Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Zsírleszívás árak ☆ Dr. Tóth András plasztikai sebészet

Zsírleszívás árak

Milyen zsírleszívás árakra számíthat Budapesten? Dr. Tóth András plasztikai sebészetén összefoglaltuk a leglényegesebb információkat. 

 

Hagyományos zsírleszívás árak

A hagyományos zsírleszívás során egy speciális kanül segítségével történik, amelyet egy bemetszésen keresztül juttatunk be a bőr alá, és ezzel tüntetjük el a felesleges zsírréteget. A hagyományos zsírleszívás árak aszerint alakulnak, mennyi területet szükséges kezelni. 1 vagy 2 terület esetén a zsírleszívás árak területenként 90 000 Forintba kerülnek, még 4 vagy ennél több terület esetén 75 000 Forint/terület a beavatkozás ára. Ezen felül amennyiben altatásban kéri a páciens a beavatkozást az plusz 100 000 Forint. 
 A hagyományos zsírleszívás egy hosszadalmas gyógyulási idővel rendelkező eljárás, hiszen mind a szöveteknek, mind a bőrnek regenerálódnia kell, amely akár több hónap is lehet. Minimum 4-5 hétig kompressziós ruha viselése szükséges, hogy a gyógyulás folyamatát megkönnyítsük. A zsírleszívás exkluzív körülmények között történik, hogy a páciensek a legjobb szolgáltatásban részesülhessenek. 

 

Lézeres zsírleszívás árak

A lézeres zsírleszívás Magyarországon csak Dr. Tóth András plasztikai sebészetén érhető el, amely a LipoLife 3G eszközével történik. Ez a forradalmian új eszköz nem csak meggyorsítja a gyógyulási időt, de kevesebb kockázattal is jár, fájdalommentesen végezhető el a beavatkozás és szinte a test bármely területéről eltüntethető a felesleges zsír. A zsírleszívás árak ebben az esetben több területet is magukba foglalnak, melynek ára 350 000 Forint. Az altatás ebben az esetben is plusz költség, ami 110 000 Forint. 

 

Mit tartalmaznak a zsírleszívás árak? 

Plasztikai sebészetünkön a zsírleszívás árakban minden fontos szolgáltatás benne van, így nincsenek rejtett költségek. Áraink tartalmazzák az előzetes konzultációkat, a magas minőségű eszközöket, az exkluzív környezetet és a szakszerű ellátást egyaránt. Dr. Tóth András plasztikai sebész folyamatos képzésekkel fejleszti önmagát, hogy minden páciense a lehető legjobb minőségű szolgáltatásban részesüljön. 

 

Zsírleszívás árak, amelyek megérik 

Sok esetben a felesleges zsírpárnák eltüntetésére elegendő egy megfelelő diéta és az edzés. Vannak esetek azonban, amikor gyorsan szeretnénk megoldást találni, így a zsírleszívás erre tökéletes megoldás. A beavatkozás nem csak látványos eredményeket ígér, de a lézeres zsírleszívásnak köszönhetően akár már 10 napra lerövidül a gyógyulás időtartama. Így a zsírleszívás árak eltörpülnek az eredmények mellett. 

 

Kérjen még ma konzultációs időpontot plasztikai sebészetünkre, és változtassa meg megjelenését! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!