Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellplasztikai sebészeti kezelések, tudnivalók a mellplasztikai sebészeti kezelésekkel kepacsolatban

Mellplasztikai sebészet

Mellplasztikai sebészet Budapest A mellplasztikai sebészeti beavatkozások manapság egyre elterjedtebbek – nagyon sok nő választja kezeléseinket ahhoz, hogy végre elégedetten nézhessen tükörbe. A mellplasztikai sebészeten egyaránt végzünk mellkisebbítést, mellnagyobbítást, és mellfelvarrást is, illetve lehetőség van kombinált mellplasztikai műtétekre is, tehát a melfelvarrás és a mellnagyobbítás együttes elvégzésére.
 

Mellplasztikai sebészet – elérhető beavatkozások

A mellplasztikai sebészeteken általában az alábbi három kezelés érhető el.

 

Mellnagyobbítás

A mellplasztikai sebészetek legnépszerűbb kezelésének a mellnagyobbító műtét számít. Nagyon sok nő küzd azzal a problémával, hogy nem elégedett mellei kosárméretével. Ön is köztük van? Bár vannak különböző trükkök, például a Pus-Up melltartók, va végleges megoldást szeretne, akkor a mellplasztikai sebészeteken talál csak megoldást. A mellek méretét leginkább a genetika befolyásolja, ezért nagyítani, csak műtéti úton lehet azokat.  A mellnagyobbítás célja a mellek méretének növelése mesterséges implantátumok. Ez a gyakorlatban, a mellplasztikai sebészeti kezelések során úgy néz ki, hogy a kiválasztott implantátumokat a mellizom alá vagy fölé helyezik be kis metszéseken keresztül, amelyeket általában a mell alatti redőben, a mellbimbó körül vagy a hónaljban ejtenek. További részleteket a kezelésről itt olvashat: mellnagyobbítás. 


Mellfelvarrás

Mellfelvarrásra akkor van szükség, ha valamilyen okból a mellek elkezdenek ereszkedni. Ez lehet az öregedési folyamat része, de szoptatás, vagy hirtelen fogyás következménye is. A megereszkedett melleket melltartóval is nehéz korrigálni, de a mellplasztikai sebészeti megoldások erre is remek megoldást kínálnak. A mellplasztikai sebészetünkön az eljárás során a felesleges bőrt eltávolítjuk, a mell szövetét újraformáljuk, és a mellbimbót magasabb, természetesebb pozícióba helyezzük. A mellfelvarrást mellnagyobbítással együtt is el tudjuk végezni, a komplex műtét ára egyrészt olcsóbb is, mintha külön-külön kerülne rá sor. másrészt pedig így csak egyszer kell a felépülési idővel számolni. A kezeléssel kapcsolatban itt találhat részletes információkat: mellfelvarrás. 

Mellkisebbítés

Bár nem ez a leggyakrabban alkalmazott eljárás a mellplasztikai sebészeteken, mégis meg kell említenünk a mellkisebbítő kezelést is, melynek célja a nehéz mellek méretének csökkentése, ami segíthet enyhíteni a hátfájást, nyaki fájdalmat és egyéb fizikai kellemetlenségeket. A kezelés során a mell zsírjának, szövetének és bőrének eltávolítása történik, a kisebb, könnyebb mell eléréséhez. A kezelésről bővebben itt olvashatsz: mellkisebbítés.  
 

Mellplasztikai sebészet legfontosabb tudnivalók

A mellplasztikai sebészeti kezelések előtt fontos tudni, hogy a beavatkozások milyen kockázatokkal, illetve felépülési idővel járnak. Minden egyes kezelésnél leírtuk, hogy milyen felépülési időre kell számítani, de itt is kiemeljük, hogy a mellplasztikai sebészeti beavatkozások átlagosan 6 hetes felépülési idővel járnak, mely időszak alatt mindenféle fizikai megterheléstől tartózkodni kell. A mellplasztikai sebészeti beavatkozásokat követően pihenésre van szükség, a páciensek jellemzően 5-10 nap múlva nyerik vissza munkaképességüket, de még ekkor is kerülni kell a nehéz tárgyak emelését, és hasonló tevékenységeket. A varratszedésre a sebészeti beavatkozást követő 14 napon kerül sor. 
 

Mellplasztikai sebészet kockázatok

A mellplasztikai sebészeti eljárások ugyan nagyon biztonságosak, a Bónusz Plasztikai Sebészeten különösen, hiszen a legmodernebb eszközöket, többszörösen bevizsgált anyagokat használunk, a műtéteket a több éves tapasztalattal, és nagyon jó reputációval rendelkező Dr. Tóth András végzi, mégis meg kell említenünk, hogy vannak kockázatok. Minden sebészeti eljárás jár egy minimális kockázattal. Ennek a minimális kockázatnak a visszaszorítása érdekében a műtét előtt a plasztikai sebész alapos kivizsgálást végez, amely magában foglalja az egészségügyi előzmények áttekintését, fizikai vizsgálatot is. Minden fontos tudnivalóról, utógondozásról, otthoni ápolásról is fog tanácsokat kapni a mellplasztikai sebészeti beavatkozás előtt és után is. A műtétet több kontroll is követi!
 

Mellplasztikai sebészeti eljárások 3D-s tervezéssel

A Bónusz Plasztikai Sebészeten elérhető a legmodernebb képalkotó szoftvereket használó virtuális tervező program, melynek segítségével már a beavatkozás előtt láthatják pácienseink az eredményt. Ennek segítségével sokkal könnyebb lesz például a megfelelő implantátum méretet, és formát kiválasztani. A páciensek pontosabb képet kaphatnak arról, hogy milyen eredmények várhatóak a műtét után, ami segít abban, hogy informáltabb döntést hozzanak. A szolgáltatásról ITT olvashat bővebben.

 A legjobb mellplasztikai sebészetet keresi? Kérjen időpontot, a hónapban még a konzultáció árát is elengedjük! 

KONZULTÁCIÓ

    
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!