Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ajakfeltöltés fajtái: minden, amit az ajakfeltöltés fajtáiról tudni érdemes

Ajakfeltöltés fajtái

Teltebb ajkakat szeretne? Van megoldás, mégpedig az ajakak feltöltése. Manapság már rengeteg ajakfeltöltés fajta van, amiből lehet választani. Az ajakfeltöltés fajtái különböző kockázattal járnak, különböző a tartósságuk, valamint az áruk is. Nézzük is az ajakfeltöltés fajtáit, mit kell tudni róluk, melyik eljárás kinek ajánlott!

 

Ajakfeltöltés fajtái: vannak tartós, és kevésbé tartós módszerek

Az ajkfeltöltés lényege, hogy az ajkak teltebbek legyenek, ezt pedig különböző befecskendezett anyagokkal lehet elérni. Alapvetően az ajakfeltöltés fajtáinak két nagy csoportja van, bár ezeken a csoportokon belül is többféle eljárás létezik. A két nagy csoportot pedig a felszívódó anyagokkal, valamint a nem felszívódó anyagokkal való feltöltés alkotja. Az eljárások leginkább véglegességükben, tartósságukban térnek el, de kockázatukban és árukban is vannak különbségek, a továbbiakban ezekről lesz szó részletesen. Nézzük az ajakfeltöltés fajtáit részletesen!

 

Ajakfeltöltés fajtái: ajakfeltöltés felszívódó anyagokkal

Beszéljünk először az ajakfeltöltés fajtáinak a kevésbé végleges módszereiről. Leggyakrabban ezt az eljárást szokták igénybe venni a páciensek. Bár az ajakfeltöltés felszívódó anyagokkal, nem végleges, de sokkal biztonságosabb, és kevesebb kockázattal is jár, mint a nem felszívódó anyagok használata. Többféle olyan anyag is van már manapság, ami alkalmas az ajkak dúsítására. A különböző töltőanyagok tartóssága más és más, valamint áraikban is vannak eltérések. Plasztikai sebészetünkön kizárólag biztonságos eljárásokkal, és anyagokkal dolgozunk, hogy minimálisra csökkentsük a komplikációk, mellékhatások megjelenését. Nézzük milyen felszívódó anyagokat használunk, és melyiknek milyen eredményei vannak!

 

Ajakfeltöltés fajtái: hialuronsavas ajakfeltöltés

Plasztikai sebészetünkön a legmodernebb, és legkorszerűbb anyagokat használjuk, amik a legkevesebb kockázatot rejtik magukban, és a legjobb hatást eredményezik. A számtalan felszívódó anyag közül, az úgynevezett hialuronsav alapú töltőanyagok a leghatékonyabbak. Hiszen a hilauronsav a szervezetünkben megtalálható töltőanyag, így minél hasonlóbb egy anyag ehhez, annál inkább befogadja a szervezet, a hatás eredményesebb lesz, és allergiás reakciókra is kicsi az esély. Bár a hilauronsav felszívódik idővel, és újabb eljárásra lesz szükség, mindig egyre kevesebb anyagot kell befecskendezni, hiszen serkenti a szervezet saját hilauronsav termelését. Az ajkfeltöltés fajtái közül ez az egyik legbiztonságosabb, hatása azonnal látszik, az anyag mennyiség jól szabályozható, zúzódások, és duzzanatok csak kis számban jelennek meg, súlyos mellékhatások csak a legritkább esetekben merülnek fel.

 

Ajakfeltöltés fajtái: ajakfeltöltés saját zsírral

A hilauronsavas ajakfeltöltésnél már csak egy természetesebb ajakfeltöltési fajta van, ez pedig a sajátzsírral való ajakfeltöltés. Plasztikai sebészetünkön Magyarországon egyedülálló módon lehetőség van a LipoLife 3G lézeres zsírszívó gépnek köszönhetően olyan ép zsírszövetekhez jutni, amiket visszatöltve az arc különböző területeire, akár az ajkakba, életképesek tudnak maradni. Így elkerülhető az, hogy idegen anyag kerüljön a szervezetbe. Az ajakfeltöltés fajtái közül azért ez az egyik legjobb megoldás, mert komplikációkra, allergiás reakciókra nagyon kicsi az esély, és mivel a zsír nem szívódik fel, csak a szervezettel együtt öregszik, nagyon tartós is az eredmény.

 

Ajakfeltöltés fajtái: ajakfeltöltés nem felszívódó anyagokkal

Ha igazán tartós eredményt szeretne, akkor az ajakfeltöltés fajtái közül, a nem felszívódó anyagokkal való feltöltést javasoljuk. Értelemszerűen, az ilyen anyagok nem szívódnak fel, így az eredmény végleges. Az ilyen ajakfeltöltési fajták azonban jóval kockázatosabbak és több mellékhatással is járhatnak. A Bónusz Plasztikai Sebészeten természetesen a legújabb módszert használjuk, ami nem más, mint a PermaLip™ implantátum, ami elődjeinél sokkal biztonságosabb, nem jár a hagyományos implantátumok kockázataival.

 

Ajakfeltöltés fajtái és áraik

Az ajakfeltöltés fajtáinak nem csak a tartósságuk eltérő, hanem az áraik is. A felszívódó anyagok árai 70 ezer forintnál kezdődnek, míg az ajakimplantátumok ennél jóval drágábbak. Ezt is figyelembe kell venni a döntés meghozatalakor, de nem elég csupán az ajakfeltöltés fajtáinak áraira hagyatkozni. Plasztikai sebészetünkön minden beavatkozást személyes konzultáció előz meg, amikor a plasztikai sebész az Ön preferenciái, és elvárt eredmény alapján segít eldönteni, hogy melyik módszert válassza az ajakfeltöltés fajtáiból.

 

Ha bármilyen kérdése van az ajakfeltöltés fajtáival kapcsolatban, vagy szeretne konzultációs időpontot kérni Dr. Tóth András plasztikai sebészhez, akkor IDE kattintva megteheti! Sok szeretettel várjuk Önt plasztikai sebészetünkön!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!