Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Plasztikai műtét tervezés 3D-ben a Crisalix-al | Bónusz Plasztika

Szeretné látni előre plasztikai sebészeti eredményét?

Crisalix: 4D szimulációk

Szeretné látni előre plasztikai sebészeti eredményét?

Akár arc-, test- vagy mellplasztikai eljárásra készül a Crisalix VR 4D technológiával már műtét előtt láthatja új külsejét.

Egyszerűen csak kérjen konzultációs időpontot a Bónusz Plasztikai sebészet rendelőjébe Dr. Tóth Andráshoz, akár itt online, akár a Crisalix weboldalán keresztül. 

Crisalix: 4D szimulációk a plasztikai beavatkozás előtt


A külső megjelenés módosításáról szóló döntést nem szabad félvállról venni. Normális, hogy a páciens vizuálisan szeretné látni, hogy a végső eredmények hogyan nézhetnek ki, mielőtt elkötelezné magát az eljárás mellett. Ezidáig az egyetlen elérhető lehetőség az volt, hogy más betegek előtte és utána képeit megtekintse. A Crisalix VR 4D szimuláció segítségével a pásienek már a beavatkozás előtt láthatják saját eredményüket.

A Crisalix lehetővé teszi minden páciens számára, hogy személyes virtuális valóság konzultációban részesüljön a fejlett orvosi kutatás és a legmodernebb információs technológia kombinálásával, annak érdekében, hogy optimalizálja az ellátás és kezelés szintjét.

Ez az áttörést jelentő technológia, amelyet most Dr. Tóth András kínál, növeli a páciensek elvárásainak megértését és az eredmények tökéletesítését, ezzel továbbnövelve az eljárás utáni elégedettséget.

A Crisalix komplex algoritmusoknak köszönhetően a betegek akár saját 3D látványtervet is készíthetnek otthonról magukról szabványos fényképek, vagy szelfik segítségével. Ezután 4D-ben egy konzultáció keretében vizualizálhatják a lehetséges eredményeket a gyakorlatban a Bónusz Plasztián. Amennyiben szeretné Ön is megterveztetni 4D-ben plasztikai beavatkozását, legyen az akár arc-, test- vagy mellplasztika, regisztráljon a Crisalix felületén. A regisztrációhoz csak kattintson az alábbi gombra:
 
 
  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!