Kattintson
H-P: 08-18 óra között érhető el.
Kattintson
Rövid időn belül válaszolunk.

Mellplasztika árak Budapest Bónusz Plasztikai Sebészet: mennyibe kerülnek a mellplasztika árak Budapesten?

Mellplasztika árak Budapest

Mellplasztika árak Budapest melfelvarással Mennyibe kerülnek a mellplasztika árak Budapest egyik legjobb plasztikai sebészénél? A Bónusz Plasztikai Sebészeten a több 10 éves tapasztalattal rendelkező Dr. Tóth András operál, a legjobb módszerekkel. Lehetőség van 3D-s, virtuális tervezésre is a mellplasztika előtt! Mutatjuk, mennyibe kerül a mellplasztika!
 

Mennyibe kerülnek a mellplasztika árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten?

A mellplasztika árak Budapesten nagyon változóak. Mi is láttunk már jóval alacsonyabb számokat, mint amiket a mi árlistánkról le lehet olvasni, de két dolgot figyelembe kell venni. 

Az egyik, hogy Dr. Tóth András egy elismert szakember, akinek nemcsak hatalmas szaktudása, hanem több éves, sőt évtizedes tapasztalata van nemcsak mellnagyobbításban, hanem mellfelvarrásban, és kicsinyítésben is. Csak a legjobb minőségű implantátumokkal, a legmegbízhatóbb eszközökkel dolgozik annak érdekében, hogy a komplikációk esélyét minimalizálni, az eredmény tartósságát pedig maximalizálni lehessen. 

A másik pedig az, hogy nálunk nincsenek váratlanul felmerülő rejtett költségek, a feltüntetett árak mindent tartalmaznak. Mennyibe kerülnek a mellplasztika árak Budapesten a Bónusz Plasztikai Sebészeten? Részletes, és friss árlistánkat weboldalunkon az árak menüpont alatt megtalálhatja.
MELLPLASZTIKA ÁRAK 

 
 

Mit tartalmaznak a mellplasztika árak Budapesten?

Ahogyan az áraink menüpontban is látja a mellplasztika árak Budapesten alapvetően két tételre osztódnak, egyik maga a beavatkozás díja, illetve lehet látni egy járulékos költséget is, ami a kivizsgálás díja. Erre azért van szükség, mert a mellplasztikai beavatkozások altatásban történnek, ennek biztonságos elvégzéséhez pedig szükség van egy alapos kivizsgálásra. A mellplasztika árak Budapesten azért is lehetnek sok helyen drasztikusan alacsonyabbak, mert nem tartalmazzák az implantátum árát, a Bónusz Plasztikai Sebészeten ezek is benne vannak az árakban.
 

Mennyibe kerülnek a mellplasztika árak Budapesten különböző beavatkozások mellett?

A mellplasztika árak Budapesten eltérőek annak függvényében, hogy konkrétan melyik beavatkozásról van szó. A Bónusz Plasztikai Sebészeten komplex beavatkozások érhetőek el. Az alábbi mellplasztikai eljárások közül lehet választani:
  • Mellnagyobbítás implantátummal
  • Mellkisebbítés 
  • Mellfelvarrás 
  • Mellnagyobbítás mellfelvarrással
Ahogyan látható a fentebbi listán, lehetőség van a mellnagyobbítással együtt mellfelvarrást is végezni, ez esetben a mellplasztika ár nagyon kedvező. Hogy mennyibe kerülnek pontosan a különböző eljárások, azt friss árlistánkon tudja megnézni!  

 

Mellimplantátum, mellplasztika árak Budapesten személyre 

A Bónusz Plasztikai Sebészet forradalmi újdonsága a 3D-s plasztikai műtét előtti tervezés, melynek segítségével még a műtét előtt láthatja magán annak eredményét. Így sokkal egyszerűbb kiválasztani a mellimplantátum mérete, és formát is. Láthatja, hogy melyik implantátum mennyire természetes különböző szögekben, állva, vagy éppen ülve. a Vectra XT technológiáért oda meg vissza van minden páciensünk, kutatások bizonyítják, hogy nagyban növeli a műtét utáni elégedettséget. Más plasztikai sebészeteken nincsen ilyen, próbálja ki nálunk!

 

Mellplasztika árak Budapest legjobb plasztika sebészetén

​​​​​​​Megfizethető mellplasztika árak Budapest egyik legjobb plasztikai sebészetén, méghozzá magas minőségű szolgáltatás mellett. Látványos, és hosszantartó eredmény, lehetőség folyamatos konzultációra. Mi nem hagyjuk magára pácienseinket. Bármilyen kérdés, vagy probléma merül fel, azonnal segítünk. A mellplasztika előtt alapos tájékoztatást kap azzal kapcsolatban, hogy mire kell a műtét előtt, illetve után figyelnie, hogy a gyógyulás zavartalan legyen. A mellplasztikai műtét után kontroll vizsgálatokat is végzünk, amikor további tanácsokkal látjuk el. Ha szeretne nagyobb, feszesebb, vagy éppen kisebb melleket, jelentkezzen be személyes konzultációra plasztikai sebészetünkre!  

​​​​​​​
 

Megfizethető mellplasztika árak, látványos, tartós eredmény, személyre szabott kezelés, előzetes 3D-s tervezés – Önt is várjuk a Bónusz Plasztikai Sebészeten! Jelentkezzen be konzultációra! 

JELENTKEZEM

Hírek, újdonságok

Elit Forma Kft.

Időpontkérés
x Kérje ingyenes konzultációnkat most június 26-ig!