Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellplasztika előtte-utána | Bónusz Plasztika

Mellplasztika előtte-utána, hogy még látványosabb legyen a különbség!

Napjainkban egyre gyakoribb, hogy ha valaki nem elégedett valamely részével, akkor művi úton tökéletesíti azt. Erre az egyik leggyakoribb példa a keblek méretének, formájának megváltoztatása. A mellplasztika előtte-utána készült fotói pedig gyönyörűen példázzák, micsoda változást hozhat egy ilyen beavatkozás.

 

Miért fontosak a mellplasztika előtte-utána fotók?

 

Egy kép többet mond ezer szónál, nincs ez másként az ilyen jellegű beavatkozások esetében sem. A mellplasztika előtte-utána fotók remekül bemutatják, milyen változás érhető el a különböző beavatkozások igénybevételével. Ennek köszönhetően pontosan látható, milyen eredményekkel dolgozik Dr. Tóth András plasztikai sebés. Nem szükséges kizárólag az elmondásokra és a fantáziára hagyatkozni. Ezek a fényképek megmutatják a valódi eredményt, illetve az eredeti állapothoz képest a különbségeket is, így egy sokkal kézzelfoghatóbb, valódibb képet festenek le a kezelés végkimeneteléről.

 

Mellplasztika előtte-utána – Mellnagyobbítás

 

Az egyik leggyakrabban igénybe vett plasztikai beavatkozás a mellnagyobbítás. Számos nő szeretné növelni keblei méretét, Dr. Tóth András plasztikai sebész pedig segédkezet nyújt ebben, ráadásul precízen dolgozik, és az eredmény mindig elégedettséggel tölti el a pácienseket. Mellnagyobbítás esetében a mellplasztika előtte-utána képek gyönyörűen példázzák, hogy az áhított kebelméretet könnyen el lehet érni, ráadásul a mellek nem csupán nagyobbak, hanem formásabbak is lesznek. 

 

Mellplasztika előtte-utána – Mellkisebbítés

 

A mellplasztika előtte-utána fotók a mellkisebbítés eredményéről is hiteles képeket mutatnak be. A nagy kebel számos nőt korlátoz a sportban, vagy épp a mindennapokban, ami gyakran állandó hátfájást is okoz. A mellkisebbítő műtétnek köszönhetően nem csak kisebbé válik a teher, de esztétikusabbak, formásabbak is lesznek tőle a keblek. Ennek két oka van: az egyik, hogy a nagyméretű keblek a súlyuk miatt könnyebben kezdenek lógni, a másik pedig, hogy Dr. Tóth András kiváló munkát végez, és mindenkit hozzásegít az áhított mellmérethez- és formához.

 

Mellplasztika előtte-utána – Mellfelvarrás

 

Ahogy telnek az évek, a mellek is hajlamosabbak megereszkedni, terhesség, hirtelen fogyás, vagy csak a súlyuk következtében, de van, aki genetikusan örökölte a lógó idomokat. Természetesen ezt is lehet orvosolni, erre jelent megoldás a mellfelvarrás, melynek köszönhetően újra feszes, hetyke keblek tulajdonosává válhat bárki. A mellplasztika előtte-utána képek is bizonyítják, mennyire szembetűnő a különbség, illetve, hogy Dr. Tóth András plasztikai sebész milyen gondosan dolgozik.

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!