Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

BeautiFill: ráncfeltöltés saját zsírral

Ráncfeltöltés saját zsírral

Ráncfeltöltés saját zsírral? Igen a BeautiFill technikával! Megérkezett a legújabb és legbiztonságosabb ráncfeltöltési technika. Ismerje meg a BeautiFillt!

 

A BeautiFill szolgáltatás ráncfeltöltés saját zsírral, amelyet a LipoLife 3G lézeres zsírleszívó eszközke biztosít. A LipoLife 3G eszköze egyidőben képes eltüntetni a felesleges zsírréteget, és visszatölteni azt más területre. 

 

Ráncfeltöltés saját zsírral: A LipoLife 3G működési elve

A LipoLife 3G lézeres zsírleszívó eszköze egy 1570 nm hullámhosszú lézer segítségével a zsírszövet hiperhidrált kötőszöveti sejtjeit roncsolva kivonja az ép zsírsejteket. A gép működése közben a zsírsejteket egyáltalán nem éri mechanikai károsodás, így a zsírszövetek visszatöltése után 80%-ban megmaradnak a sejtek. A páciensről először egy általa kiválasztott területről leszívjuk, amelyet egy speciális szűrőn keresztül megtisztítunk, majd csak ezután töltjük vissza a kiválasztott területre. Így történik pontosan a ráncfeltöltés saját zsírral a BeautiFill technika során. 

 

Ráncfeltöltés saját zsírral: a legbiztonságosabb eljárás

A ráncfeltöltés saját zsírral azért az egyik legbiztonságosabb ránctalanítási eljárás, hiszen a szervezetbe egyáltalán nem kerül idegen anyag. Ezáltal az allergiás reakció szinte teljesen kizárt. A ráncfeltöltés saját zsírral segítségével a ráncok, mélységüktől függően szinte teljesen eltűnnek. Sőt, a betöltött zsír nem szívódik fel, mint más ráncfeltöltő anyagok, így a kezelés tartóssága is hosszabb. Így a kezelés után a zsírszövet együtt „öregszik” majd a bőrrel. 
Ha valóban biztonságos módszert szeretne választani a ráncfeltöltésre, akkor a BeautiFillt ajánljuk! 

 

Ráncfeltöltés saját zsírral: minden korosztálynak 

A ráncok kialakulása általában 30 éves kor felett kezdődik, és ahogy az idő halad, úgy jelennek meg a karakteresebb ráncok. Akár már a kisebb és a mélyebb ráncok esetén is tökéletes megoldás lehet a ráncfeltöltés saját zsírral. A ráncok feltöltésére a mélyebb ráncoknál több zsírt használunk, így pedig a bőr felülete képes kisimulni és visszanyerni rugalmasságát. Tehát a ráncfeltöltés saját zsírral, a BeautiFill technológiájával tényleg bárki számára ajánlott. 

 

Ráncfeltöltés saját zsírral: az előnyök

Az elsődleges, amelyet már említettünk, hogy a saját zsíros ráncfeltöltés során a páciens saját zsírja kerül visszatöltésre, ezáltal nem kell félni egyáltalán az idegen anyagok okozta mellékhatásoktól. Így kizárható az allergiás reakció, a duzzanat, a pirosság és a véraláfutások egyaránt. A BeautiFill ráncfeltöltés után a gyógyulási idő nagyon gyors, hiszen már 10 nap elteltével nyoma sem lesz a beavatkozásnak. A ráncfeltöltés saját zsírral tovább sokkal gazdaságosabb, mint bármely más ránctalanító töltőanyag, mivel nincs szükség a kezelés megismétlésére sem. A kezelés minimális kockázattal és minimális fájdalom mellett elvégezhető, tehát tényleg az egyik legjobb módszer a ráncok eltüntetésére!

 

Ön is szeretne többet megtudni a kezelés menetéről és szeretné igénybe venni a szolgáltatást? Akkor kérjen online konzultációs időpontot még ma Dr. Tóth András plasztikai sebésztől! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!