Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Arcfeltöltés Budapesten botox, Arcfeltöltés Budapesten legjobb eljárás, Tartós arcfeltöltés Budapesten

Arcfeltöltés Budapesten

Arcfeltöltés Budapesten saját zsírral Arcfeltöltés Budapesten sok helyen elérhető, de ha Ön a leghatékonyabb módszereket választaná, amikkel 5-10 évet is fiatalodhat, és ez az eredmény tartósan meg is marad, akkor a Bónusz Plasztikai Sebészet legújabb módszereit kell választania!
 

Arcfeltöltés Budapesten – fiatalos megjelenés egy szempillantás alatt

A Bónusz Plasztikai Sebészet vezető plasztikai sebésze Dr. Tóth András, aki mindent megtesz a páciensei érdekében. A bőr a kor előrehaladtával öregszik, veszít rugalmasságából – emiatt alakulnak ki apróbb ráncok, valamint egyre karakteresebb ráncok elsőként az arc, és a nyak vonalán. Már 30 éves korban is jelentkezhetnek ezek a ráncok, amik sokak önbizalmát szokták lerombolni. Valószínűleg Ön is hasonló problémákkal ütötte be az ’arcfeltöltés Budapesten’ kulcsszót az internet keresőjébe. Megnyugtatjuk, a legjobb helyen jár! A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legjobb, és egyben leghatékonyabb arcfeltöltő eljárásokat találja, amikkel visszavarázsoljuk arcára csodaszép mosolyával együtt fiatalságát is. 
Legjobb Arcfeltöltés Budapesten Tartós arcfeltöltés Budapesten

A legjobb arcfeltöltés Budapesten

Önt az érdekli, melyik a legjobb arcfeltöltés Budapesten? Erre látatlanban nehéz válaszolni, hiszen ez attól is függ, hogy Önnek milyen problémái, illetve kívánságai vannak. Az arca mely területén jelentek meg a ráncok? Milyen mély ráncokról van szó? Milyen állapotban van a bőre, Mennyire tartós eredményt szeretne? Ezeket a kérdéseket teszi fel Önnek, illetve vizsgálja meg részletesen Dr. Tóth András plasztikai sebész a konzultáció során. Ezen kérdések tisztázása után már meg lehet mondani, hogy melyik a legjobb arcfeltöltés Budapesten az Ön esetében!

Érdekli melyik a legjobb arcfeltöltés Budapesten? Jelentkezzen be személyen konzultációra a Bónusz Plasztikai Sebészetre!

IDŐPONTOT KÉREK
 

Arcfeltöltés Budapesten többféle módszerrel

Arcfeltöltés Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle eljárással is elvégezhető. A személyes konzultáción részletes tájékoztatást kaphat ezen arcfeltöltő módszerekről, amik segítenek visszanyerni a fiatalságát, de alább is mutatunk néhány tudnivalót. Szolgáltatásaink között az arcfeltöltési módszerek részletesebb leírását is megtalálja!
  • Arcfeltöltés Budapesten botoxszal: a klasszikus arcfeltöltési technika, a mai modern technikák elődje. A botoxszal való arcfeltöltés Budapesten még mindig népszerű, ezért sebészetünkön is elérhető, de vannak ennél jóval hatékonyabb eljárások is. A botox hatása csupán 120 napig tart, ezért az eredmény nem lesz tartós, de a befecskendezésre kerülő arcfeltöltő anyag nagyon biztonságos.
  • Arcfeltöltés Budapesten hialuronsavval: szintén egy gyakran alkalmazott arcfeltöltés Budapesten a hilauronsavval való töltés. Ez az eljárás valamivel hatékonyabb, és tartósabb, mint a botoxolás, hiszen az eredmény 1-2 évig is megmarad. A hilauronsav szerkezetileg nagyon hasonlít a szervezetben is megtalálható anyagokkal, ezért ilyen tartós, és ezért nagyon ritka bármiféle allergiás reakció, ráadásul hatására a szervezet kollagéntermelése is megindulhat a töltőanyag befecskendezésének hatására.
  • Arcfeltöltés Budapesten kollagénnel: az arc vonásainak feszességéért, ahogyan fentebb is céloztunk rá, a kollagén felel. Jogos a kérdés, hogy miért nem használunk kollagént plasztikai sebészetünkön? Bár a kollagénes arcfeltöltés Budapesten népszerű eljárás, az eredménye nem tartós, már 1 hónap alatt bomlani kezd, és könnyen allergiát okozhat is.
  • Arcfeltöltés Budapesten saját zsírral: Tartós arcfeltöltés Budapesten természetes eljárással? A ma ismert orvostechnika mellett a saját zsírral való arcfeltöltés a leghatékonyabb megoldás. Az arcfeltöltés Budapesten saját zsírral nagyon kevés helyen érhető el, ugyanis a saját zsír épségben történő kinyerésére speciális zsírleszívó eszközre van szükség. A Bónusz Plasztikai Sebészeten használt LipoLife 3G zsírleszívó segítségével gép segítségével a zsírszövetek életképessége bőven 90% felett van, így az arcfeltöltés budapesti klinikánkon nagyon hatékony. Az eljárás nagy előnye, hogy idegen anyag nem kerül a szervezetbe, így nulla az allergiás reakciók esélye, illetve a hatás is jóval természetesebb. Továbbá a feltöltött zsír – más töltőanyagokkal ellentétben- nem szívódik fel, csupán a szervezettel együtt öregszik.

A leghatékonyabb arcfeltöltés Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten érhető el! Szépüljön, fiatalodjon komplikációk, fájdalmak nélkül! Velünk nagyon természetes hatást érhet el! Kérjen időpontot személyes konzultációra! 

IDŐPONTOT KÉREK KONZULTÁCIÓRA!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!