Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Nyakplasztika ☆ Dr. Tóth András plasztikai sebész

Nyakplasztika

A nyak környéke kényes terület, hiszen hirtelen hízás vagy fogyás következtében, illetve az idő előrehaladtával felesleges bőrréteg alakulhat ki rajta. Az arcunk közvetlen közelében igen szembetűnővé válhat a nyak esztétikai megjelenése. Plasztikai sebészetünkön többféle megoldást nyújtunk a nyak korrekciójára. 

 

A nyak korrekciójával kevés szakember foglalkozik, hiszen a legtöbben inkább az arc területeire összpontosítanak. A nyakplasztika azonban igen fontos része az egész arc megjelenésének. Dr. Tóth András plasztikai sebész a nyakon lévő felesleges zsír és bőrréteg eltüntetésére több kezelési módszert is ajánl. 

 

A felesleges zsírréteg eltávolítására jó lehet a diéta, viszont sok esetben a bőr nem nyeri vissza rugalmasságát, így megereszkedett marad. Még az edzés jó megoldás a testünk különböző területeinek feszesítésére, a nyakra nincs edzésmódszer. Erre tökéletes módszer a nyakplasztika, amellyel minden korrigálható. 

 

 

Nyakplasztika zsírfelesleg eltávolítással


A nyaki zsírréteg eltávolítására teljesen másféle módszert ajánlunk, mint a nyak ránctalanítására. A LipoLife 3G eszköze egy teljesen egyedülálló technológia, amelyet Magyarországon csak nálunk érhet el. A LipoLife 3G egy lézeres zsírleszívó eszköz, ami gyorsan és kockázatmentesen képes eltávolítani a felesleges zsírt. A kezelés után a gyógyulási idő nagyon gyors, mindössze 10 nap, emellett véraláfutás és duzzanat sem keletkezik a gyógyulási folyamat során. A LipoLife technológiájával nem csak a zsírréteget tudjuk eltávolítani, de általa a bőr visszanyeri rugalmasságát és feszesebbé, simábbá válik. Így esetenként nem lesz szükség további kezelésekre a nyakplasztika során. 

 

 

Nyakplasztika bőrfelesleg esetén 


A nyakplasztika elsősorban ráncok eltüntetésére funkcionál. Egy sima arcbőr és egy megereszkedett nyak nem túl esztétikus. A nyak megfiatalításához botox kezelést szoktunk alkalmazni, ami egyedülálló technika hazánkban. Emellett többféle módszert is javaslunk pácienseinknek nyakplasztikára, viszont ez az egyik leghatásosabb és leglátványosabb beavatkozás. 

 

 

Kinél alkalmazható a nyakplasztika? 


A nyakplasztikát bármely korosztályban lévő hölgynél vagy férfinél egyaránt elvégezzük. Ugyan a megereszkedett bőr a nyakon főleg a 40 év felettieknél okozhat problémát, azonban hirtelen fogyás vagy hízás során bárkinél megjelenhet. 

 

Amennyiben Ön is hasonló problémával küzd, keressen fel bátran és kérjen konzultációs időpontot nyakplasztikai beavatkozásra! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!