Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Kérdések mellnagyobbítás előtt, amiket mindenképp tegyünk fel az orvosnak!

Öt kérdés, amit tegyünk fel a mellnagyobbítás előtt

Szerző: Bónusz Plasztika

Egy jó plasztikai sebész kiválasztása nem olyan egyszerű. Nem szabad megtévesztenie egy modern váróteremnek vagy egy túlságosan olcsó árnak sem. Számos orvos el tudja végezni  a mellnagyobbítást, azonban tapasztalt, jól képzett plasztikai sebészt találni, - aki biztosítja a természetes megjelenésű, arányos eredményeket - nem minden esetben könnyű.
 

Mellnagyobbítás kérdések

A valóban megfelelő plasztikai sebész megtalálásához ezt az öt egyszerű kérdést mindenképpen tegye fel.

 

 

Milyen tapasztalattal rendelkezik?


Ahhoz, hogy biztosra menjünk mindenképp kérdezzük meg a plasztikai sebésztől, hogy mióta dolgozik a szakmában, hány pácienssel volt dolga, és kérjük meg, hogy mutasson pár előző páciensről készült eredményt. Így egy képet alkothatunk az orvos előzetes munkáiról és nagyjából tudhatjuk, mire számíthatunk.

 

 

Hol történik a műtét?


A biztonságot szem előtt tartva minden plasztikai műtétet ambuláns sebészeti központban, akkreditált sebészeti létesítményben vagy kórházi sebészeti intézményben kell elvégezni. A mellnagyobbítását a legkorszerűbb létesítményben kell elvégezni, amely bármilyen komplikáció előfordulására készen áll, így a páciens biztonságban lehet.

 

 

Milyen méretű implantátumok lesznek megfelelőek számomra?


Az implantátum méretezése individualizált, és az arány meghatározására vonatkozó tudományos megközelítésen alapul. A konzultáció során a plasztikai sebész több pontos mérést végez a természetes mellkasi anatómiájáról. Ezután a mérések kombinációja alapján ajánlja a helyes implantátumméretet, hogy pontosan melyik a legbiztonságosabb az Ön számára és mely implantátum csökkenti a posztoperatív komplikáció esélyét.

 

A plasztikai sebész a műtét előtt általában megmutatja az implantátumot a konzultáció során, lehetővé téve, hogy megnézhesse a kívánt eredményt leginkább megfelelő alakot / méretet.

 

 

Mit tehetek a legjobb eredmények elérése érdekében?

Sebészének világos, könnyen követhető utasításokat kell adnia a mellnagyobbítási eljárás előtt és után. A legjobb, amit a jó eredmény elérése érdekében tehet, az, hogy gondosan kövesse ezeket az utasításokat. Bár mindegyik plasztikai sebésznek saját egyedi protokollja van, a legtöbb a következőket tartalmazza: nem használhat a műtét előtt vagy után ibuprofen vagy aszpirin tartalmú gyógyszert; négy-hat hétig, ne aludjon hason, amíg a plasztikai sebész nem adja meg az engedélyt. Ezen túlmenően, az orvosa által meghatározott ideig, gyakran 6 hétig viselnie kell az ajánlott műtét utáni kompressziós melltartót.

 

 

Milyen lesz a mellnagyobbítás után a heg?


Bár mindenki egy kicsit másképp gyógyul, mindenki számíthat egy kis sebhelyre a bemetszési vonalak mentén. Az orvosok gyakran használnak emlő alsó áthajlásában ejtett bemetszést, azaz a mell alatti részen helyezik be az implantátumot. Ugyanakkor a plasztikai sebész periareoláris metszést is használhat (a bimbó körül), vagy egy axilláris metszést (a hónalj felől). A bemetszés helyétől függetlenül, egy tapasztalt plasztikai sebész gondoskodik arról, hogy a sebek elrejtve legyenek a természetes mell anatómiában.

Az speciális implantátumokkal /pl Sebbin Integrity /végzett mellnagyobbítás során keletkezett hegek nagyon rövidek. A konzultáció során egy konkrét és egyénre szabott sebhely-kezelési útmutatót kell kapnia a páciensnek, hogy tisztában legyen a műtét utániteendőkről. A plasztikai sebész utasításai az Ön egyedi igényei és a bőr minősége alapján fognak alapulni.

 

 

Ne félj kérdéseket feltenni a mellnagyobbítás előtt, mivel fontos, hogy többet tudjon meg az orvosról, és könnyebben eldönthesse, valóban ő az Ön számára megfelelő plasztikai sebész.

 

Ha a jövőben mellnagyobbítást fontolgat, keresse fel Dr. Tóth András plasztikai sebészt, aki magas szakmai tudása mellett igen nagy tapasztalattal rendelkezik a mellnagyobbítás terén.
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!