Plasztikai beavatkozások fiatalon- milyen plasztikai beavatkozások ajánlottak fiatal korban, és milyenek nem?

phone +36-30 KATTINTSON H-P: 08-18 óra között érhető el.
envelope KATTINTSON Rövid időn belül válaszolunk.

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online április 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

right
BeautiFill

BeautiFill

Az egyedülálló ránctalanító technika

Mellplasztika

Mellplasztika

A tökéletes keblekért

Lézeres zsírleszívás

Lézeres zsírleszívás

A forradalmian új technológia

Arcplasztika

Arcplasztika

Bőrfiatalítás a legmagasabb színvonalon

Plasztikai beavatkozások fiatalon- Mit ajánl az orvos 30 év alatt, és mit nem?

 

A plasztikai beavatkozások segítségével javítani, orvosolni lehet apró hibákat, tökéletesíteni lehet a megjelenést, nemcsak az öregedés jeleit lehet könnyedén eltüntetni. Éppen ezért teljese logikus, hogy fiatalabb korban (30 év alatt) is szükségszerű lehet plasztikai beavatkozáson átesni. Azonban sokan félnek fiatalon kés alá feküdni. Plasztikai sebészünket kérdeztük a témával kapcsolatban.

Plasztikai beavatkozások fiatalon, 30 év alatt

Plasztikai beavatkozások fiatalon

Sokan gondolják azt, hogy fiatalon nincsen értelme plasztikai beavatkozásoknak alávetetni magunkat. Ez a téves képzet azért alakulhatott ki, mert legtöbben a ráncfelvarrással azonosítják a plasztikát, pedig ennél jóval szélesebb a plasztikai beavatkozások köre. Ma már a ráncfeltöltésen kívül, mellnagyobbítás, mellfelvarrás, mellkicsinyítés, zsírleszívás, hasplasztika, orrplasztika, fülplasztika, ajakfeltöltés, és többféle arcplasztika eljárás is elérhető, amikből számos eljárást fiatalkorban is lehet alkalmazni, mindenféle mellékhatás nélkül. Tehát vannak olyan plasztikai beavatkozások, amiket fiatalkorban is el lehet végezni, sőt igen nagy népszerűségnek örvendenek. Nem kell senkinek lemondania a neki tetsző változás végrehajtásán, csak azért, mert valaki azt mondta neki, hogy “te túl fiatal vagy ahhoz, hogy kés alá feküdj”! Nézzük is melyek azok a plasztikai beavatkozások, amiket ajánlj a plasztikai sebész fiatal korban, és melyek azok, amiket nem!

 

Ezek a plasztikai beavatkozások fiatal korban is elvégezhetőek

Az alábbiakban bemutatjuk Önöknek azokat a plasztikai beavatkozásokat, amik akár fiatalabb korban, 30 év alatt is elvégezhetőek. 

 

Plasztikai beavatkozások fiatalon: Ajakfeltöltés

Fiatal pácienseink körében nagyon népszerű eljárás az ajakfeltöltés, amit azért is merünk bátran ajánlani, mert nem végleges. Az olyan felszívódó anyagokkal - mint például a kollagén, vagy a hialuronsav - való ajakfeltöltés, gyakorlatilag kockázatok nélkül elvégezhető, hiszen a befecskendezett anyag idővel (6-12 hónap) felszívódik teljesen nyomtalanul. Még a klinikánkon egyedülállóan, a LipoLife 3G eszköznek köszönhetően alkalmazandó sajátzsíros ajakfeltöltés esetében sem teljesen végleges az eredmény. Így nem kell attól tartani, hogy a telt ajkak hogyan fognak mutatni 10-20-30 év múlva.

 

Plasztikai beavatkozások fiatalon: Mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás is nagyon népszerű plasztikai beavatkozás a fiatalabbak körében. A Bónusz Plasztikai Sebészeten ezt is a legkorszerűbb eszközök segítségével, a legjobb, és legbiztonságosabb módszerek alkalmazásával végezzük. Amennyiben Ön sincs megelégedve melleinek méretével, vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy személyes konzultáció keretében minden további tudnivalót átbeszélünk, legyen szó akár mellnagyobbításól, akár mellkissebítésről.

 

Plasztikai beavatkozások fiatalon: Zsírleszívás

Vannak olyan esetek, amikor sajnos a kitartó diéta és a rendszeres mozgás sem segít. Ez sajnos bármilyen életkorban előfordulhat. Pácienseinknek mindig azt javasoljuk, hogy tényleg csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe ezt a lehetőséget, hiszen mégis csak egy komoly műtéti beavatkozásról van szó, hosszas felépülési idővel (2 hét). Azonban semmilyen ellenjavaslat nincsen, ami indokolná, hogy ne lehessen fiatalkorban elvégezni. 

