Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Ráncfeltöltés Budapesten

Ráncfeltöltés Budapest

Ráncfeltöltés Budapest szívében

Ha fiatalos külsejét szeretné megtartani, vagy újra elérni, akkor nem kell messzire mennie, hiszen a fővárosban találhatja meg plasztikai sebészetünket. A ráncfeltöltés Budapesten, exkluzív környezetben történik, ahol a legmagasabb színvonalon, magas szakmai tudással és tapasztalattal végezzük el kezeléseinket. 

 

Ráncfeltöltés Budapesten egyedülálló módszerrel

A leghatékonyabb ráncfeltöltés Budapesten elérhető el Dr. Tóth András plasztikai sebész által. A Beautifill technológia egy egyedülálló ráncfeltöltés Budapesten, sőt egész Magyarországon is, amit a LipeLife 3G lézeres zsírleszívó gép segítségével végzünk. Ezt a forradalmi technológiát az Alma Laser fejlesztette ki, amely során a páciens saját testzsírjával töltik fel a karakteres ráncokat. A ráncfeltöltéshez előbb persze, zsírleszívásra is szükség van, amelyet ugyanezzel a géppel végzünk el egyidőben. A zsírleszívás a klinikán ambulánsan, helyi érzéstelenítés után végezzük el a LipoLife 3G-vel, ezután pedig egy injekciós tűbe visszatöltve a zsírszöveteket fecskendezzük be a páciens ráncaiba a zsírt. 

 

A legjobb ráncfeltöltés Budapesten

LipoLife 3G lézeres zsírszívó 1570 nm hullámhosszú lézer segítségével a zsírszövet hiperhidrált kötőszöveti sejtjeit roncsolva ép zsírsejtekhez tudunk jutni, tehát a zsírszövetek mechanikailag épek maradnak, így azonnal visszatölthetők. Az eljárásnak köszönhetően a zsírsejtek mintegy 80%-a túléli az eljárást. A leszívott zsírsejteket a leszívás után egy speciális eljárással megtisztítjuk, ezután pedig visszatöltjük a kezelni kívánt területre. Nincs jelenleg ennél jobb és eredményesebb ráncfeltöltés Budapesten. 

 

Hatékony ráncfeltöltés Budapesten 

A ráncfeltöltés során idegen anyag nem kerül a szervezetbe, tehát elmondható, hogy ez az egyik legbiztonságosabb ránctalanító eljárás jelenleg a plasztikai sebészeti beavatkozások között. Nincs allergén reakció, emellett pedig tartós megoldás, hiszen a testzsír nem szívódik fel a ráncokból. 
Külföldön már ez az egyik legnépszerűbb ránctalanító eljárás, és számos pozitív tapasztalatról kapnak visszajelzést a kezelés eredményességéről. Plasztikai sebészetünkön a ráncfeltöltés Budapesten is már bizonyította eredményességét, amelyről egyre többen érdeklődnek Dr. Tóth András plasztikai sebésznél. 

 

Egyéb hatékony ráncfeltöltés Budapesten

Természetesen számtalan más ráncfeltöltési eljárás közül választhat kínálatunkból, legyen szó a ráncok feltöltéséről, vagy akár felvarrásáról is. A konzultáció során, mindig az a páciensnek legmegfelelőbb eljárást ajánljuk személyre szabottan. Függetlenül attól, hogy milyen eljárást választ, mindig a legmagasabb minőségű eszközöket és anyagokat használjuk. Ráncfeltöltésre plasztikai sebészetünkön az alábbi anyagokat használjuk, a saját testzsíron kívül.

 

Alapanyagok ráncfeltöltésre Budapesten 

  • Botox
  • hialuronsavas ráncfeltöltés
  • Ellanse tartós ráncfeltöltés
  • LG prémium hialuronsavas ráncfeltöltés

 

Ha ön is szeretné még többet megtudni Budapesti ráncfeltöltési szolgáltatásainkról, akkor kérjen időpontot Dr. Tóth András Plasztikai sebésztől.
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!