetei ugyanis az idő múlásával veszítenek a rugalmasságukból, ennek köszönhetően pedig a bőr megnyúlik. A szemhéjnál azért olyan látványos ez a változás, mert ez a terület különösen igénybe van véve, gondoljon csak a pislogásra! A szemhéjplasztika a szem alatti sötét karikák eltüntetésében is segíthet. 

 

Hogyan zajlik a szemhéjplasztika? 

Szemhéjplasztika esetében megkülönböztetünk alsó, valamint felső szemhéjplasztikát, illetve a Bónusz Plasztikai Sebészeten mód van a kettő egyszerre történő elvégzésére. Az alsó, és a felső szemhéjplasztikai beavatkozás is 1-1 óráig tart, a kettő kombinációja pedig egy 2 órás folyamat. A beavatkozást helyi érzéstelenítő mellett végezzük, több éves tapasztalattal, és a legnagyobb szakértelemmel. Nálunk biztonságban érezheti magát, hiszen megannyi elégedetten távozott pácienssel büszkélkedhetünk már. A beavatkozás után előfordulhatnak kisebb duzzanatok, bevérzés, de ez csak 1-3 hétig tart, ebben az időszakban érdemes sötétített szemüveget viselni. Néhány hét után azonban élvezheti megújult, fiatalos külsejét! Szövődményekre, és komplikációkra rendkívül csekély az esély.
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!