Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Zsírleszívás Budapesten a legújabb technológiával!

Zsírleszívás Budapesten

Az álomalak nem álom többé! Plasztikai sebészetünkön a legmakacsabb zsírrétegeket is képesek vagyunk eltüntetni, amelyet eddig nem sikerült Önnek. Zsírleszívás Budapesten kétféle technikával Dr. Tóth András plasztikai sebész szolgáltatásai között. 

 

 

Hagyományos zsírleszívás Budapesten 


A hagyományos zsírleszívás egy speciális kanül segítségével történik, amelyet egy kis bőrmetszésen keresztül juttatunk be a kívánt területre, és ezen keresztül távolítjuk el a nemkívánatos zsírréteget. A műtétet altatásban végezzük el, és több területen egyaránt lehetséges a beavatkozás. A hagyományos zsírleszívás után 4-5 hétig kompressziós ruha viselése szükséges, hogy a gyógyulást megkönnyítsük. A zsírleszívás Budapesten történik, exkluzív körülmények között a páciensek kényelme érdekében. 

 

 

Lézeres zsírleszívás Budapesten


Mitől más a lézeres zsírleszívás? Ez a teljesen egyedülálló módon működő technológia egy olyan forradalmian új eszköz, amelynek segítségével gyorsan és biztonságosan távolíthatjuk el a felesleges zsírt. A lézeres zsírleszívó gép minimális kockázattal és fájdalommal jár, amelynek gyógyulási ideje sokkal rövidebb, mint a hagyományos technika esetén. Akár már 10 nap után semmi nyoma nem lesz a beavatkozásnak! Hihetetlen eredmények érhetők el, és nincs véraláfutás, sem foltos bőr! A zsírleszívás után ráadásul a kezelt területen sokkal nehezebben rakódik le újra a zsír. 

 

 

Zsírleszívás Budapesten exkluzív környezetben 


Plasztikai sebészetünkön mindkét módszer elérhető a Dimenzió Egészségközpontban, ahol magas szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák, illetve modern felszerelés várja a pácienseket. Emellett Dr. Tóth András rengeteg elégedett pácienssel a háta mögött, és folyamatos képzésekkel fejleszti önmagát. Zsírleszívás Budapesten a legmagasabb színvonalon, hogy Ön teljesen elégedett lehessen. 

 

 

Zsírleszívás Budapesten a tökéletes alakért 


Ha hiába edzett, diétázott eddig és még így is maradt némi felesleg, amelytől szeretne minél előbb megszabadulni, akkor ne féljen igénybe venni szolgáltatásunkat. A lézeres zsírleszívás forradalmi technológiájával valóban gyorsan érhetünk el látványos eredményeket. 

 

 

Kérjen még ma konzultációs időpontot plasztikai sebészetünkre, és változtassa meg megjelenését! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!