Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Plasztikai sebészet árak ☆ Dr. Tóth András plasztikai sebész

Plasztikai sebészet árak

Hazánkban igen népszerűvé váltak a plasztikai beavatkozások, amelyek között már sokféle plasztikai sebészet árakkal találkozhatunk. De mit határozza meg pontosan a költségeket egy plasztikai műtéti eljárásnál? Milyen plasztikai sebészet árakkal dolgozik a Bónusz Plasztika? Ismerje meg a részleteket.

 

A plasztikai sebészet árak igen szélsőségesek. Találkozhatunk irreálisan magas és igen olcsó ajánlatokkal is. Mitől függ, hogy milyen árakon dolgozik egy adott plasztikai sebész? Sok tényezőt kell összefoglalni. 


A plasztikai sebészet árakat elsősorban az határozza meg, hogy mennyire nagy beavatkozásról van szó. Még egy ránctalanító kezelés kisebb beavatkozásnak számít, amely akár fél óra alatt elvégezhető, egy mellplasztika ennél sokkal komplikáltabb, hiszen altatóorvos, orvossegéd és sokkal nagyobb odafigyelés, több eszköz szükségeltetik. 

 

A plasztikai sebészet árakat tehát a beavatkozás mértéke határozza meg elsősorban. A rendelői költségeket, az anyagköltségeket, a felhasznált eszközök költségeit, az altatóorvos, orvossegéd és a plasztikai sebész költségét egyaránt meg kell fizetni. Sok plasztikai sebész túlárazza szolgáltatásait akár hírneve vagy az általa gondolt prémiumitás miatt. Így a páciens azt gondolhatja, hogy valóban prémium szolgáltatást kap, ez azonban nem minden esetben igaz. Mindig járjunk utána az adott plasztikai sebész szolgáltatásának, páciens véleményeknek és érdemes felmérni lehetőségeinket. 

 

A plasztikai sebészet árak másik véglete a túl alacsony ár, amely azt sugallja, hogy rossz minőségű anyaggal vagy kevés tapasztalattal dolgozik az adott orvos. Ezt sem szabad feltétlenül számításba venni azonban, és emiatt kell mindig utánajárni a plasztikai sebész által kiadott eredményeknek, véleményeknek. 

 

Dr. Tóth András plasztikai sebészet árak terén minden esetben figyelembe veszi az adott szolgáltatással járó anyagköltségeket, a beavatkozás bonyolultságát, a páciens egyedi tulajdonságait és a kezelés időtartamát. 


Plasztikai sebészetünkön történő szolgáltatások árairól bővebb információt ITT talál. 

 

 

Plasztikai sebészet árak teljeskörű szolgáltatással 


A legfontosabb, hogy Dr. Tóth András páciensei teljeskörű szolgáltatást kapnak bármely kezelést válasszák. Nincsenek rejtett költségek, a szolgáltatás ára minden fontos elemet tartalmaz, amely egy sikeres beavatkozáshoz és az utána lévő gyógyuláshoz szükséges. Ebben benne van az előzetes konzultáció, a tanácsadás, a beavatkozás lebonyolítása minden szükséges eszközzel, és az esetleges későbbi varratszedés, kontrollvizsgálatok. 

 

Amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, kérjen konzultációs időpontot online! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most december 26-ig!