Szemhéjplasztika Budapesten: a leghatékonyabb szemhéjplasztikai eljárások Budapesten

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Szemhéjplasztika Budapest

Szemhéjplasztika Budapesten hatékonyan

A szemhéjplasztika Budapesten egyre népszerűbb eljárásnak számít, hiszen a kor múlásával megereszkedő bőrt csak ezzel a módszerrel lehet eltávolítani. Sajnos már 30 éves korban is veszít a bőr a tartásából, ami a szem területén különösen meglátszik. Egyetlen csodákat ígérő krém sem segíthet ezen természetes folyamaton, csupán egy plasztikai beavatkozás.

 

Szemhéjplasztika Budapesten: ezért van szükség rá

Az idő múlásával a bőr szövetei veszítenek a tartásukból, ez pedig karakteres ráncok kialakulásához vezet. A legszembetűnőbb jelek mindig először a szem környékén jelennek meg. Ráncos felső szemháj, és szem alatti karikák? Ezek sajnos az öregedés velejárói, amit nem lehet elkerülni. A szemhéjplasztika Budapesten nem csak egy egyszerű esztétikai beavatkozás. Sajnos sokszor a megereszkedett szemhéji bőr a látást is korlátozhatja, ami nagyon zavaró tud lenni. Ehhez nem kell, és nem is szabad hozzászokni, hiszen a szemhéjplasztika Budapesten nagyon jó megoldást kínál rá.

 

Hogyan zajlik a szemhéjplasztika Budapesten

A Szemhéjplasztika Budapesten egyre népszerűbb, így más rutineljárásnak számít. Mivel ez egy sebészeti eljárás, ezért előzetes állapotfelmérés szükséges, valamint a műtét után is pár óra megfigyelésre bent kell maradni a klinikán. A Bónusz Plasztikai Sebészeten csakis a legbiztonságosabb anyagokat, legkorszerűbb eljárásokat, és legmodernebb eszközöket alkalmazzuk, amivel minimalizáljuk a komplikációk esélyét. A szemhéjplasztika Budapesten egy pár órás beavatkozás. Egészen pontosan a felső szemhéj műtétje is egy órát vesz igénybe, valamint az alsó szemhéjé is.

 

Felső szemhéjplasztika Budapesten 

A felső szemhéj esetében leginkább a tiszta látás miatt van szükség plasztikai beavatkozásra, ahogy már fentebb is említettük. Látása megőrzése érdekében ajánljuk, hogy vegye igénybe felső szemhéjplasztikai szolgáltatásunkat, amit a legnagyobb szakértelemmel végzünk. Az eljárás elvégzése egy helyi érzéstelenítő mellett törtnénik. A megereszkedett bőrt, valamint zsírt a belső szemzugból kifelé távolítja el a plasztikai sebész, majd a beavatkozás végén hajszál vékony fonallal zárja le a területet. A felső szemhéjplasztika Budapesten, csupán egy órát vesz igénybe.

 

Alsó szemhéjplasztika Budapesten 

Az alsó szemhéjplasztika Budapesten, ezzel szemben leginkább esztétikai jellegű beavatkozás, melynek célja, a szem alatti megereszkedett bőr eltüntetése. A folyamat szintén egy órát vesz igénybe, és helyi érzéstelenítő beadása szükséges hozzá. A felesleges bőr eltávolítása után, ugyanúgy hajszálvékony fonallal zárja le a sebész a területet. Az alsó szemhéjplasztikát gyakran ráncfeltöltéssel is kombináljuk, ami még drasztikusabb eredményeket ér el.

 

Komplex szemhéjplasztika Budapesten

A felső és alsó szemhéjplasztikát természetesen kombinálni is lehet. Így az eljárás összesen 2 órát vesz igénybe, viszont az eredmény magáért fog beszéni, éveket fog fiatalodni az arca, és így az egész megjelenése is.

 

Szemhéjplasztika Budapesten: ez várható a kezelések után

A beavatkozás eredménye nem fog azonnal látszani. A műtét helyén elszíneződések, duzzanatok jelenhetnek meg, amik maximum 10 nap alatt maguktól eltűnnek. Ez idő alatt ajánlott napszemüveg viselése, és mindennemű kozmetikai-, illetve sminktermék nélkülözése. Plasztikai sebészetünkön nagy tapasztalattal rendelkezünk szemhéjplasztika terén, illetve kizárólag a legjobb anyagokkal, és eszközökkel dolgozunk, annak érdekében, hogy minden a legnagyobb rendben történjen, és az összes páciensünk hiánytalanul elégedett legyen az eredménnyel.

 

Ha bármilyen kérdése van a szemhéjplasztikával kapcsolatban, akkor IDE kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen konzultációs időpontot Dr. Tóth Andráshoz! 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow