Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mini arcplasztika Budapesten: a MACS facelift mini arcplasztikai Bónusz Plasztikai Sebészeten: mire jó a mini arcplasztika?

Mini arcplasztika

MACS facelift mini arcplasztikai műtét Olyan mini arcplasztikai kezelést ajánlunk Önnek, ami csak a beavatkozás mértékében mini, a hatása maximális. A Bónusz Plasztikai Sebészeten alkalmazott MACS Facelift eljárásnak köszönhetően minimális sebészeti beavatkozás mellett érünk el látványos, és hosszú távú arcfiatalító eredményeket. 

Mini arcplasztika Budapesten

A Bónusz Plasztikai Sebészeten Dr. Tóth András a legmodernebb mini arcplasztikai eljárásokat alkalmazza. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy pácienseink - köztük Ön is-,  a lehető legelégedettebben hagyja el klinikánkat, és ez az elégedettség még hosszú éveken át megmaradjon, mikor tükörbe néz. A MACS (Minimal Access Cranial Suspension) Facelift mini arcplasztikai beavatkozásunk segít megszabadulnia az öregedés okozta ráncokról, ezzel pedig nemcsak fiatalos külsejét, hanem magabiztosságát is visszanyerheti!

Kinek ajánlott a mini arcplasztika?

Az öregedés természetes folyamat, melynek velejárója a ráncosodás is. A ráncok az arc vonalain jelennek meg a leghamarabb, és itt okoznak a leglátványosabb elváltozást. A ráncok ellen semmilyen kozmetikum, vagy otthoni praktika nem hatásos, ugyanis a természetes folyamatokat ezek nem állítják le, maximum lassítják. Amennyiben zavarják ráncai, szeretne tőlük hatékonyan megszabadulni, a mini arcplasztikai beavatkozásunk tökéletes választás! A MACS facelift mini arcplasztika különösen hatékonya a száj, naso-labialis redő / nevető, vagy orr-ajak ránc/ az alsó szemhéjak körül és az áll területén. A MACS facelift mini arcplasztikai beavatkozást gyakran veszik igénybe nálunk 40-es és 50-es éveikben járó nők és férfiak, de nem ritkák a 70-es vagy 80-as éveikben járó páciensek sem klinikánkon. 
Vegye fel a harcot a MACS facelift mini arcplasztikával a ráncok ellen! Jelentkezzen be online konzultációra a Bónusz Plasztikai Sebészetre!
IDŐPONTOT KÉREK!  
 

Hogyan zajlik a MACS facelift mini arcplasztikai beavatkozás?

A Bónusz Plasztikai Sebészeten minden beavatkozás nagyon körültekintően, a legmodernebb eszközökkel zajlik. Dr. Tóth András az egyik legnagyobb gyakorlattal rendelkező magyarországi plasztikai sebész, aki a műtétet végrehajtja. A műtét előtti személyes konzultáción minden részletről tájékoztatást kapnak pácienseink, illetve minden kérdésüket fel is tehetik. Fontos kiemelni, hogy a mini arcplasztikai beavatkozás előtt szükség van a szervezet általános állapotának felmérésére, annak érdekében, hogy a kockázati szintet minimálisra csökkentsük. Valamint a mini arcplasztikai beavatkozás után kötelező klinikai tartózkodás van előírva, megfigyelés céljából, ennek időtartama 2 óra.
Macs Facelift mini arcplasztika tanácsadás

Hogyan zajlik a MACS facelift mini arcplasztikai műtét?

A MACS facelift mini arcplasztikai műtét általában helyi érzéstelenítés mellett, valamint szükség esetében nyugtatás mellett zajlik, de szükség esetében altatásos műtétre is van lehetőség. Ehhez a mini arcplasztikai beavatkozáshoz nem felszívódó és lassan felszívódó varratokat használ a doktorúr. A fülcimpa alatt végez metszést, ami a fül előtt megy el a természetes ráncban belül, majd a hajas fejbőrön folytatódik, és ér véget. A mini arcplasztikai műtét átlagos időtartama 1,5 óra. A varratszedésre 7 nap után kerül sor, ekkor nyeri vissza a páciens munkaképességét! 
 
 

Milyen kockázatai vannak a MACS facelift mini arcplasztikai műtétnek?

A MACS facelift mini arcplasztikai műtét az egyik legmodernebb ilyen jellegű beavatkozás, azonban mivel műtétről beszélünk, természetesen vannak kockázatai. Dr. Tóth András plasztikai sebész mindent megtesz ezen kockázatok csökkentése céljából, azonban előfordulhat műtéti duzzanat a területen, bevérzése, esetleges gyulladása, illetve heggyógyulási zavarok is előfordulhatnak, azonban a modern technikának köszönhetően ezek egyre ritkábbak. Továbbá előfordulhat, hogy a bőr átmenetileg elszíneződik, illetve a felületes bőridegek esetleges sérülése miatti érzészavar merülhet fel. Amennyiben komplikációkat észlel a mini arcplasztikai műtét után, klinikánkon azonnali segítséget kaphat! 
 
Plasztikai Sebészetünkön a MACS facelift mini arcplasztikai beavatkozáson túl számos más arcfiatalító, ránceltávolító kezelés áll rendelkezésre. Kérjen időpontot személyes konzultációra, és Dr. Tóth András plasztikai sebész segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb kezelést! 
IDŐPONTOT KÉREK!

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!