Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Szemhéj korrekciós beavatkozások az Ön egyedi igényeihez mérten

Szemhéj korrekció

A szem környékén kialakult ráncok az egyik leggyakoribb probléma a kor előrehaladtával. A felső és az alsó szemhéj egyaránt megereszkedhet, amelyre a csodakrémek sem nyújtanak megoldást. Erre való a szemhéj korrekciós beavatkozás. 

 

Az arcunkon az egyik legfeltűnőbb változás a szemrésünk és a szemöldökvonal változása, azaz az ott kialakult ráncok és megereszkedett bőr. Sajnos igen sokat tud öregíteni arcunkon ennek a területnek a változása. Nem csak esztétikai problémát tud okozni a szemhéjak megereszkedése, hanem akár a látást is beszűkítheti, amely szintén probléma. 

 

Mindezen változások megoldhatók egy helyi érzéstelenítésben is elvégezhető szemhéj korrekciós műtéttel. 

 

 

Szemhéj korrekció a felső szemhéj esetén 


A felső szemhéj leginkább a látásunk miatt lehet zavaró, hiszen nagyban beszűkíti a látásunk a szemünk területére ereszkedő bőr miatt. A felső szemhéj korrekciója során helyi érzéstelenítőt alkalmazunk a szemhéj bőre alá, amelytől a páciens ezen a területen semmit nem fog érezni a beavatkozásból. A megereszkedett bőrt és zsírfelesleget a belső szemzugból kifelé távolítjuk el, majd a beavatkozás végén hajszál vékony fonallal zárjuk le a területet. A szemhéj korrekciót követően a végleges eredmények általában 1 hónap után láthatók. 

 

 

Szemhéj korrekció az alsó szemhéj esetén


Az alsó szemhéj korrekciójakor leginkább esztétikai szempontokat veszünk figyelembe, hiszen az itt kialakult ráncok jelentősen képesek az arc egészét öregíteni. Ezt a beavatkozást szintén helyi érzéstelenítésben végezzük el eltávolítva a felesleges bőrszövetet, majd ugyanúgy hajszál vékony fonallal zárjuk. Az alsó szemhéj korrekciója esetén ráncfeltöltés is lehetséges, amelyet másféle technikával végzünk el. 

 

 

Teljeskörű szemhéj korrekció 


A szemhéj korrekcióját, amennyiben szükséges az alsó és a felső szemhéjra is elvégezzük egy beavatkozás során. Így egy csapásra megoldódik a szem területén kialakult ráncok eltüntetése. 

 

Szeretne megtudni többet a szemhéj korrekciós beavatkozásokról? Keressen fel bátran és kérje személyes konzultációnkat, ahol minden információt megtudhat! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!