Plasztikai sebészet Budapesten a legmagasabb színvonalon

phone +36-30 KATTINTSON
envelope KATTINTSON

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Plasztikai sebészet Budapest

budapesti plasztikai sebészet

Manapság egyre népszerűbbek a plasztikai beavatkozások hazánkban is. Számos eljárás található meg a plasztikai sebészeteken, amelyek ma már szinte rutinműtétnek számítanak. Akár mellplasztikát, arcplasztikát vagy egyéb korrekciós beavatkozást tervezünk, fontos megfelelően tájékozódni a plasztikai sebészetet illetően. De milyen szempontokat vegyünk számításba? 

 

 

Plasztikai sebészet Budapesten sok van, de jót nehezen találhatunk. Elsősorban fontos átgondolnunk, hogy pontosan miért szeretnénk ilyen beavatkozást elvégeztetni, mi a célunk vele és valóban szükségünk van-e rá. A páciensek körében sokszor tapasztaljuk azt, hogy valaki csak hirtelen felindulásból dönt a műtét mellett. Azonban nem szabad elhamarkodottan dönteni. Ha Ön már valóban régóta gondolkozik bármilyen eljáráson, akkor a következő tanácsok segíthetnek megtalálni a tökéletes plasztikai sebészetet Budapesten. 

 

 

Plasztikai sebészet Budapesten magas szakmai tapasztalattal 


Az első fontos szempont egy plasztikai sebészet Budapesti telephellyel való kiválasztása során, hogy az orvos valós eredményeket tudjon felmutatni. Az olyan sebészek, akiknél nincsen semmilyen bizonyított eredmény máris kétségesek lehetnek szakmaiságukat tekintve. Mindenképp járjunk utána az eddigi tapasztalatoknak, amelyet az előtte-utána képek bizonyítanak a legjobban. Egy jó plasztikai sebészet Budapesten mindenképp rendelkezzen weboldallal vagy legalább közösségi felülettel, ahol az ilyen képek megtalálhatók. Így konkrét képeket láthatnak az orvos munkáiról, amelyek alapján el tudjuk dönteni, mennyire tapasztalt. 


Plasztikai sebészetünkön történő beavatkozások eredményeit ITT találhatja meg. 

 

 

Plasztikai sebészet Budapesten korábbi páciensek véleményeivel 


Nos, az előtte-utána képek láttán a következő lépésként térképezzük fel az orvosról alkotott véleményeket. Az előző páciensek tudják csak őszintén elmondani, hogy milyen volt a konzultáció, a műtét előtti szolgáltatás, az eredmény és a műtét után történő gyógyulás folyamata. Ezeket sokan megosztják a közösségi médiában, egyéb fórumokon. Így, ha plasztikai sebészetet keresünk Budapesten kutassunk a témában. Persze, ahogyan a legtöbb szolgáltatás esetén, nem lesz mindenki megelégedve, de a túlnyomó részben pozitív véleményekre hagyatkozzunk. 

 

 

Plasztikai sebészet Budapesten teljeskörű szolgáltatással 


Amennyiben az első két ponton átment a kiválasztott orvos a következő, hogy kérjünk egy személyes konzultációt. Ekkor ismerhetjük meg a plasztikai sebészetet Budapesten és magát az orvost is, illetve az általa nyújtott szolgáltatás egyik részének minőségét. A konzultáción történt megbeszélés sokat elmond az orvosról és annak szakmaiságáról. Ha Ön esetleg mellnagyobbítást szeretne kérni, lesz valamilyen elképzelése a méreteket illetően, az orvos azonban lehet rá fog cáfolni. A jó plasztikai sebész azonban ilyen, hiszen az egyénre szabott lehetőségeket fogja elmondani, és a megvalósítás menetét, módját, technikáját, eszközeit mind ismertetni fogja az Ön számára. Az olyan sebész, aki nem tervezi át a műtét előtti, közbeni és utáni teendőket a pácienssel együtt, attól ne várjunk sokat. Dr. Tóth András is minden páciensénél igényre szabottan, a lehetőségeket felmérve tervezi meg a műtéttel járó összes teendőt, amelyet Ön írásban is megkap. 

 

 

Plasztikai sebészet Budapesten exkluzív környezetben 


Ha Ön már tudja, hogy szeretne valamilyen plasztikai beavatkozást, és nem tud dönteni az orvost illetően a fent leírtak alapján sem, akkor válassza Dr. Tóth Andrást. A plasztikai sebészet Budapesten a Dimenzió Egészségközpontan található meg, ahol mindent biztosítanak az Ön számára: magas szakmai körülmények, minőségi eszközök, teljes felügyelet.

 

Kérjen Ön is konzultációs időpontot bármely szolgáltatásunkra! Válassza a minőséget és a tökéletes eredményeket! 
 

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online február 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is,...
Továbbarrow
A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk...
Továbbarrow
Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket...
Továbbarrow
Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow