Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellplasztika árak - Dr. Tóth Andárs plasztikai sebész

Mellplasztika árak

Mielőtt a mellplasztika mellett döntene, biztosan Ön is sok szempontot figyelembe vesz döntése során. Azonban ne csak a mellplasztika ára legyen a legfontosabb szempont. Milyen tényezőket kell végig venni mielőtt belevágna? Segítünk! 

Mellplasztika árak – Mire figyeljünk? 

Elsődleges szempont, mielőtt belevágnánk bármilyen mellplasztikai műtétbe, hogy alaposan átgondoljuk valóban szükségünk van-e a beavatkozásra. Amennyiben tényleg régóta gondolkozik az eljárás szükségességén és ez kihat magánéletére vagy önbizalmára, érdemes belevágnia.  
Miután elhatározta magát mérje fel a piacot. De mit kell figyelembe venni egy plasztikai sebésznél? Ne csak a mellplasztika árakra alapozzon, hanem nézzen utána az orvos minden eddigi eredményének, előző páciens véleményeknek és érdemes egy személyes találkozót is megbeszélni, hogy felmérhesse szakmailag valóban hozzáértő. 
 

Mellplasztika árak Budapesten 

Budapesten a mellplasztika árak általában igen magasak, hiszen a fővárosban általában minden szolgáltatás drágább. A mellplasztika területén a mellnagyobbítás a legdrágább eljárás, a mellfelvarrás pedig a legolcsóbb. A mellkisebbítés általában a két szolgáltatás ára között érhető el. A legtöbb plasztikai sebészeten a mellnagyobbítás átlagára 1 millió forint körül van, amely költséges lehet egy átlagos fizetéssel rendelkező hölgynek. Plasztikai sebészetünkön kedvező árakkal dolgozunk, ugyanúgy minőségi implantátumokkal, szakértő kollégákkal és exkluzív környezetben. A mellplasztika árak plasztikai sebészetünkön már 650 000 Forinttól kezdődnek. 
 

Mellplasztika árak plasztikai sebészetünkön

A mellplasztikai műtéteket altatással végezzük el, amely után a páciensnek minimum egy napot megfigyelés alatt kell lennie plasztikai sebészetünkön. A beavatkozás előtt a páciens egy konzultáción vesz részt, ahol egyeztetésre kerülnek a műtét körülményei, felmérjük az igényeket és közös megegyezés alapján kiválasztjuk a megfelelő időpontot a beavatkozás elvégzésére. Ezután egy teljeskörű kivizsgáláson kell részt vennie a páciensnek. Minden mellplasztikai szolgáltatásunk árába belefoglaljuk az altatást, az ápolók és az orvos költségét, az implantátumot (amennyiben mellnagyobbításról van szó) és az egyéb anyagokat. Így a mellplasztika árak Dr. Tóth András plasztikai sebészetén az Árlistában tekinthető meg, amelynél az alábbi szolgáltatások érhetők el:
  • Mellnagyobbítás implantátummal
  • Mellkisebbítés 
  • Mellfelvarrás 
  • Mellnagyobbítás mellfelvarrással 
 
Mellplasztika árakban az egyik legjobb konstrukció a mellnagyobbítás és a mellfelvarrás egy csomagban. Plasztikai sebészetünkön ez az egyik legkedvezőbb ár, hiszen ugyanúgy implantátummal, orvosi költségekkel, altatással és egyéb anyagokkal 990 000 Forinttól érhetik el a kedves páciensek. Az előzetes teljes kivizsgálás díja ebben az esetben is 40 000 Forint. 
Sok esetben ugyan nincs szükség a mellnagyobbítás során a mellfelvarrásra, hiszen az implantátum beültetése után a mellek feszesek lesznek. Erre azonban a konzultációs alkalmával segítünk a páciensnek, hogy tisztában legyen milyen eredményekre számíthat. Így amennyiben szükségét látjuk a mellfelvarrásnak is, ezt jelezzük számára.  

Amennyiben Ön is szeretné megváltoztatni megjelenését új keblekkel, válassza Dr. Tóth András plasztikai sebészt! Kérjen online konzultációs időpontot kedvező mellplasztika árakkal! 

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most április 26-ig!