Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Szem alatti karikák eltünetése - Dr. Tóth András plasztikai sebész

Szem alatti karikák eltüntetése

A szem alatti karikák eltüntetése otthoni módszerekkel nehéz feladat lehet, hiszen a megvékonyodott bőrt helyreállítani különböző praktikákkal nem lehet. Bár ideig-óráig segítenek az otthoni megoldások is, hosszú távon csak a plasztikai beavatkozások segíthetnek. Összeszedtük az összes lehetséges megoldást a szem alatti karikák eltüntetésére. 

 

Szem alatti karikák eltüntetése hialuronsavval 

A hialuronsav nagyon jó módszer lehet a ráncok és a szem alatti karikák eltüntetése ellen. A hialuronsav az egyik legkedveltebb nem sebészeti eljárás a ráncok feltöltésére. Ez az anyag csak ritkább eseten okoz allergén reakciót, azonban néha előfordulhat apróbb dudorok, bőrpirosság megjelenése. A szem alatti karikák az idő múlásával egyre inkább megjelenhetnek, hiszen a bőr veszít rugalmasságából és megereszkedhet. A bőr helyreállításában a hialuronsavas ráncfeltöltés segíthet, amellyel a szem alatti karikák eltüntetése egyaránt megoldható, ha a bőr a szem környékén megereszkedett. A hialuronsavas ráncfeltöltés helyi érzéstelenítésben végezhető el, akár fél óra alatt, így gyorsan elvégezhető eljárás. Tartóssága a páciens szervezetétől is függ, hiszen valakinél pár hónapig tart a beavatkozás eredménye, még másnál akár évekig is.

 

Szem alatti karikák eltüntetése kollagénnel 

A kollagén a szervezetben is megtalálható, és ez az az anyag, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fenntartását. Ennek hiánya során a bőr elkezdi elveszíteni feszességét, így megereszkedhet és kialakulhatnak a karakteres és az apróbb ráncok egyaránt. A kollagén hiányával a szem alatt is könnyedén megjelenhetnek a karikák, így a kollagén feltöltésével eltüntethetjük. A szem alatti karikák eltüntetése kollagén injekcióval is megoldható, viszont nem olyan tartós, mint más ráncfeltöltő anyagok, emellett természetesebb hatást kelthet. Plasztikai sebészetünkön minden esetben segítünk megtalálni Önnek a lehető legjobb megoldást a szem alatti karikák eltüntetésére.

 

Szem alatti karikák eltüntetése saját zsírral 

Az egyik legbiztonságosabb módszer a szem alatti karikák eltüntetésére a saját testzsíros ráncfeltöltés. A saját testzsírral történő ráncfeltöltés során szinte kizárt az allergén reakció, hiszen idegen anyag nem kerül a szervezetbe. Ez a fajta ráncfeltöltés emellett igen tartós is, hiszen a betöltött zsír nem szívódik fel olyan könnyedén, mint a szintetikus anyagok. Gyógyulása gyors és kockázatmentes, illetve nagyon ritkán tapasztalhatók mellékhatások. A LipoLife 3G eszköze erre tökéletes megoldást biztosít, hogy a szem alatti karikák eltüntetése sikeres lehessen. 

A Beautifill technológiájának működéséről az alábbi videó segít részletesen tájékozódni:

 

 

A legjobb azonban a szem alatti karikák eltüntetésére, ha kikéri Dr. Tóth András véleményét, hiszen így érhető el a legsikeresebb eredmény, ha teljesen személyre szabott kezelési tervet állítunk fel Önnek. Kérje konzultációs időpontunkat, ahol minden fontos információt elmondunk a kezelést illetően, így Ön biztonsággal dönthet a kiválasztott beavatkozás mellett!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!