Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Szemhéjplasztika Budapesten: a leghatékonyabb szemhéjplasztikai eljárások Budapesten

Szemhéjplasztika Budapest

A szemhéjplasztika Budapesten egyre népszerűbb eljárásnak számít, hiszen a kor múlásával megereszkedő bőrt csak ezzel a módszerrel lehet eltávolítani. Sajnos már 30 éves korban is veszít a bőr a tartásából, ami a szem területén különösen meglátszik. Egyetlen csodákat ígérő krém sem segíthet ezen természetes folyamaton, csupán egy plasztikai beavatkozás.

 

Szemhéjplasztika Budapesten: ezért van szükség rá

Az idő múlásával a bőr szövetei veszítenek a tartásukból, ez pedig karakteres ráncok kialakulásához vezet. A legszembetűnőbb jelek mindig először a szem környékén jelennek meg. Ráncos felső szemháj, és szem alatti karikák? Ezek sajnos az öregedés velejárói, amit nem lehet elkerülni. A szemhéjplasztika Budapesten nem csak egy egyszerű esztétikai beavatkozás. Sajnos sokszor a megereszkedett szemhéji bőr a látást is korlátozhatja, ami nagyon zavaró tud lenni. Ehhez nem kell, és nem is szabad hozzászokni, hiszen a szemhéjplasztika Budapesten nagyon jó megoldást kínál rá.

 

Hogyan zajlik a szemhéjplasztika Budapesten

A Szemhéjplasztika Budapesten egyre népszerűbb, így más rutineljárásnak számít. Mivel ez egy sebészeti eljárás, ezért előzetes állapotfelmérés szükséges, valamint a műtét után is pár óra megfigyelésre bent kell maradni a klinikán. A Bónusz Plasztikai Sebészeten csakis a legbiztonságosabb anyagokat, legkorszerűbb eljárásokat, és legmodernebb eszközöket alkalmazzuk, amivel minimalizáljuk a komplikációk esélyét. A szemhéjplasztika Budapesten egy pár órás beavatkozás. Egészen pontosan a felső szemhéj műtétje is egy órát vesz igénybe, valamint az alsó szemhéjé is.

 

Felső szemhéjplasztika Budapesten 

A felső szemhéj esetében leginkább a tiszta látás miatt van szükség plasztikai beavatkozásra, ahogy már fentebb is említettük. Látása megőrzése érdekében ajánljuk, hogy vegye igénybe felső szemhéjplasztikai szolgáltatásunkat, amit a legnagyobb szakértelemmel végzünk. Az eljárás elvégzése egy helyi érzéstelenítő mellett törtnénik. A megereszkedett bőrt, valamint zsírt a belső szemzugból kifelé távolítja el a plasztikai sebész, majd a beavatkozás végén hajszál vékony fonallal zárja le a területet. A felső szemhéjplasztika Budapesten, csupán egy órát vesz igénybe.

 

Alsó szemhéjplasztika Budapesten 

Az alsó szemhéjplasztika Budapesten, ezzel szemben leginkább esztétikai jellegű beavatkozás, melynek célja, a szem alatti megereszkedett bőr eltüntetése. A folyamat szintén egy órát vesz igénybe, és helyi érzéstelenítő beadása szükséges hozzá. A felesleges bőr eltávolítása után, ugyanúgy hajszálvékony fonallal zárja le a sebész a területet. Az alsó szemhéjplasztikát gyakran ráncfeltöltéssel is kombináljuk, ami még drasztikusabb eredményeket ér el.

 

Komplex szemhéjplasztika Budapesten

A felső és alsó szemhéjplasztikát természetesen kombinálni is lehet. Így az eljárás összesen 2 órát vesz igénybe, viszont az eredmény magáért fog beszéni, éveket fog fiatalodni az arca, és így az egész megjelenése is.

 

Szemhéjplasztika Budapesten: ez várható a kezelések után

A beavatkozás eredménye nem fog azonnal látszani. A műtét helyén elszíneződések, duzzanatok jelenhetnek meg, amik maximum 10 nap alatt maguktól eltűnnek. Ez idő alatt ajánlott napszemüveg viselése, és mindennemű kozmetikai-, illetve sminktermék nélkülözése. Plasztikai sebészetünkön nagy tapasztalattal rendelkezünk szemhéjplasztika terén, illetve kizárólag a legjobb anyagokkal, és eszközökkel dolgozunk, annak érdekében, hogy minden a legnagyobb rendben történjen, és az összes páciensünk hiánytalanul elégedett legyen az eredménnyel.

 

Ha bármilyen kérdése van a szemhéjplasztikával kapcsolatban, akkor IDE kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen konzultációs időpontot Dr. Tóth Andráshoz! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!