Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Toka zsírleszívás lézerrel: Lézeres toka zsírleszívás a legújabb módszerekkel, hatékony toka zsírleszívás Budapesten

Toka zsírleszívás

A Bónusz Plasztikai Sebészeten exkluzív környezetben a legújabb módszerek segítségével érhető el a toka zsírleszívás Dr. Tóth András sokat tapasztalt plasztikai sebész munkája által.  A nálunk alkalmazott toka zsírleszívás segítségével egyszerűen és gyorsan megszabadulhat a nyaki területen felhalmozódott felesleges zsírrétegtől.

 

Toka zsírleszívás a nyaki zsír ellen

Talán még Ön sem sokat hallott a toka zsírleszívásról, ennek pedig az az oka, hogy nem sok helyen alkalmazzák. Fenék, comb területéről sokszor szívnak le zsírt, ahogyan a hasi zsírleszívás is nagyon népszerű, de a toka területét nem sok szakember vállalja. Azonban szerencséjére a Bónusz Plasztikai Sebészeten nagy szakértői vagyunk a toka zsírleszívásának is, így professzionálisan tudjuk kezelni a nyaki területen felhalmozódott zsírréteget, és a megnyúlt bőrt is. Hirtelen fogyás, vagy hízás során könnyen felesleges zsír-, valamint bőrréteg képződhet a nyak területén, és tekintve, hogy ez egy olyan szembetűnő terület, amit még csak ruhákkal sem lehet elfedni, szükségessé válhat a toka zsírleszívása, illetve a bőr eltávolításához a toka plasztikai.

 

Toka zsírleszívás Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten

A Bónusz Plasztikai Sebészeten nagy szakértelemmel, a legmodernebb eszközök segítségével alkalmazunk professzionális zsírleszívást. Exkluzív plasztikai sebészetünkön olyan forradalmian új eljárásokat alkalmazunk, amik nemcsak nagyon hatékonyak, hanem 100%-ig biztonságosak is. Toka zsírleszívás esetében is lehetőség van a lézeres zsírleszívás használatára. Ez nemcsak hatékonyabbá teszi a kezelést, megnehezíti a zsírszövetek visszaépülését a területre, hanem a felépülési időt is meggyorsítja.

 

Lézeres toka zsírleszívás

A Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető az Alma Laser által kifejlesztett Lipo Life 3G a legmodernebb, minimálisan invazív, lézeres technológián alapuló zsírleszívás. Ennek az eljárásnak során egy 1470 nm-es hullámhosszú lézer kezeli a zsírszövetet. 

 

Milyen előnyei vannak a lézeres toka zsírleszívásnak?

Több előnye is van ennek a technikának. Az egyik, hogy olyan arányú életképes zsírszöveteket eredményez, amiket vissza lehet tölteni a ráncokba. A másik pedig, hogy sokkal gyorsabb a toka zsírleszívás felépülési ideje ezt alkalmazva, akár 10 napra is csökkenhet. Nemcsak a felépülési idő, hanem a kockázatok, és a fájdalmak is csökkennek ezzel a forradalmin új eljárással. Véraláfutásokra, és duzzanatokra nem kell számítani a területen. 

 

Hogyan zajlik a toka zsírleszívás a Bónusz Plasztikai Sebészeten?

Mint minden kezelés, a toka zsírleszívás is egy személyes konzultációval kezdődik, amikor is a plasztikai sebész minden fontos tudnivalót elmond a kedves páciensnek, magával a kezeléssel, a folyamatokkal, az esetleges mellékhatásokkal, kockázatokkal kapcsolatban is. Ekkor lehetősége nyílik kérdezni is.  Amennyiben nemcsak a felhalmozódott zsírréteg okozza a problémát a nyaki területeken, hanem a megnyúlt bőr is, akkor a toka zsírleszívás mellett, toka plasztikára is szükség lehet. Minden esetben egyedi kezelési tervet készítünk Önnek a legjobb eredmény elérésének érdekében!

A leghatékonyabb lézeres toka zsírleszívást keresse a Bónusz Plasztikai Sebészeten! Kérjen konzultációs időpontot IDE kattintva

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!