 

Plasztikai beavatkozások fiatalon: esztétikai beavatkozások

Nagyon sokan vannak, akik elégedetlenek az arcuk valamely pontjával. Leggyakrabban pácienseink az orruk mérete, illetve formája, továbbá elálló füleik miatt keresnek meg minket. Ha valamit Ön is változtatni szeretne, akkor jobb, ha minél hamarabb túl esik rajta. Az elálló füleket például már akár gyerekkorban is meg lehet operáltatni, így sok gyerekkori csúfolódást megelőzve. Illetve az orr kisebbítés, nagyobbítás, rövidítés, hosszabbítás, keskenyítés, szélesítés, egyenesítés, kiemelés, illetve egyéb görbületek és egyenetlenségek megszüntetése is elvégezhető kortól függetlenül

 

Plasztikai beavatkozások, amik nem javasoltak fiatal korban

Végezetül pedig nézzük, hogy mik azok a plasztikai beavatkozások, amiket a plasztikai sebész nem javasol elvégezni fiatal korban. Semmiképpen sem javasolt 30 éves kor előtt ráncfeltöltést végezni sem botoxxal, sem más plasztikai eljárással. 30 éves kor alatt nincsen szükség ráncfelvarrásra sem, ugyanis a bőr szövetei ilyenkor még nem veszítenek a rugalmasságukból, illetve arra sincs szükség, hogy különböző anyagokat a bőr alá fecskendezzünk. Plasztikai sebészünk nem javasolja fiatal korban elkezdeni a botox kezelést. 
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Jelentkezz a most még ingyenes konzultációnkra!

AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online április 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!

Név*
Telefonszám:*
Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

Adatait kapcsolatfelvételi és az árajánlat elkészítésének céljából használjuk, harmadik személynek nem adjuk ki, marketing célból nem használjuk.

arrow
 
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebbenarrow

Kapcsolódó cikkek:

Szemhéjplasztika utáni gyógyulási folyamatok ideje

Szemhéjplasztika utáni gyógyulási folyamatok – Mennyi idő? Mire figyeljünk?

A plasztikai beavatkozások előtt fontos mérlegelni, hogy a legtöbb eljárás után szükség van időre a szervezetnek, amíg minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Még abban az esetben is, ha nem végzünk bemetszést, akkor is felborul a szervezet működése, időre van szükség, hogy helyre álljon. A szemhéjplasztikai beavatkozásokhoz pedig minden esetben bemetszésre is van szükség. De mégis mennyi idővel kell kalkulálni, és ez idő alatt mire kell különösen odafigyelni? Az alábbiakban ezekre a kérdésekre válaszolunk!

Továbbarrow
Tudnivalók a kollagénről

Kollagén: Mire jó? Valóban használ? – Tudnivalók a kollagénről

A kollagén a szépségipar egyik legfelkapottabb divat szava lett, nehéz úgy elmenni egy drogériába, speciális szaküzletbe, kozmetikushoz, vagy női újságokat olvasni, hogy ne találkoznánk a kollagén kifejezéssel. De vajon mire jó, valóban használ? Alábbi cikkünkben részletesen kifejtjük a legfontosabb tudnivalókat a kollagénről.

Továbbarrow
Arcfeszesítő gyakorlatok a fiatalos arcbőrhöz

Arcfeszesítő gyakorlatok, melyek segítenek fiatalítani a bőrt

Az idő múlásával az egész szervezet átalakuláson megy keresztül, és ez alól a bőr sem kivétel. Ahogyan telnek az évek, úgy kezdenek karakteres ráncok megjelenni a bőrön. Ezeket azonban egy kis tudatossággal, kellő odafigyeléssel és a megfelelő technikákkal, ha nem is megakadályozni, vagy teljesen eltüntetni, de mérsékelni, valamint csökkenteni lehet. A következőkben mutatunk néhány nagyon hatékony arcfeszesítő gyakorlatot, amelyek segítenek fiatalítani a bőrt.

Továbbarrow
Tudnivalók
Tudnivalók

Részletes információk a műtéti beavatkozásokról 

Eredmények
Eredmények

Sikeres beavatkozások előtt és után 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András plasztikai sebész 

Rendelési helyszínek
Rendelési helyszínek

1055 Budapest, Kossuth tér 13-15. 2.emelet 10. – 72-es kapucsengő 

Dr. Tóth András, plasztikai sebész
Dr. Tóth András, plasztikai sebész

Dr. Tóth András, plasztikai sebész vagyok, a Bónusz Plasztikai sebészet vezető orvosa, tulajdonosa. Orvosként a szépségiparban dolgozva már sok mindent tapasztaltam. Így tudom, hogy minden páciens esetén más eljárás szükséges az adott problémától és a kívánt eredménytől függően. A Bónusz Plasztikai sebészet filozófiája, hogy egyedi, a páciens kívánalmainak maximálisan megfelelő, ugyanakkor az egészséges, korrekt szakmai megoldásokat mindig szem előtt tartó módszerekkel érjük el a lehető legjobb eredményt. Vallom, hogy a plasztikai sebész művész, a plasztikai sebészet művészet, mely segíti az egészséges önbizalom megteremtése által pácienseim életének jobbá tételét. Sok évtizedes gyakorlattal, azonban mindig a legújabb, legmodernebb plasztikai sebészeti technológiákat alkalmazva, a különleges, máshol nem alkalmazott eljárásokat is bevetek páciensem elégedettségének növelésére. Új betegeimnek egyedi konzultációt biztosítok, ahol mindent alaposan átbeszélünk. Konzultációs időpontért kérem, kattintson IDE! 

