Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ránctalanítás gyorsan: akár fél óra alatt

Ránctalanítás gyorsan

Ránctalanítás gyorsan? Igen, a Bónusz Plasztikánál, akár fél óra alatt, személyre szabott kezelést biztosítunk, amellyel akár 10 évet is letagadhat. Ismerje meg lehetőségeinket!

A kor előrehaladtával sajnos sokan küzdenek az apróbb és a karakteresebb ráncokkal egyaránt. Férfiak és nők esetében is sokszor meglehetősen megöregíti az arcot egy-egy apróbb ránc is. Akár már 30 éves kor után is lehet probléma a ráncok megjelenése. Szerencsére minden korosztály számára biztosítunk egyénre szabott gyors ránctalanítási módszereket.  

 

Ránctalanítás gyorsan: 30-40 éves korosztály 

A 30 és 40 éves kor közötti hölgyek és urak esetében már ugyan megjelenhetnek apróbb ráncok, ezeket még kezelni nagyon könnyű, hiszen a bőr még sokkal rugalmasabb és könnyebben reagál már a ráncfeltöltési anyagokra. Így esetükben a ráncfeltöltés sok esetben bőven elegendő a várt eredmények eléréséhez. Ha a ránctalanítás gyorsan történik, akkor meg is előzhetjük akár a további ráncok kialakulását is minimálisan. 

 

Ránctalanítás gyorsan ráncfeltöltő anyagokkal 

Mint említettük, ha gyors ránctalanítás a cél, akkor a 30-45 éves korosztály esetén sok esetben elegendő lesz a ráncfeltöltő anyag befecskendezése. Plasztikai sebészetünkön használunk többet között hialuronsavas ráncfeltöltést, amelyből többféle márkával dolgozunk. A ránctalanítás azonban történhet saját zsírral is, amelyet viszont már a 45 év feletti korosztálynak is ajánlunk. 

 

Ránctalanítás gyorsan saját zsírral: BeutiFill 

Ez az egyik olyan ránctalanító módszer, amely nem csak gyors, de allergén reakciót sem okoz, és rendkívüli eredmények érhetők el. A saját testzsíros ránctalanítás gyorsan elvégezhető a BeautiFill kezelésünk segítségével, amelyet a LipoLife3G eszközével végzünk el. A LipoLife 3G eszköze egy olyan lézeres zsírleszívó eszköz, amelynek segítségével a leszívott zsírszövetek majdnem 100%-a ép marad, ezáltal egyidőben vissza is tölthető a bőr alá, más területekre. A BeautiFill kezelés minimális kockázattal jár, hiszen nem kerül idegen anyag a szervezetbe, ezáltal nincs allergén reakció, nincs duzzanat és nincs pirosság sem. A kezelést helyi érzéstelenítésben, minimális kellemetlenség mellett el tudjuk végezni, így tényleg a ránctalanítás gyorsan és biztonságosan zajlik. 

Bővebb információt a BeautiFill működéséről itt olvashat

 

Ránctalanítás gyorsan PDO szálbehúzással

Az egyik legnépszerűbb gyors ránctalanítási technika a PDO szálbehúzás. Miért? Mert akár fél-1 óra alatt elvégezhető a beavatkozás, mégis tartós és látványos eredmények érhetők el vele. A PDO szálbehúzás helyi érzéstelenítésben, akár ebédidő alatt megtörténhet és Ön azonnal letagadhat 10 évet korából! A Bónusz Plasztikánál Dr. Tóth András számos továbbképzésen járt a PDO szálbehúzás legújabb technikáinak elsajátítása miatt, hogy pácienseinek minél jobb és gyorsabb ránctalanítást tudjon biztosítani. A Thread Face Lift szintén egy gyors ránctalanítási módszer, amely hasonló elven működik. 

 

Ránctalanítás gyorsan személyre szabva 

Habár valaki külön egy technikát választ ki a konzultációs időpontkérés során, mégis mindig azt ajánljuk, hogy jobb, ha a plasztikai sebészre bízza a ránctalanítást. Miért? Mert minden ember máshogy reagál bizonyos kezelésekre, máshogy módosulnak a szövetek, így a plasztikai sebész tapasztalatai elengedhetetlenek. Emiatt, ha szeretné, hogy a ránctalanítás gyorsan menjen végbe, támaszkodjon Dr. Tóth András ajánlásaira, hogy személyre szabott kezelési módszert alkalmazzon Önnél. 

Amennyiben szeretné Ön is eltüntetni apróbb vagy karakteresebb ráncait, jelentkezzen be online konzultációra, hogy megtalálhassuk a legjobb és leggyorsabb ránctalanítási technikát teljesen személyre szabottan!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!