Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellplasztikai sebészet árak a Bónusz Plasztikán

Mellplasztikai sebészet árak

Mielőtt a mellplasztika mellett döntene, biztosan Ön is sok szempontot figyelembe vesz döntése során. Azonban ne csak a mell plasztikai sebészet árak legyen a legfontosabb szempont. Milyen tényezőket kell végig venni mielőtt belevágna? Segítünk! 

 

Mellplasztikai sebészet árak – Mire figyeljünk? 

Elsődleges szempont, mielőtt belevágnánk bármilyen mellplasztikai vagy plasztikai műtétbe, hogy alaposan átgondoljuk valóban szükségünk van-e a beavatkozásra. Amennyiben tényleg régóta fontolgatja az eljárás szükségességét és ez kihat magánéletére vagy önbizalmára, érdemes belevágnia.  
Miután elhatározta magát érdemes felmérnie a piacot. Mit vegyen figyelembe egy mell plasztikai sebésznél? Ne csak a mellplasztikai sebészet árakra alapozzon, hanem nézzen utána az orvos eredményeinek, előző páciens véleményeknek és érdemes egy személyes konzultációra is elmenni, hogy felmérhesse szakmailag valóban hozzáértő. 

 

Mellplasztikai sebészet árak Budapesten 

Budapesten a mellplasztikai sebészet árak általában igen magasak, hiszen a fővárosban általában minden drágább, sajnos. A mellplasztika területén a mellnagyobbítás a legdrágább eljárás, hiszen az implantátumot is ki kell fizetni, még a mellfelvarrás a legolcsóbb. A mellkisebbítés pedig legtöbb esetben a két szolgáltatás ára között érhető el. A legtöbb plasztikai sebészeten a mellnagyobbítás átlagára 1 millió forint fölött van, amely költséges lehet egy átlagos fizetéssel rendelkezőnek. Plasztikai sebészetünkön kedvező árakkal dolgozunk, minőségi implantátumokkal, szakértő, tapasztalt kollégákkal, mindezt exkluzív környezetben. A mellplasztikai sebészet árak plasztikai sebészetünkön már 650 000 Forinttól kezdődnek. 

 

Mellplasztikai sebészet árak a Bónusz Plasztikánál

A mellplasztikai műtéteket minden esetben altatással végezzük el, amely után a páciensnek minimum egy éjszakát megfigyelés alatt kell lennie plasztikai sebészetünkön, hogy a kockázatokat minél inkább elkerülhessük. A beavatkozás előtt a páciensnek egy konzultáción ismertetjük a mellplasztikai műtét menetét, felmérjük az igényeket és közös megegyezés alapján kiválasztjuk az implantátum méretét és a beavatkozás időpontját. Ezután egy teljeskörű kivizsgáláson kell részt vennie a páciensnek, amely 40 000 Forintba kerül. Minden mellplasztikai szolgáltatásunk árába belefoglaljuk az altatást, az ápolók és az orvos költségét, az implantátumot (amennyiben mellnagyobbításról van szó) és az egyéb szükséges anyagokat. Így a mellplasztikai sebészet árak Dr. Tóth András plasztikai sebészetén a következőképpen alakulnak: 

  • Mellnagyobbítás implantátummal 790 000 Forint, 600 ccm (köbcentiméterig) 
  • Mellkisebbítés 690 000 Forint 
  • Mellfelvarrás 650 000 Forint
  • Mellnagyobbítás mellfelvarrással 990 000 Forint

Mellplasztika árakban az egyik legjobb konstrukció a mellnagyobbítás mellfelvarrással. Plasztikai sebészetünkön ez az egyik legkedvezőbb mellplasztikai sebészet ár, hiszen ugyanúgy implantátummal, orvosi költségekkel, altatással és egyéb anyagokkal 990 000 Forinttól érhetik el a kedves páciensek. Az előzetes teljes kivizsgálás díja ebben az esetben is 40 000 Forint. 

 

Amennyiben Ön is szeretné megváltoztatni megjelenését új keblekkel, válassza Dr. Tóth András plasztikai sebészt! Kérjen online konzultációs időpontot kedvező mellplasztikai sebészet árakkal! 
 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!