Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

5 érv, amiért jobb az arcfiatalítást nem sebészeti eljárásokkal elvégezni: arcfiatalítás a legjobb módszerekkel

Arcfiatalítás nem sebészeti eljárásokkal: 5 érv, amiért jobb választás

Szerző: Bónusz Plasztika

A kor előrehaladtával a bőr szövetei egyre inkább veszítenek rugalmasságukból, ez pedig ráncok kialakulásához vezet. Ezeket a ráncokat semmilyen csodákat ígérő kozmetikum sem megakadályozni, sem eltüntetni nem tudja. Az egyetlen megoldás a plasztikai sebészet. Ön is küzd a ráncokkal, fiatalabb megjelenést szeretne, de fél kés alá feküdni? Nem is kell, hiszen plasztikai sebészetünkön rengeteg nem sebészeti eljárással történő arcfiatalítási módszer közül lehet választani, amikről Itt olvashat bővebben. Mutatjuk is az előnyeiket!

Arcfiatalítás legjobb módszerei a nem sebészeti eljárásokkal történő módszerek

Minimális a kockázat

Az olyan nem sebészeti eljárások, mint a botox, hialuronsavas ráncfeltöltés, vagy a saját zsírral való feltöltés, valamint a PDO szálak behúzása, amikor nem kerül sor bemetszésekre, csupán injekcióval történő befecskendezésre jóval biztonságosabbnak minősülnek. Az ilyen eljárások során sokkal kisebb esély van fertőzések, gyulladások, valamint egyéb mellékhatások kialakulására. A legújabb technikáknak és korszerű anyagoknak köszönhetően, amit a plasztikai sebészetünkön alkalmazunk, allergiás reakciókra is nagyon csekély az esély. 

 

Kevesebb duzzanat jelenik meg

A nem sebészeti eljárással végzett arcfiatalítás módszerek egy másik nagy előnye, hogy jóval kevesebb duzzanat, véraláfutás, valamint heg kialakulására lehet számítani, valamint ezek hamarabb fel is szívódnak. Sőt plasztikai sebészetünkön a legmodernebbnek számító BeautiFill kezelést is igénybe lehet venni, hazánkban egyedülálló módon, amely során ezek egyáltalán nem merülnek fel ezek. Így az eredmény sokkal hamarabb lesz látható.

 

Rövidebb a felépülési idő

Mivel nem történik sebészi bemetszés az ilyen eljárások után a felépülési idő is jóval rövidebb, valamint kevesebb megvonással jár. A sebészeti eljárással végzett arcfiatalító eljárások esetében a felépülési idő jóval tovább húzódhat, csak a varratszedésig egy hetet kell várni, ez idő alatt a nem sebészeti úton végzett beavatkozások hegei már rég eltűntek.

 

Természetesebb anyag kerül a szervezetebe

Azt is fontos megemlítenünk, hogy plasztikai sebészetünkön a legkorszerűbb anyagokkal dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy igyekszünk minél inkább a szervezetben is megtalálható töltőanyagokhoz hasonló anyagokat a bőr alá juttatni. Ilyen például a hilauronsav, vagy a saját zsír, mindkettő nagyon hatékonyan használható a ráncok feltöltésére. 

 

Akár 10 évet is fiatalodhat az arca

A plasztikai sebészetünkön végzett eljárásoknak köszönhetően akár 10 évet is fiatalodhat az arca, és ezzel együtt egész megjelenése is. A felszívódó anyagokkal történő nem sebészeti eljárások hatása szinte már azonnal látszik, így az eredményt szinte azonnal élvezheti, amint eltűntek a duzzanatok. Ha a legjobb, és egyben leghatékonyabb eljárást szeretné választani, akkor a hazánkban egyedülálló módon a Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető BeautiFill lézeres zsírleszívással egybekötött saját zsíros arcfeltöltést ajánljuk, amiről már fentebb is szót ejtettünk, IDE kattintva olvashat részleteket róla!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!