Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Zsírleszívás műtét: a legjobb eljárások

Zsírleszívás műtét

Az álomalak nem álom többé! Plasztikai sebészetünkön a legmakacsabb zsírrétegeket is képesek vagyunk eltüntetni, amelyet eddig nem sikerült Önnek. Zsírleszívás műtét és beavatkozás kétféle technikával Dr. Tóth András plasztikai sebész szolgáltatásai között. 

 

Hagyományos zsírleszívás műtét

A hagyományos zsírleszívás sokkal bonyolultabb eljárás, és számos kockázata lehet, azonban még a mai napig sok plasztikai sebészeten alkalmazzák. A hagyományos zsírleszívás során a zsírt egy speciális kanül segítségével távolítják el egy kis bőrmetszésen keresztül. A zsírleszívás műtétet altatásban szükséges elvégeztetni, hiszen akár több területről egyidőben is megtörténhet a zsírleszívás, amely helyi érzéstelenítéssel fájdalmas beavatkozás lehet. A hagyományos zsírleszívás műtét után a kompressziós ruha viselése szükséges akár 4-5 hétig is, amely a gyógyulást segíti elő és a szövetek megfelelő alkalmazkodását. 

Milyen beavatkozást javaslunk a hagyományos zsírleszívás műtét helyett, amelynél sokkal gyorsabb a gyógyulási idő? 
Az Alma Laser által kifejlesztett LipoLife3G eszközét, amely egy lézeres zsírleszívó eszköz. 

 

Lézeres zsírleszívás műtét

Mitől teljesen más ez a fajta zsírleszívás műtét? Ez a lézeres technológia egyedülállóan működik, és egy forradalmian új eszköz, amelynek segítségével biztonságosan és gyorsan el lehet távolítani a felesleges zsírt. A zsírleszívás műtét nem csak rendkívül gyors, de helyi érzéstelenítéssel is elvégezhető, mindamellett minimális kockázat és fájdalom mellett végezhető el. A lézeres zsírleszívás műtét gyógyulási ideje során a kompressziós ruha viselése nem szükséges 4-5 hétig, hiszen a gyógyulási idő 10 nap. A kezelés után nincs véraláfutás, nincsenek duzzanatok, sem foltos bőr. Általa hihetetlen eredmények érhetők el, sőt a beavatkozás után a zsír sokkal nehezebben rakódik majd le a kezelt területen, így tartós is!
Ha azonnali megoldásra van szükség és valódi eredményt szeretne elérni zsírleszívás műtéttel, akkor a lézeres zsírleszívást és a LipoLife 3G-t válassza! 

Szeretne erről a beavatkozásról többet is megtudni? Kattintson IDE!

 

Zsírleszívás műtét exkluzív környezetben 

Plasztikai sebészetünkön mindkét módszer elérhető a Dimenzió Egészségközpontban, ahol magas szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák, illetve modern felszerelés várja pácienseinket. Emellett Dr. Tóth András rengeteg elégedett pácienssel rendelkezik már munkája során, és folyamatos képzésekkel fejleszti önmagát. Zsírleszívás műtét a legmagasabb színvonalon, hogy Ön teljesen elégedett lehessen. 

 

Zsírleszívás műtét a tökéletes alakért 

Ha hiába edzett, diétázott eddig és még így is maradt némi felesleg, amelytől szeretne minél előbb megszabadulni, akkor itt a lehetőség, hogy elérje álomalakját! A lézeres zsírleszívás műtét forradalmi technológiájával valóban gyorsan érhetünk el látványos eredményeket. 

 

Kérjen még ma konzultációs időpontot plasztikai sebészetünkre, és változtassa meg megjelenését! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!