Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Zsírleszívás combról hatékonyan- lézeres zsírleszívás combról kockázatmentesen

Zsírleszívás combról

Elégedetlenül néz tükörbe nap, mint nap? Nem tud megszabadulni zsírpárnáitól? Vannak olyan területek, amikről egyszerűen nem tűnik el a zsírréteg? A zsírleszívás combról az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, hiszen ez egy olyan terület, ahonnan nagyon nehéz kiegyensúlyozott táplálkozás és rendszeres sport mellett is ledolgozni a felesleget. 

 

Zsírleszívás combról- kinek ajánljuk? 

Manapság a zsírleszívás nagyon népszerű beavatkozás, a társadalom egyre elfogadóbb ezzel a beavatkozással kapcsolatban is. Így, ha Önnek is problémája akad testének bizonyos területeivel, akkor gyakorlatilag egy egyszerű rutineljárással megszabadulhat a problémájától. A zsírleszívás combról azoknak a hölgyeknek és uraknak ajánlott, akik az eddigi próbálkozások után sem találnak megoldást a combon található zsírpárna eltüntetésére. A comb az egyike azoknak a területeknek, amiket a zsírleszívások alkalmával a legtöbbször kezelni szoktunk a has, derék, fenék és nyak mellett.
 

Hogyan történik a zsírleszívás combról?

A hagyományos zsírleszívás combról egy erre a célra kialakított kanül segítségével történik, meg. Ezt egy apró bőrmetszésen keresztül juttatjuk be a comb területére, és ennek a segítségével eltávolítjuk a nemkívánatos zsírréteget. A zsírleszívás combról altatásban történik, így Ön az egész folyamatból semmit sem fog érezni. Ezt követően a felépülési idő egy részében, 4-5 hétig kompressziós ruha viselése kötelező, ez ugyanis hozzájárul a megfelelő gyógyuláshoz. A műtét után közvetlenül egy éjszakát el kel töltenie a klinikán megfigyelés céljából, rendkívüli mellékhatásokra csak a legritkább esetekben kerül sor, a zsírleszívásnak nincsen magas kockázata, de az altatás miatt kötelező a megfigyelés. A műtétet követő 7. napon kerül sor a varratszedésre.

 

Lézeres zsírleszívás combról zsírleszívás combról - a forradalmian ú technológia

A zsírleszívás combról leghatékonyabb módszere is elérhető plasztikai sebészetünkön, ez pedig nem más, mint a lézeres zsírleszívás. Egy olyan forradalmian új eljárás, ami a LipoLife 3G eszköz segítségével lehetővé teszi, hogy nagyon hatékonyan távolítjuk el a zsírszöveteket a test különböző területeiről, ráadásul gyorsan és biztonságosan, bemetszés, véraláfutás nélkül. A gyógyulási idő lézeres zsírleszívás esetében sokkal gyorsabb, már 10 nap után nyoma sincs a beavatkozásnak, ráadásul így a comb területén sokkal nehezebben rakódik le újra a zsír, így hatása is hosszabban tart. 

 

Zsírleszívás combról kockázatok nélkül

Plasztikai sebészetünkön mindkét féle zsírleszívás combról elérhető, a döntés az Ön kezében van, hogy melyiket válassza, de ne aggódjon, ha most nem tud döntést hozni, a személyes konzultáció során plasztikai sebészünk szívesen áll rendelkezésére majd. Nálunk a zsírleszívás combról nemcsak hatékonyan történik, hanem biztonságosan is. A legkorszerűbb eljárásokat alkalmazzuk, több éves tapasztalattal és hatalmas szaktudással! Ha elégedetlen alakjával, keressen fel minket, és minden további részletet megbeszélünk a zsírleszívással kapcsolatban, amit akár több területről is el lehet végezni!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!