Plasztikai sebészet a legmagasabb színvonalon
AKCIÓ! Változni szeretne? Kérjen időpontot online április 28. éjfélig és a konzultáció árát elengedjük!
Szolgáltatásaink
Bőrünk ruhával nem takart területei, mint az arcunk és a nyakunk, nagymértékben meghatározza külső megjelenésünket
Bővebben arrow
Talán a leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás, melynek során implantátumot ültetnek be az emlő térfogatának növelésére.
Bővebbenarrow
Az ajak nagyobbításához általában töltőanyagokat használtak a plasztikai sebészek, amig Dr.Scott Harris ki nem fejlesztette a PermaLip ajakimplantatumokat
Bővebbenarrow
Napjain felgyorsult világában rendszeres sportolás és korszerű táplálkozás mellett testünk különböző tájainkon zsírpárnák megvastagodnak és ezek nem mindig vannak kedvünkre.
Bővebbenarrow
Orr, plasztikai műtét előtti számítógépes tervezése. Már a műtét előtt látható a várható végeredmény.
Bővebbenarrow
Megérkezett a legújabb technológiával működő ránctalanító szolgáltatás, amely alapjaiban megváltoztatja a plasztikai beavatkozások módszerét és hatását. Ismerje meg Ön is az új BeautiFill szolgáltatásunkat, amely a LipoLife 3G...
Bővebbenarrow
A LipoLife 3G egy forradalmian új technológia, amelynek segítségével a zsírleszívás és a zsírfeltöltés akár azonnal elvégezhető egyszerre egyetlen eszköz segítségével. A zsírleszívás egy lézeres technológiával történik,...
Bővebbenarrow
A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) facelift egy modern esztétikai sebészeti eljárás, melynek célja az arc bőrének megfiatalítása. Ez az eljárás minimális sebészeti beavatkozással hosszú távú eredményeket biztosít.
Bővebbenarrow
Hasznos tudnivalók

Rólunk mondták

"Szimpatikus, kedves és nagyon segítőkész a műtét előtt és után is, és a legfontosabb : tökéletes a végeredmény! "
Suba Nikolett
"Köszönöm szépen Dr. Tóth Andrásnak, hogy újra szépnek és boldognak érzem magamat. "
Sztrahiáné Kovács Brigitta
"Doktor úr nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Az első konzultáción felsorolta a lehetőségeiket, majd ezután kaptam egy érzéstelenítőt, hogy még véletlenül se érezzék semmiféle fájdalmat. A szájfeltöltés, gyorsan és tökéletesen ment végbe. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek! "
Brny Esther
"Elálló füleimmel fordultam a doktor úrhoz. Az eredmény tökéletes lett. 1 hónap alatt már majdnem meg is gyógyult. Végre hordhatom összefogva a hajamat."
Deák Erika
"A mammografian azt mondta a holgy hogy naponta 20 implantatumot lát..de ami ilyen szépen levan varrva izom alá: MÉG SOHA ÉLETÉBEN. Koszonet a Doktor Úrnak! "
Hada Renáta

Szakmai cikkeink

Sok esetben jelentkezik a bőrön nem kívánatos bőrfelesleg. Nézzük mi lehet ennek az oka, és eltávolítható-e műtéti beavatkozás nélkül, amennyiben igen, akkor hogyan? 
Továbbarrow
Plasztikai Sebészetünkön néhány eljárás elvégzéséhe altatásra van szükség. Sok páciens tart az altatástól, pedig erre semmi szükség, hiszen manapság nem hordoznak valós...
Továbbarrow
Valljuk be, a formás fenék és a kerek mell a nőiesség legfontosabb szimbólumai, nem csoda, hogy a legtöbben ezt szeretnénk elérni. Ön is szeretne formás feneket? Mutatjuk milyen...
Továbbarrow
Azon gondolkozik, hogy szemhéjplasztikai beavatkozásra adja a fejét? Már régóta elégedetlen szemhéjával, a ráncok kezdenek kifogni Önön? Mutatjuk, mikor érdemes a szemhéjplasztika...
Továbbarrow
Orrsövényferdülésnek az orrsövény alaki eltéréseit nevezzük. Lássuk mik a legfontosabb információk, amiket tudni kell erről az elváltozásról!
Továbbarrow
A kor előrehaladtával a bőr teljes szerkezete megváltozik, ezért 45 éves kor felett nehezebb lehet az ápolása. Ilyenkor már megjelennek az első ráncok, kialakulásukkal, számuk...
Továbbarrow