Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mikor ajánlott a szemhéjplasztika: így tüntethetők el a szem körüli ráncok

Mikor ajánlott a szemhéjplasztika?

Szerző: Bónusz Plasztika

Az évek múlásával, de akár már 30 éves korban is könnyen megnyúlhat a szem környéki bőr, amely a szemhéj megereszkedésével, és szem alatti táskák kialakulásával jár. Ennek pedig nem csupán esztétikai következményei vannak. Semmilyen csodákat ígérő kozmetikummal nem orvosolható, egyedül a szemhéj plasztika jelent megoldás.

Szemhéjplasztika, a szem körüli ráncok eltüntetéséhez

Miért van szükség szemhéjplasztikára?

A kor előrehaladtával egyre fokozatosan jelennek meg az öregedés jelei. A bőr az idő múlásával veszít a rugalmasságából, ennek következtében pedig ráncok alakulnak ki. A legszembetűnőbb változások az arc területén, azon belül is a szem környékén alakulnak ki. Használjon bármilyen krémeket, vagy egyéb kozmetikumokat, elkerülhetetlen, hogy a szemhéj körüli területen megereszkedjen a bőr. Ez pedig nemcsak esztétikailag nem szép, hanem a látást is zavarhatja. 

 

A szemhéjplasztika, több, mint esztétikai kérdés

A szemhéjplasztika tehát nemcsak esztétikalag, hanem egészségügyileg is fontos. A megereszkedett szemhéji bőr ugyanis beszűkítheti a látást, ami nagyon zavaró lehet. Ehhez egyáltalán nem kell hozzászokni, és együtt élni vele, hiszen a szeméj felső részén végzett plasztikai beavatkozással teljes mértékben megszüntethető. A szemhéjkorrekciós műtét ráadásul helyi érzéstelenítő mellett végezhető, egy csupán egy óráig tartó beavatkozás során.

 

A szemhéjplasztikával éveket fiatalodhat

De nemcsak azoknak nagyszerű ez az eljárás, akiket a felső szemhéjuk zavar a látásban, hanem azoknak is, akik szem alatti karikáikat szeretnék eltüntetni. A szem alatti beesett táskákat előrehaladott állapotukban nem tünteti el semmi más, persze sminkkel lehet korrigálni, de teljesen megszünteti csak plasztikai eljárásokkal lehet. Az alsó szemhéj korrekciója is, a felsőéhez hasonlóan egy órás beavatkozás alatt történik, melynek során nem kerül sor altatásra, csupán érzéstelenítésre.

 

A szemhéjplasztika teljeskörű megoldást kínál

Amennyiben szükséges a korrekció egy időben elvégezhető mind az alsó, mind a felső szemhéjon is, azonban természetesen így több időt vesz igénybe a beavatkozás. A felső és alsó szemhéj egyidejűleg történő korrigálása évekkel fiatalíthatja az egész megjelenést. Ugyanis a szemek nagyon hangsúlyos részét képzik az arcnak, sokszor ez az a terület, amit először megnézünk egymáson, tehát a változás nagyon szembeötlő lesz.

 

Mire lehet számítani szemhéjplasztika után?

A szemhéjplasztikai beavatkozás után is el kell telnie egy kis időnek, mint minden más eljárás esetében is, amíg a duzzanatok és az elszíneződések eltűnnek, és kialakul a végleges eredmény. Ez az időszak csupán 1-3 hétig tart, érdemes sötétített napszemüveget hordani, elkerülni a szem sminkelését, és szükség esetében szemcseppet alkalmazni. Szövődményekre, és komplikációkra rendkívül csekély az esély.

 

További információkért, vagy konzultációs időpontért IDE kattintva vegye fel a kapcsolatot Dr. Tóth András plasztikai sebésszel! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!