Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellplasztika tervezése élethűen virtuális 4D-s program segítségével- mellplasztika megtervezése műtét előtt

Mellplasztika tervezés

A Bónusz Plasztikai Sebészeten egy forradalmian új mellplasztika tervezésre is alkalmas program került bevezetésre, amivel lehetővé válik pácienseink számára, hogy még a beavatkozás előtt teljesen élethűen megnézhessék a beavatkozás eredményét a Crisalix 4D-s virtuális technológia segítségével.


Mellplasztika tervezés egyénre szabva

A Bónusz Plasztikai Sebészeten minden beavatkozást egy személyre szabott konzultáció előzi meg, amikor is minden páciensünk elmondhatja igényeit, elvárásait, a plasztikai sebész pedig minden fontos tudnivalót közöl, felvázolja a lehetséges alternatívkát, módszereket, a legjobb eljárásra tesz javaslatot- a mellplasztika tervezés is pontosan így történik. Több éves szakmai tapasztalatunkkal, és szaktudásunkkal tudjuk, hogy egyetlen esztétikai beavatkozásba sem lehet úgy belekezdeni, hogy nincsenek meg a precíz tervek, a páciens nem tudja egészen pontosan, hogy mire kell számítani, milyen lesz az eredmény. Számunkra az elsődleges szempont a páciensek elégedettsége, ezért is dolgozunk többféle módszerrel, és ajánljuk mindenkinek azt, ami igényeinek leginkább megfelel. És ezért bővítettük szolgáltatásainkat egy forradalmian új, 4D-s mellplasztika tervezésre is tökéletes szolgáltatással. 

 

Mellplasztika tervezés virtuálisan

A Crisalix VR 4D technológiával a mellplasztika tervezés minden eddiginél élethűbb, valóságosabb. A legújabb szolgáltatásunkkal a pácienseink már a beavatkozást megelőzően láthatják teljesen élethűen magukon az eredményt egy fejlett virtuális technológiának köszönhetően. A folyamatosan fejlődő orvostechnológia, az újabb és újabb kutatások és az információs technológiai vívmányok kombinációjának köszönhetjük azt, hogy Ön már műtét előtt láthatja új külsejét.  A forradalmian új Crisalix VR 4D technológiával, ami már a Bónusz Plasztikai Sebészeten, Dr. Tóth Andrásnál is elérhető, a legtöbb plasztikai eljárást meg lehet tervezni, legyen szó, arc-, test- vagy mellplasztika tervezéséről.

 

Mellplasztika tervezés egyszerűen

Egy egyszerű regisztrációt követően Ön is könnyedén megtervezheti új külsejét otthonról szabványos fényképek, vagy szelfik segítségével. Ezzel szinte 100%-osan garantálni tudjuk az elégedettségé, ugyanis a felmérések alapján Crisalix konzultáción részt vett páciensek elégedettsége 1%-ra csökkent, a korábbi hagyományos konzultáción részt vett páciensek 20%-os elégedetlenségéhez lépest. Ennek az egyszerű eljárásnak a révén, Ön is biztosabban vághat bele a régóta tervezgetett átalakulásba, nincsen semmi értelme évekig ezen tépelődnie, egyszerűen csak tervezze meg, nézze meg az eredményt és jelentkezzen be hozzánk!  

 

Mellplasztika tervezés a Bónusz Plasztikai Sebészeten

Nemcsak a mellplasztika tervezéshez, hanem a plasztikai beavatkozáshoz is a legfejlettebb, és egyben legbiztonságosabb eljárásokat alkalmazzuk. Mellkisebbítésre, mellnagyobbításra, és mellfelvarrásra is egyaránt van lehetőség a Bónusz Plasztikai Sebészeten, sőt ezeket kombinálni is lehet, például a mellfelvarrást a mellnagyobbítással. Várjuk Klinikánkon, bármilyen kérdése van akár a mellplasztika tervezésével, akár a Crisalix technológiával akár a műtétekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.  

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most május 26-ig!