Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten mennyire hatékony? Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten biztonságos módszerekkel? Ránctalanítás műtét nélkül a legjobb eljárással

phone +36-30 KATTINTSON H-P: 08-18 óra között érhető el.
envelope KATTINTSON Rövid időn belül válaszolunk.

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online április 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten

Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten melyik a legjobb eljárás?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten már ránctalanítás műtét nélkül is lehetséges. Modern eljárásaink segítségével műtéti bemetszés, hegek nélkül is 10 évet fiatalítunk külsején. Mondjon búcsút ráncaitól hatékony műtétet nem igénylő kezeléseinknek köszönhetőem! Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten a legmodernebb eljárásokkal- keresse plasztikai sebészetünket!

 

Hogyan lehet hatékony a ránctalanítás műtét nélkül Budapesten?

Az évek múlásával a bőr veszít rugalmasságából, ez pedig ráncok megjelenését idézi elő. A ráncosodás egy teljesen természetes folyamat, amit sajnos természetes módszerekkel nem lehet visszafordítani, bármennyi is szeretnénk. A megfelelő életmóddal, és a különböző kozmetikumokkal lehet lassítani a ráncosodás folyamatát, de megállítani nem. Csak a plasztikai sebészet módszerei tudják igazán hatékonyan felvenni a harcot a ráncok ellen. Szerencsére ránctalanítás műtét nélkül Budapesten is lehetséges, így a bemetszésektől, hosszas felépülési időtől megkímélheti magát, miközben 10 évet fiatalodik!

 

Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten is lehetséges

Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten is lehetséges? Igen! Napjainkban szinte folyamatos az orvostudomány fejlődésre, napról napra jelennek meg az új módszerek, kezelések. Ennek köszönhetően pedig a plasztikai sebészetben is folyamatosan új technikákat dolgoznak ki, amik hatékonyabbak, biztonságosabbak, vagy éppen látványosabbak, mint az előzőek. Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten is lehetséges! Ráadásul nagyon biztonságos módszerekkel lehet nagyon látványos eredményeket elérni. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legmodernebb, leghatékonyabb arcfiatalító eljárások érhetőek el, ránctalanítás műtét nélkül a legbiztonságosabb módszerekkel történik!

 

Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten milyen eljárásokkal végezhető?

Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten többféle eljárással is elérhető a Bónusz Plasztikai Sebészeten. Biztonságos, látványos ránctalanító eljárásokkal várjuk Önt is. Többféle hatékony módszert is alkalmazunk a ráncok eltüntetésére, amik közül igényei szerint választhatja ki, az Ön számára legmegfelelőbbet. Ránctalanítás műtét nélkül lehetséges botox használatával, de van hialuronsavas, a saját zsírral való ráncfeltöltés is, valamint lehetséges PDO szálak behúzásával is eltüntetni a ráncokat.

A Bónusz Plasztikai Sebészet a legjobb plasztikai eljárásokkal várja Önt! Jelentkezzen be online, és fiatalodjon 10 évet néhány óra leforgás alatt!

 

Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten- miért éri meg?

A ránctalanítás műtét nélkül Budapesten nagyon biztonságos, miközben nagyon hatékony is- ugyanis látványos változást lehet elérni vele. Amennyiben Ön is szeretne megszabadulni a ráncaitól, kicsit fiatalosabb kinézetet magának, de fél ’kés alá feküdni’, azaz belevágni egy komolyabb műtét beavatkozásba, akkor a ránctalanítás műtét nélküli módszereit Önnek találták ki! Az eredmény nagyon látványos lesz műtét nélkül is, a Bónusz Plasztikai Sebészeten alkalmazott eljárások segítségével akár 10-15 évet is fiatalodhat! 

 

Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten- biztonságos eljárások látványos eredménnyel

Amennyiben a ránctalanítás műtét nélkül történik, azaz nem kerül sor bemetszésre, akkor nemcsak a gyógyulási idő lesz gyorsabb, hanem a komplikációk, esetleges mellékhatások kockázata is mérséklődik. Csökken az allergiás reakciók esélye is, a duzzanat is kisebb lesz, és gyorsabban felszívódik, váraláfutások megjelenésére is csak ritkán lehet számítani. A ránctalanítás műtét nélkül Budapesten nagyon biztonságos eljárásokkal elvégezhető plasztikai sebészetünkön.

 

Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten- ez a legjobb ránctalanító eljárás!

Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten többféle módszerrel is lehetséges, de a Bónusz Plasztikai Sebészeten nemcsak hogy tudjuk, hogy melyik a legjobb, hanem egyedülálló módon alkalmazzuk is ezt. Magyarországon még csak nálunk elérhető a forradalmian új lézeres zsírleszívás, amit az Alma Laser által kifejlesztette LipoLife 3G zsírleszívó géppel végzünk. Miért olyan fontos ez a ránctalanítás szempontjából? Azért, mert ezzel a géppel magas arányban életképes zsírszöveteket kaphatunk, amiket vissza tudunk tölteni a ráncokba. 

 

Lézeres ránctalanítás műtét nélkül Budapesten

A LipoLife 3G zsírleszívó géppel 90% feletti a zsírszövetek életképessége, ami azt jelenti, hogy tökéletesen alkalmasak a ráncok feltöltésére. A saját zsírnál nem lehet jobb ráncfeltöltő anyagot találni, hiszen természetes, nem idegen a szervezet számára, így nem okoz allergiás reakciót, valamint nem is löki ki a szervezet, és hosszú ideig életképes. Nem szívódik fel, mint más ráncfeltöltő anyagok, csupán együtt öregszik a szervezettel, így hosszantartó, természetes hatást lehet vele elérni. A ránctalanítás műtét nélkül ezzel a módszerrel a leghatékonyabb. Egyedülállóan a Bónusz Plasztikai Sebészeten érhető el az eljárás, amivel akár 10 évet fiatalodhat, és sokáig látványos is marad az eredménye!

 

Ránctalanítás műtét nélkül Budapesten, látványos eredménnyel, természetes hatással, alacsony kockázattal? A legjobb módszert? Válassza a Bónusz Plasztikai Sebészetet!  IDE kattintva tud jelentkezni konzultációra! 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online április 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online április 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow