Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Számítógépes plasztikai műtét tervezés virtuális technológiával- Számítógépes plasztikai műtét tervezés 3D technológiával

Számítógépes plasztikai műtét tervezés

A Bónusz Plasztikai Sebészeten egy frissen bevezetett új szolgáltatásnak köszönhetően a számítógépes plasztikai műtét tervezés a legmodernebb technológiával történik. Ennek eredményeképpen pedig már a műtét előtt teljesen élethű virtuális tervet kaphatnak pácienseink a plasztikai műtét várható eredményéről.

 

Számítógépes plasztikai műtét tervezés a legújabb technológiával

A Crisalix VR 4D forradalmian új technológiája került bevezetésre a Bónusz Plasztikai Sebészeten! Ennek a számítógépes plasztikai műtét tervezésnek a segítségével Ön is magabiztosan vághat bele a plasztikai műtétbe, annak eredményeképpen, hogy már a tényleges műtétet megelőző konzultációk során pontosan láthatja, hogy milyen lesz a beavatkozás eredménye. A számítógépes plasztikai műtét tervezésnek köszönhetően minden páciensünk személyes virtuális valóság konzultációban részesülhet, ahol a legmodernebb informatikai fejlesztéseknek köszönhetően teljesen élethűen láthatja a különböző beavatkozások eredményét, új külsejét. 

 

Számítógépes plasztikai műtét tervezés valósághűen

Már régóta gondolkodik, hogy plasztikai beavatkozásnak vesse alá magát? Elégedetlen bizonyos testrészeivel, esetleg már kellemetlenséget is okoznak bizonyos problémák, például a megereszkedett szemhéja zavarj a látását, vagy a hasi bőrréteg az öltözködésben okoz akadályt, vagy teljesen egyszerűen, csak szeretné eltüntetni ráncait, mellei méreteivel elégedetlen? Csak még éppen sosem tudta meggyőzni magát, mert nem teljesen biztos benne, hogy tetszeni fog az eredmény? A számítógépes plasztikai műtét tervezés teljesen eltörölheti ezeket a kérdőjeleket és véget vethet a dilemmájának. Hiszen a számítógépes plasztikai műtét tervezés segítségével teljesen valósághűen láthatja már a műtét előtt a végeredményt, Önmagát feszesebb bőrrel, nagyobb mellekkel, vagy zsírleszívás után.

 

Számítógépes plasztikai műtét tervezés 4D-s technológiával

A Crisalix komplex számítógépes plasztikai műtét tervezés segítségével Ön akár otthonról is készíthet magáról 3D-s látványterveket okostelefonja, vagy néhány digitális fénykép segítségével IDE kattintva. De ez még nem minden, a személyes konzultáció alkalmával lehetősége van arra, hogy 4D-ben is megnézze az Önre váró plasztikai beavatkozás eredményét. Ez a számítógépes plasztikai műtét tervezés alkalmas akár arc-, test- vagy mellplasztika megtervezésére is egyaránt. 

 

Számítógépes plasztikai műtét tervezés a legjobb eredményekhez

Ahogyan már pácienseink megszokhatták, a Bónusz Plasztikai Sebészeten kizárólag a legjobb szolgáltatások kerülhetnek bevezetésre. A Crisalix VR 4D számítógépes plasztikai műtét tervezés jelenleg a leghatékonyabb ilyen eszköz, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a kutatások alapján 99%-os a szolgáltatást igénybe vevő páciensek elégedettsége. Ezt a számítógépes plasztikai műtét tervezést igénybe vevők körében az elégedettlenség a korábbi, átlagos 20%-hoz képest 1%-ra csökkent.

 

Érdekli a legmodernebb számítógépes plasztikai műtét tervezés? Szeretne 100%-ig magabiztosan belevágni a plasztikai műtétbe? IDE kattintva kérjen konzultációs időpontot hozzánk!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!