Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Orrplasztika ár Dr. Tóth András plasztikai sebésznél: Így alakul az orrplasztika ára Budapesten

Orrplasztika ár

Az orrplasztika nem más, mint az orr esztétikai, illetve funkcionális megváltoztatására alkalmazott plasztikai sebészeti eljárás. Az orr az arc központi részén helyezkedik el, ezért nagyon meghatározó az arc karakterisztikája szempontjából. Sokan szeretnének, kisebb, nagyobb, vékonyabb, szélesebb, hegyesebb, vagy éppen egyenesebb orrokat, de olyanok is vannak, akiknek funkcionális panaszaik vannak. Bár az orrplasztika árak nem alacsonyak, de drasztikus változást eredményeznek, aminek köszönhetően Ön is elégedettebbé válhat arca vonalaival.

 

Orrplasztika ár, ennyibe kerül egy orrplasztika

Egyre népszerűbbek az orrplasztikai beavatkozások, hiszen nagyon sokan vannak, akik valamilyen oknál fogva nem elégedettek orruk vonalával. Egy orrplasztikai műtéttel nemcsak megváltoztatható az orr egészének jellege, és helyreállítható az arc vágyott harmóniája, de a légzési funkció is korrigálható. Az orrplasztika ára annak a függvénye, hogy a páciens saját igényei, elképzelései alapján a plasztikai sebész tanácsára milyen módszert választ. Orrplasztika esetében 2 fő eljárás, nyitott és zárt orrplasztika közül lehet választani. 

 

Orrplasztika árak zárt orrplasztika esetében

Zárt orrplasztika esetében a szükséges bemetszéseket az orr belsejében, az orrnyílásokban végzi el a plasztikai sebész. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag semmiféle látható hegesedésre nem kell számítani, és ennek következtében a gyorsulási idő is jóval hosszabb. Azonban a szűk hozzáférés miatt a lehetőségek jóval korlátozottabbak, az orr szerkezetének megváltoztatása jóval komplikáltabb. Plasztikai sebészetünkön a zárt orrplasztika ára 590 000 forint orrsövény műtét nélkül, orrsövény műtéttel együtt pedig 650 000 forint. 

 

Orrplasztika árak nyitott orrplasztika esetében

Nyitott orrplasztika esetében külső bemetszéseket is végez a plasztikai sebész, többnyire néhány rejtettet, és egy láthatót a két orrlyuk között, „v” alakban, vagy cikk-cakk formában. Ez a bemetszés pedig lehetővé teszi a plasztikai sebész számára, hogy hozzáférjen az orr teljes szerkezetéhez. Nagyobb szerkezeti átalakításokhoz pedig szükség van erre. A nyitott orrplasztika után hegek maradnak, amik nem látható helyeken vannak, és idővel elhalványulnak, ennek köszönhetően azonban a gyógyulási idő is tovább tart. Mivel ez egy nagyobb beavatkozás, ezért a nyitott orrplasztika ára is drágább, orrsövény műtét nélkül 680 000 forint, egybekötve pedig 740 000 forint. 

 

Orrplasztika ár: ezért kell fizetni

Felmerülhet a kérdés, hogy az orrplasztika árak minden költséget tartalmaznak-e. Plasztikai sebészetünkön minden műtét előtt egy alapos állapotfelmérést végzünk, annak érdekében, hogy meggyőződjünk róla, hogy a beavatkozásnak semmi akadálya, aminek ára 40 000 forint. Ezen kívül semmilyen egyéb költsége nincsen, az orrplasztika ára tartalmazz a számítógépes tervezést, magát a beavatkozást, illetve a műtét utáni ellenőrzéseket is.

 

Nem csak az orrplasztika árak számítanak

Az orrplasztika árak, ahogyan más plasztikai beavatkozás árai is, nagyon szélsőségesek, vannak helyek, ahol drágábban, és vannak, ahol olcsóbban végzik el a beavatkozást. De nemcsak az orrplasztika árát kell figyelembe vennie, mikor plasztikai sebészetet keres. Érdemes annak is utána járnia, hogy milyen anyagokkal, illetve technikákkal dolgoznak, és megnéznie az eddigi referenciákat és véleményeket. Dr. Tóth András plasztikai sebész a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazza, a legújabb technológiákkal dolgozik annak érdekében, hogy Ön garantáltan elégedett legyen az orrplasztika utáni eredménnyel.

 

Amennyiben szeretne további információkat megtudni az orrplasztika árakkal, vagy akár magával a beavatkozással kapcsolatban, akkor IDE kattintva vegye fel a kapcsolatot Dr. Tóth András plasztikai sebésszel!
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!