Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Szem alatti karikák ellen hatékony megoldások- plasztikai beavatkozások szem alatti karikák ellen

Szem alatti karikák ellen

Szem alatti karikák ellen legjobb megoldás A szem alatti karikák nagyon makacsok tudnak lenni, és sokat ronthatnak a külső megjelenésen. De vajon mit lehet tenni a szem alatti karikák ellen, van bármiféle hatékony módszer eltüntetésükre? 

Melyik szem alatti karikák elleni praktika a leghatásosabb?

Bár a szem alatti karikák ellen nagyon sokféle hatásosnak tűnő házi módszert lehet találni, többek között az interneten is, az az igazság, hogy ezek közül nem sok van, ami valóban hatékony, ráadásul hosszú távú is. A jegelés, a krémek ideig-óráig eltüntethetik ugyan a szem alatti sötét karikákat, de a nap végéig nem igen tartanak ki. A legtöbb esetben a szem alatti karikák ellen az egyetlen hatásos megoldás egy plasztikai beavatkozás. A Bónusz Plasztikai Sebészeten nagyon biztonságos, modern beavatkozásokat végzünk a szem alatti karikák ellen. Minden beavatkozás előtt személyes konzultáció keretében mondjuk el a szükséges tudnivalókat, illetve Ön is felteheti a kérdéseit. 

Ha szeretné tudni, hogy a szem alatti karikák ellen milyen plasztikai beavatkozás nyújt megoldást, és hogyan zajlik ennek folyamata IDE kattintva tud időpontot kérni konzultációra! Vegyük fel együtt a harcot a szem alatti karikák ellen, és tüntessük el őket véglegesen! 

 

Szem alatti karikák elleni harc- Miért alakulnak ki a karikák?

A szem alatti karikák elleni harc első lépése, hogy tájékozódjunk, azaz kiderítsük, hogy hogyan és miért alakulnak ki a karikák! Nézzük a magyarázatot! Az idő múlásával a bőr szövetei sokat veszítenek a rugalmasságukból, és ezzel együtt a bőr is a feszességéből, ennek köszönhetően pedig ráncok alakulnak ki. Ezek ellen a ráncok ellen sem a csodákat ígérő kozmetikai szerek, sem pedig a házi praktikák nem segítenek, a folyamatot sem megállítani, sem pedig visszafordítani nem lehet természetes módon. A makacs szem alatti karikák ellen egyetlen megoldás a plasztikai beavatkozás lehet! Nem kell félnie, hiszen ez egy teljesen rutin eljárás, amit ráadásul a Bónusz Plasztikai Sebészeten nagy tapasztalattal, és szaktudással végzünk el.
 

Milyen plasztikai beavatkozások léteznek szem alatti karikák ellen?

A szem alatti karikák ellen többféle plasztikai megoldás is létezik. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk. Ráncfeltöltésre, bőrfiatalításra, szem alatti karikák eltüntetésére is többféle lehetőséget kínálunk. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a szem alatti karikák elleni módszereket. Amennyiben további információra van szüksége, várjuk Önt egy személyes konzultációra!
 

Szem alatti karikák ellen hialuronsavval

A hialuronsav az egyik leggyakrabban, legszéleskörűbben alkalmazott ráncfeltöltő anyag, ami tökéletes megoldást jelenthet a szem alatti karikák ellen is, hiszen nemcsak hatékonyan tölti fel a megereszkedett bőrt, hanem nagyon biztonságos is. Csak a legritkább esetekben kell bármiféle allergiás reakcióra, komplikációra számítani, de közvetlenül a beavatkozás után apróbb dudorok, és bőrpír előfordulhat. Ez az eljárás nagyon gyorsan elvégezhető, nem szükséges hozzá semmiféle műtéti eljárás, a szem alatti karikák ellen fél óra alatt is fel lehet venni a harcot, amennyiben a hialuronsavas feltölrést választja. Ennek az eljárásnak a tartóssága nagyon változó, van, akinek évekig eltart, de van, akinél csak pár hónapig őrzi meg a hatását.
 

Szem alatti karikák ellen kollagénnel

A szem alatti karikák ellen a kollagén is egy nagyon jó szer. Ráadásul a kollagén a szervezteben is megtalálható anyag, ami hozzájárul a bőr rugalmasságához. A kollagén befecskendezésével tehát előidézhető, hogy a bőr visszanyerje a feszességét, és a szem alatti karikák ellen hatékonyan fel lehessen lépni! A kollagén injekcióval nagyon természetes hatást lehet elérni, és könnyedén megoldást lehet találni szem alatti karikák ellen, azonban sajnos nem biztosít olyan hosszú távú eredményt, mint más a ráncfeltöltő anyagok. 
 

Szem alatti karikák ellen saját zsírral

A Bónusz Plasztikai Sebészeten lehetőség van a szem alatti karikák ellen saját zsírral is felvenni a harcot. Ez az egyik legbiztonságosabb, és leghatékonyabb ráncfeltöltő eljárás, ugyanis ennek folyamán idegen anyag nem kerül a szervezetbe, így elkerülhető minden allergiás reakció, valamint a saját zsír az idő folyamán nem szívódik fel, mint más töltőanyagok, csupán együtt öregszik a szervezettel, így a hatás nagyon tartós. A szem alatti karikák elleni harc saját zsírral való feltöltési módszerét azért is érdemes választani, mert gyógyulási idő is gyorsabb, azonban ahhoz, hogy ez az eljárás megvalósulhasson, zsírleszívásra van szükség.
 

Melyik a legjobb eljárás szem alatti karikák ellen?

Mint láthatja, a Bónusz Plasztikai Sebészeten több hatékony eljárás is van szem alatti karikák ellen. Azt, hogy Önnek melyik a legjobb eljárás szem alatti karikák ellen, azt a beavatkozás előtti konzultáción Dr. Tóth András plasztikai sebész segít eldönteni. Kérjen időpontot konzultációra még ma!
IDŐPONTOT KÉREK!  
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!