Ráncfeltöltés Budapest szívében

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Ráncfeltöltés Budapest szívében

Ráncfeltöltés Budapest szívében

2000 éve még csodálták azt, aki ráncokkal büszkélkedett, hiszen ez azt jelentette, hogy sikerült elkerülni a betegségeket, baleseteket és megérni az időskort, amit akkoriban csodáltak. De ahogyan a civilizációnk, a szépségideálok is változtak, manapság az emberek inkább arra törekednek, hogy eltüntessék ráncaikat. Az egyik ilyen eljárás a ráncfeltöltés, Budapest pedig számos rendelővel rendelkezik, közülük is kiemelkedik a Bónusz Plasztikai Sebészet.

 

Ráncfeltöltés Budapest központjában

 

Manapság már egyáltalán nem megy ritkaságszámba, hogy az emberek sebészeti úton javíttassák ki magukon, amivel nem elégedettek. Az egyik leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás a ráncfeltöltés Budapest számos korrekciós intézetében, a város sok olyan hellyel rendelkezik, ahol alkalmazzák ezt az eljárást. Ha valaki úgy érzi, javítana az életminőségén a ráncfeltöltés, Budapest központjában a Bónusz Plasztikai Sebészet kiváló választás lehet számára. Dr. Tóth András tapasztalt plasztikai sebész, rengeteg elégedett ügyféllel és nagy szakmai rálátással, az ő keze alatt bárki biztonságban tudhatja magát.

 

Miért éri meg a ráncfeltöltés Budapest egyik legnépszerűbb rendelőjében?

 

A szépészeti beavatkozásoknak ritkán van egészségügyi oka, általában inkább azért kerül rájuk sor, hogy az alany jól érezze magát a bőrében, szépnek lássa magát. A ráncfeltöltésre leggyakrabban azért kerül sor, hogy a külső éveket fiatalodjon, ne lehessen észrevenni a korral járó barázdákat. 

 

Amennyiben valaki úgy érzi, a teljes boldogságához elengedhetetlen egy ráncfeltöltés Budapest méltán kedvelt plasztikai sebészének kezei alatt, érdemes minket, a Bónusz Plasztikai Sebészetet választania. Itt ugyanis szinte elenyésznek az olyan kockázatok, mint a rossz minőségű, vagy nem megfelelő anyagok használata, vagy éppen az orvos gyakorlatlansága, hibája. Mivel ilyen beavatkozásokra a szépülni vágyók jelentkeznek, különösen fontos, hogy olyan helyet válasszanak, ahol biztosan nem lesz torz a végeredmény. 

 

Minőségi ráncfeltöltés Budapest egyik legjobb környékén

 

Mi alapján választ valaki orvost és rendelőt? Érdemes megnézni a referenciákat, beszélni a doktorral, de nem szabad olyan, látszólag triviális dolgok mellett sem elmenni, mint hogy hol helyezkedik el a rendelő. Ide érdemes ellátogatnia azoknak, akik vágya a valóban jó minőségű ráncfeltöltés Budapest egyik felkapottabb környékén.

Ha ugyanis a rendelő egy jól menő környéken van, akkor valószínűleg magas a bérleti díja. Ha a magas bérleti díj nem okoz gondot, akkor valószínűleg sok elégedett ügyfél fordul meg az adott sebészeten. Ha pedig az ügyfelek elégedettek, akkor a sebész kiváló munkát végez.

 

Épp ezek miatt (tapasztalt, ügyes kezű orvos, jó környék) ideális választás a Bónusz Plasztikai Sebészet, amennyiben időszerűvé válik a ráncfeltöltés, Budapest szívében.

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 10-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow