Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Zsírleszívás árak Budapesten- mennyibe kerülnek a zsírleszívás árak Budapesten?

Zsírleszívás árak Budapest

Hogyan alakulnak a zsírleszívás árak Budapesten? Ez sok minden függvénye, függ attól is, hogy milyen problémás területről van szó, vagy milyen eljárást választ a terület kezelésére. Lássuk mit kell tudni a zsírleszívásról általánosságból, valamint a zsírleszívás árakról!

 

Zsírleszívás árak Budapesten minőségi szolgáltatásokkal

A zsírleszívás árak Budapesten nagy eltérést mutathatnak annak függvényében, hogy milyen intézmények árlistáját nézegeti éppen. Azonban van egy-két dolog, amit tudnia kell, mielőtt leteszi a voksot a legolcsóbb eljárás mellett. Bár a zsírleszívás nem tűnik komoly beavatkozásnak, annak ellenére a hagyományos zsírlesívást altatásban kell végezni, hiszen egy komoly kockázatokkal járó plasztikai beavatkozás. Éppen ezért a Bónusz Plasztikai Sebészeten nagy odafigyeléssel, minőségi eszközökkel korszerű szolgáltatásokkal teremtjük meg a megfelelő légkört a beavatkozáshoz. Exkluzív környezetben várjuk Önt is a legkorszerűbb eljárásokkal. Zsírleszívás árak Budapesten? Válassza a jó árérték arányt, ne pedig az olcsót!

 

Mit tartalmaznak a zsírleszívás árak Budapesten?

A zsírleszívás árak Budapesten azért is lehetnek eltérőek a különböző helyeken, mert nem mindenhol tartalmazzák ugyanazokat az elemeket. A Bónusz Plasztikai Sebészet esetében nagyon fontos kiemelni, hogy nincsenek rejtett költségek, a beavatkozást konzultáció előzi meg. Ezen a konzultáción készül egy részletes kezelési terv az Ön igényei, valamint a plasztikai sebész szaktudása alapján, ami tartalmazza a részletes folyamatleírásokat, valamint a költségelemeket is. A sebészeti beavatkozások előtt szükség van egy általános állapotfelmérésre, annak érdekében, hogy az esetleges kockázatok valószínűségét a minimális szintre csökkentsük, emellett pedig a műtétet követően egy napos klinikai tartózkodás is kötelező előírás. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk nemcsak a látványos eredményeket, hanem a biztonságot is.

 

Zsírleszívás árak Budapesten lézeres zsírleszívással

A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legújabb eljárásokat alkalmazzuk annak érdekében, hogy kedves átalakulni vágyó pácienseinknek a legjobb eredményt tudjuk nyújtani. Klinikánkon elérhető a forradalmian új LipoLife 3G lézeres zsírszívás. Ennek alkalmazásával sokkal hatékonyabban, kevesebb fájdalommal és kockázattal lehet eltávolítani a nemkívánatos zsírréteget. Ehhez az eljáráshoz nincsen szükség altatásra sem, helyi érzéstelenítő mellett végezzük a folyamatot jellemzően, kevesebb fájdalommal, és mellékhatással jár, a felépülési ideje is jóval gyorsabb. Itt olvashat erről az eljárásról részleteket: lézeres zsírleszívás.

 

Mennyibe kerülnek a zsírleszívás árak Budapesten?

Térjünk rá arra, hogy mennyibe kerülnek a zsírleszívás árak Budapesten?  A Bónusz Plasztikai sebészeten a forradalmian új LipoLife 3G lézeres zsírszívás 450 000 Ft-ba kerül helyi érzéstelenítés mellett, amennyiben szükség van altatásra az 150 000 Ft többletet jelent. Amennyiben a leszívott zsírt szeretné visszatölteni, például a ráncok feltöltésére használni, úgy a teljes kezelés ára 590 000 Ft.

 

További kérdésekkel, vagy online konzultációval kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!