Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ránctalanítás műtét nélkül fájdalommentesen, ránctalanítás kockázatmentesen a legújabb eljárásokkal

Ránctalanítás műtét nélkül

Ránctalanítás műtét nélkül? Lehetséges! A Bónusz Plasztikai sebészeten többféle műtét nélküli ránctalanító eljárás közül is választhat. Ha Ön is küzd ráncaival, de fél kés alá feküdni, akkor is van megoldás, méghozzá a ránctalanítás műtét nélkül!

 

Ránctalanítás műtét nélkül

A kor előrehaladtával a bőr szövetei veszítenek a rugalmasságukból, ennek a természetes folyamatnak a következtében pedig ráncok alakulnak ki. Ezek a ráncok sokszor zavaróak lehetnek, és sajnos semmilyen kozmetikum sem megakadályozni nem tudja a ráncok kialakulását, sem pedig eltüntetni a már kialakult rácokat. Az egyetlen megoldást a plasztikai sebészet jelentheti. Sokan, amikor plasztikai eljárásokról van szó rögtön műtétre gondolnak, pedig ránctalanítás műtét nélkül is lehetséges. A Bónusz Plasztikánál többféle műtét nélküli ránctalanítási eljárást is igénybe vehet.

 

Biztonságos ránctalanítás műtét nélkül

Nagyon sokan szeretnének megszabadulni a ráncaiktól, de félnek egy komoly műtéttől, félnek kés alá feküdni. Azonban a ránctalanítás műtét nélkül teljesen biztonságos, mely során nem kerül sor bemetszésre. A műtét nélküli ránctalanító eljárások pontosan azért olyan népszerűek, mert a komplikációk kockázata nagyon alacsony. Az ilyen eljárások esetében sokkal kisebb esély van fertőzések, gyulladások, valamint egyéb mellékhatások kialakulására, így Ön is bátran belevághat!  

 

Ránctalanítás műtét nélkül- ezek az eljárás legnagyobb előnyei

Amellett, hogy a ránctalanítás műtét nélkül sokkal biztonságosabb, mint egy bemetszéssel járó műtét, számos más előnyei is van. Fontos megemlítenünk, hogy természetesen kevesebb duzzanat, véraláfutás, és heg kialakulására lehet számítani, amik hamarabb el is tűnnek. Annak köszönhetően, hogy semmilyen bemetszés nem történik az eljárás utáni felépülési idő is lerövidül. Míg egy műtét után csak a varratszedésig egy teljes hetet kell várni, ez idő alatt pedig, mondanunk sem kell, hogy mennyire oda kell figyelni a különböző utasítások betartására, arra, hogy kímélje magát, addig, ha a ránctalanítás műtét nélküli formáját válassza egy hét alatt a kialakult apróbb hegek is elmúlnak. Ebből pedig az is következik, hogy az eljárás eredménye is sokkal hamarabb láthatóvá válik. 

 

Ránctalanítás műtét nélkül természetes anyagokkal

A Bónusz Plasztikai sebészet mindig az aktuálisan legmodernebb, legkorszerűbb technológiákat, anyagokat alkalmazza. Így plasztikai sebészetünkön a műtét nélküli ránctalanító eljárások során igyekszünk arra törekedni, hogy minél kevesebb mesterséges anyag kerüljön a szervezetbe. Ez azt jelenti, hogy a szervezetben megtalálható anyagokhoz hasonló töltőanyagokat juttatunk a szervezetbe a ránctalanító eljárás során.

 

Ránctalanítás műtét nélkül többféle módszerrel

Rengeteg műtét nélküli eljárás megtalálható a piacon, ahogyan a technológia, és az orvostudomány fejlődik, úgy jelennek meg az egyre jobb, és hatékonyabb eljárások. Plasztikai Sebészetünkön a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, annak érdekében, hogy a legjobb eredményt érjük el, és Ön elégedetten távozzon. Ha ránctalanítás műtét nélkül, akkor az alábbi módszerekből van lehetőség választani: botox, hialuronsavas ráncfeltöltés, PDO szálas arcfiatalítás, és a forradalmian új BeautiFill saját zsíros ráncfeltöltés.

 

Ránctalanítás műtét nélkül- a BeautiFill a legjobb módszer

Bár a fent felsorolt eljárások, egytől-egyikg hatékonyak, egyet mégis kiemelnénk, méghozzá azért, mert hatékonysága valóban kimagaslóan jó, és hazánkban eddig csakis a mi sebészetünkön elérhető. A BeautiFill egy olyan ránctalanítás műtét nélkül, aminek során saját zsírral történik meg a ráncok feltöltése. A LipoLife 3G lézeres zsírleszívó gépének köszönhetően gyakorlatilag teljesen ép zsírsejtekhez lehet jutni, ezeket pedig hatékonyan vissza lehet tölteni az arc különböző területeire. Azért nagyon jó ez a módszer, mert semmilyen idegen anyag nem kerül a szervezetbe, valamint nagyon tartós is, mert a zsír nem szívódik fel, csupán a szervezettel együtt öregszik. Napjainkban ez a legjobb ránctalanító eljárás!

 

Ha Ön is szeretne akár 10 évet fiatalodni mindenféle műtét nélkül, akkor kérjen ingyenes konzultációt Dr. Tóth András Plasztikai sebésztől! 


 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!