Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Zsírleszívás hasról a legmodernebb technológiával- lézeres zsírleszívás hasról a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Zsírleszívás hasról

Felgyorsult világunkban, napjainkban egyre égetőbb probléma a különböző testrészeken megjelenő nagy mennyiségű zsír, amit sokszor kellő odafigyelés, rendszeres mozgás és megfelelő táplálkozás mellett is nagyon nehéz, sőt sokszor szinte lehetetlen eltüntetni, legtöbbször a hasi tájékon okoz ez problémát. Ilyenkor nagyon jó megoldást nyújt a zsírleszívás hasról, amit a Bónusz Plasztikai Sebészeten a legnagyobb biztonságban, szinte kockázatmentesen el elehet végezni a legújabb lézeres technológiának köszönhetően, ami csak nálunk elérhető Magyarországon.

 

A zsírleszívás hasról jó megoldás?

Önnek is problémája akadt hasa körül, a derék táján megjelent vastag zsírréteggel és azon gondolkodik, hogy a zsírleszívás hasról jó megoldást jelenthet-e? Ha Ön is sokat próbálkozott már, a felesleges zsír eltüntetésével, de eddigi kísérletei kudarcba fulladtak, akkor ne féljen belevágni, egy plasztikai beavatkozásba, mert sajnos vannak olyan esetek, amikor ez az egyetlen járható út. A zsírleszívás hasról egy rutin beavatkozásnak számít, így nem kell számolni különösebb komplikációkkal, nagyobb kockázatokkal, de ezzel kapcsolatban minden szükséges tudnivalót ismertetni fog a kezelőorvos a személyes konzultációval kapcsolatban, amennyiben úgy dönt, hogy belevág, és a Bónusz Plasztikai Sebészetet választja.


Hogyan történik a zsírleszívás hasról?

Pácienseink általában szeretnék tudni, hogy hogyan is működik az a folyamat, aminek alávetik magukat, ez teljesen természetes, éppen ezért, most nagy vonalakban leírjuk hogy hogyan is működik a zsírleszívás hasról. A zsírleszívást műtéti úton, altatásban végezzük, éppen ezért szükség van minden esetben egy előzetes állapotfelmérésre. A zsírleszívás egy speciális kanül segítségével történik, amelyet egy bemetszésen keresztül juttatunk be a bőr alá, és ezzel tüntetjük el a felesleges zsírréteget. A beavatkozás általában 1 órát vesz igénybe, a kezelés után 1 napos klinikai kötlező tartózkodás van előírva.  műtétet követően 4-5 hétig kompressziós ruhát szükséges viselni. 

 

Zsírleszívás hasról- mire lehet számítani a műtét után?

A zsírleszívás hasról bár rutin beavatkozásnak számít, azért van egy-két dolog, amire oda kell figyelni a műtétet követően. Ezeket a dolgokat a kezelőorvos mindenképpen el fogja mondani részletesen, de amit már jó, ha előre tud: a műtétet követően 4-5 hétig kompressziós ruhát szükséges viselni, amit sebészetünk biztosít Önnek, a műtét után a has területén egyéntől függően bizonyos érzékenység, duzzanat, véraláfutás előfordulhat, de ezek két héten belül felszívódnak, a műtétet követő 7. napon kerül sor a varratszedésre, ezután a munkaképesség is visszaáll, ha nincsenek problémák, egyéb esetben a szakorvos javaslatot fog tenni. 

 

Zsírleszívás hasról a leghatékonyabb lézeres eljárással

Plasztikai sebészetünk fontosnak tartja, hogy minden egyes páciens, Ön is a legelégedettebben távozzon, ennek érdekében a legújabb módszereket, legjobb eszközöket alkalmazza, amik nemcsak a maximális hatást, hanem a biztonságot is biztosítják. Jelenleg a lézeres zsírleszívás a legmodernebb zsírleszívási eljárás, amit Magyarországon egyedülálló módon a LipoLife 3G technológiájával alkalmazunk, melynek során a 1470 nm-es hullámhosszú lézer kezeli a zsírszövetet. Ez jelenleg a leghatékonyabb és legbiztonságosabb zsírleszívás hasról Budapesten! Vegye igénybe Ön is a Bónusz Plasztikai Sebészeten!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!