Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Plasztikai beavatkozások fiatalon- milyen plasztikai beavatkozások ajánlottak fiatal korban, és milyenek nem?

Plasztikai beavatkozások fiatalon- Mit ajánl az orvos 30 év alatt, és mit nem?

Szerző: Bónusz Plasztika

A plasztikai beavatkozások segítségével javítani, orvosolni lehet apró hibákat, tökéletesíteni lehet a megjelenést, nemcsak az öregedés jeleit lehet könnyedén eltüntetni. Éppen ezért teljese logikus, hogy fiatalabb korban (30 év alatt) is szükségszerű lehet plasztikai beavatkozáson átesni. Azonban sokan félnek fiatalon kés alá feküdni. Plasztikai sebészünket kérdeztük a témával kapcsolatban.

Plasztikai beavatkozások fiatalon, 30 év alatt

Plasztikai beavatkozások fiatalon

Sokan gondolják azt, hogy fiatalon nincsen értelme plasztikai beavatkozásoknak alávetetni magunkat. Ez a téves képzet azért alakulhatott ki, mert legtöbben a ráncfelvarrással azonosítják a plasztikát, pedig ennél jóval szélesebb a plasztikai beavatkozások köre. Ma már a ráncfeltöltésen kívül, mellnagyobbítás, mellfelvarrás, mellkicsinyítés, zsírleszívás, hasplasztika, orrplasztika, fülplasztika, ajakfeltöltés, és többféle arcplasztika eljárás is elérhető, amikből számos eljárást fiatalkorban is lehet alkalmazni, mindenféle mellékhatás nélkül. Tehát vannak olyan plasztikai beavatkozások, amiket fiatalkorban is el lehet végezni, sőt igen nagy népszerűségnek örvendenek. Nem kell senkinek lemondania a neki tetsző változás végrehajtásán, csak azért, mert valaki azt mondta neki, hogy “te túl fiatal vagy ahhoz, hogy kés alá feküdj”! Nézzük is melyek azok a plasztikai beavatkozások, amiket ajánlj a plasztikai sebész fiatal korban, és melyek azok, amiket nem!

 

Ezek a plasztikai beavatkozások fiatal korban is elvégezhetőek

Az alábbiakban bemutatjuk Önöknek azokat a plasztikai beavatkozásokat, amik akár fiatalabb korban, 30 év alatt is elvégezhetőek. 

 

Plasztikai beavatkozások fiatalon: Ajakfeltöltés

Fiatal pácienseink körében nagyon népszerű eljárás az ajakfeltöltés, amit azért is merünk bátran ajánlani, mert nem végleges. Az olyan felszívódó anyagokkal - mint például a kollagén, vagy a hialuronsav - való ajakfeltöltés, gyakorlatilag kockázatok nélkül elvégezhető, hiszen a befecskendezett anyag idővel (6-12 hónap) felszívódik teljesen nyomtalanul. Még a klinikánkon egyedülállóan, a LipoLife 3G eszköznek köszönhetően alkalmazandó sajátzsíros ajakfeltöltés esetében sem teljesen végleges az eredmény. Így nem kell attól tartani, hogy a telt ajkak hogyan fognak mutatni 10-20-30 év múlva.

 

Plasztikai beavatkozások fiatalon: Mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás is nagyon népszerű plasztikai beavatkozás a fiatalabbak körében. A Bónusz Plasztikai Sebészeten ezt is a legkorszerűbb eszközök segítségével, a legjobb, és legbiztonságosabb módszerek alkalmazásával végezzük. Amennyiben Ön sincs megelégedve melleinek méretével, vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy személyes konzultáció keretében minden további tudnivalót átbeszélünk, legyen szó akár mellnagyobbításól, akár mellkissebítésről.

 

Plasztikai beavatkozások fiatalon: Zsírleszívás

Vannak olyan esetek, amikor sajnos a kitartó diéta és a rendszeres mozgás sem segít. Ez sajnos bármilyen életkorban előfordulhat. Pácienseinknek mindig azt javasoljuk, hogy tényleg csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe ezt a lehetőséget, hiszen mégis csak egy komoly műtéti beavatkozásról van szó, hosszas felépülési idővel (2 hét). Azonban semmilyen ellenjavaslat nincsen, ami indokolná, hogy ne lehessen fiatalkorban elvégezni. 

 

Plasztikai beavatkozások fiatalon: esztétikai beavatkozások

Nagyon sokan vannak, akik elégedetlenek az arcuk valamely pontjával. Leggyakrabban pácienseink az orruk mérete, illetve formája, továbbá elálló füleik miatt keresnek meg minket. Ha valamit Ön is változtatni szeretne, akkor jobb, ha minél hamarabb túl esik rajta. Az elálló füleket például már akár gyerekkorban is meg lehet operáltatni, így sok gyerekkori csúfolódást megelőzve. Illetve az orr kisebbítés, nagyobbítás, rövidítés, hosszabbítás, keskenyítés, szélesítés, egyenesítés, kiemelés, illetve egyéb görbületek és egyenetlenségek megszüntetése is elvégezhető kortól függetlenül

 

Plasztikai beavatkozások, amik nem javasoltak fiatal korban

Végezetül pedig nézzük, hogy mik azok a plasztikai beavatkozások, amiket a plasztikai sebész nem javasol elvégezni fiatal korban. Semmiképpen sem javasolt 30 éves kor előtt ráncfeltöltést végezni sem botoxxal, sem más plasztikai eljárással. 30 éves kor alatt nincsen szükség ráncfelvarrásra sem, ugyanis a bőr szövetei ilyenkor még nem veszítenek a rugalmasságukból, illetve arra sincs szükség, hogy különböző anyagokat a bőr alá fecskendezzünk. Plasztikai sebészünk nem javasolja fiatal korban elkezdeni a botox kezelést. 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!