Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

A leggyorsabb és leghatékonyabb technikák a fiatalos arcbőrért- legjobb arcfiatalító eljárások

A leggyorsabb és leghatékonyabb technikák a fiatalos arcbőrért

Szerző: Bónusz Plasztika

Nagyon sokan vágynak fiatalos arcbőrre, azonban sajnos az idő múlásával a bőr veszít a feszességéből, ez pedig ráncok kialakulásához vezet. Hogyan lehet felvenni a harcot ezzel a folyamattal, mik a legjobb, leggyorsabb, és leghatékonyabb megoldások a bőr fiatalítására? Alábbi cikkünkben erre adunk választ!

A leggyorsabb technikák a fiatalos arcbőrért

Milyen módszerekkel lehet fiatalos arcbőrt elérni?

A plasztikai sebészeti eljárások nagyon sokat fejlődtek az elmúlt évek folyamán, újabb és újabb módszerek jelentek meg, amiknek segítségével biztonságosan, gyorsan és hatékonyan lehet akár több évet is fiatalodni. A Bónusz Plasztikai Sebészeten is többféle eljárást alkalmazunk. Alapvetően, ha arcfiatalításról van szó megkülönböztetünk sebészeti, és nem sebészeti eljárásokat. Az alapvető különbség a kettő között az, hogy kerül-e sor bemetszésre, vagy nem. A modern módszereknek köszönhetően ma már nagyon egyszerűen, gyorsan lehet hosszantartó változásokat elérni bemetszés nélkül is, de a műtéti úton végzett arcfiatalítás még mindig hosszabb távú hatást eredményez, de ezzel egyidőben kockázatosabb, és hosszú felépülési idővel is jár. Ha gyorsan és hatékonyan szeretné arcbőrét fiatalosabbá varázsolni, akkor a nem sebészeti eljárásokat ajánljuk Önnek!

 

Fiatalos arcbőr gyorsan és hatékonyan

Plasztikai Sebészetünkön leginkább a nem sebészeti eljárásokkal történő arcfiatalítás támogatjuk. Ennek legfőbb oka az, hogy ezek az eljárások sokkal biztonságosabbak, sokkal ritkábban alakul ki bármilyen komplikáció, mellékhatás, a felépülési idő is sokkal gyorsabb, és kevesebb kellemetlen tünettel (véraláfutás, hegesedés, duzzanat) jár. Plasztikai Sebészetünkön a legjobb, legbiztonságosabb anyagokkal dolgozunk, így biztosítani tudjuk pácienseink számára, hogy a lehető legtermészetesebb anyag kerüljön a szervezetbe. Többfél nem sebészeti arcfiatalalítás módszer között tudnak választan pácienseink, többek között lehetőség van botoxra, hialuronsavas ráncfeltöltésre, PDO szálak behúzására (természetesen arcplasztikára is), valamint egy forradalmian úgy módszert is alkalmazunk, a BeautiFill eljárást.

 

Fiatalos arcbőr gyorsan és hatékonyan a BeautiFill-el

Ennek a forradalmian új technológiának köszönhetően akár 10 évet is fiatalodhat nagyon gyorsan, úgy, hogy semmilyen bemetszést nem végzünk az arca területén. Az Alma Laser által kifejlesztett LipoLife 3G zsírleszívó gép segítségével ugyanis olyan, szinte teljesen ép zsírszöveteket lehet kapni, amiket nagyon hatékonyan vissza lehet tölteni a ráncokba. Mivel a zsírsejtek túlélési arányuk nagyon magas, szinte mindig 90% felett van, így messze ez a leghatékonyabb ráncfeltöltési módszer. Idegen anyag nem kerül a szervezetbe, így a kockázatokat nagy mértékben lehet csökkenteni, a hatást pedig növelni. A zsír ugyanis a többi ráncfeltöltésre alkalmas anyaggal szemben nem szívódik fel, csupán együtt öregszik a szervezettel. Ezt a technológiát Magyarországon egyedülálló módon csak a plasztikai sebészetünkön Dr. Tóth Andrásnál elérhető!

 

Ha szeretne Ön is gyorsan, hatékonyan, kockázatok nélkül éveket fiatalodni, akkor kérjen időpontot személyes konzultációra Ha szeretne Ön is gyorsan, hatékonyan, kockázatok nélkül éveket fiatalodni, akkor kérjen időpontot személyes konzultációra IDE kattintva!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!