Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Szájfeltöltés árak hogyan alakulnak a különböző plasztikai eljárások esetében: ilyen szájfeltöltés árakra kell számítani

Szájfeltöltés árak

A szájfeltöltés árak változóak, attól függően, hogy milyen eljárást választ. Vannak tartós, és kevésbé tartós szájfeltöltési eljárások, és különböző hatású szájfeltöltő anyagok. Az alábbiakban ezekről lesz szó részletesen, illetve választ adunk a kérdésre: hogyan alakulnak a szájfeltöltés árak a Bónusz Plasztikai Sebészeten?!

 

Mi befolyásolja az szájfeltöltés árakat?

Ha jobban szétnézünk a piacon, akkor azt láthatjuk, hogy az szájfeltöltés árak elég széles skálán mozognak. Vannak kifejezetten olcsó kezelések is, amik néhány tízezer forintért hosszantartó dús ajkakat ígérnek, és vannak az ennél drágább beavatkozások, amik nemcsak teltebb ajkakat, hanem biztonságot, komplikációmentességet, é természetes hatást is biztosítanak. Teljesen megértjük azokat, akik az olcsóbb szájfeltöltés árakatat keresik, de azt mindenkinek tudnia kell, hogy a szájfeltöltés során nem mindegy, hogy milyen anyag kerül befecskendezésre, hiszen ez feloldódik szervezetben. A silány minőségű anyagokkal egyrészt az eredmény sem lesz olyan szép, nehezebb őket egyenletesen eldolgozni, másrészt pedig a szervezet olyannyira kilöki őket, hogy nem lesz hosszantartó az eredményt. Valamint azzal is számolni kell, hogy nagyobb eséllyel lépnek fel komplikációk, allergiás reakciók. Éppen ezért a Bónusz Plasztikai Sebészeten kizárólag magas minőségű anyagokat használunk, amik hasonlóak a szervezetben megtalálható anyagokhoz, vagy éppen megegyeznek velük, így hosszú távú szép eredményt tudunk elérni. 

 

Hogyan alakulnak a szájfeltöltés árak a Bónusz Plasztikai Sebészeten?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten az ajakfeltöltés árak érték arányúak, többféle szájfeltöltési eljárást is alkalmazunk, ezek árai eltérőek, de általánosan elmondhatjuk, hogy a szájfeltöltés árak 70 000 Ft-tól indulnak. A töltőanyagtól függően ez az ár változhat. Azonban nem kell aggódnia, hiszen a beavatkozás előtti konzultáción részletes tájékoztatást kap nemcsak a különböző eljárásokkal, hanem a szájfeltöltés árakkal kapcsolatban is, így nem kell esetlegesen felmerülő rejtett költségektől tartania!

 

Tartós szájfeltöltés árak

A Bónusz Plasztikai Sebészeten többféle szájfeltöltési eljárás közül választhatnak pácienseink, ezekhez különböző szájfeltöltés árak kapcsolódnak. Vannak tartós, és kevésbé tartós megoldások is. Ha szájfeltöltésről van szó, akkor két nagy csoportba lehet sorolni a plasztikai eljárásokat, az egyik a felszívódó anyagokkal történő szájfeltöltés, a másik pedig a nem felszívódó anyagok használata. Ahogyan a neve is mutatja a felszívódó anyagok idővel felszívódnak a szervezetben, így az eredmény nem végleges, idővel újabb eljárásokra lehet szükség. Annak ellenére, hogy nem nyújtanak végleges megoldást megannyi előnyük van, az egyik ilyen, hogy jóval természetesebbek, mint a nem felszívódó anyagok, így nem okoznak komplikációt, sokkal biztonságosabb, valamint áruk is alacsonyabb. Habár a Bónusz Plasztikai Sebészeten a tartós töltés esetében is egy rendkívül biztonságos anyagot használunk, a Permalip szájfeltöltés árak 250 000 Ft-ba kerülnek 1 ajak esetén, 2 ajak esetében pedig 450 000 Ft ez az összeg. A szájfeltöltés árakról itt olvashat részleteket: szájfeltültés árak, a szájfeltöltés fajtáit pedig itt találhatja meg részletesen leírva: ajakfeltöltés fajtái.  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!